djdidi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ.. Έχω το κινητό του τίτλου και ακόμα τίποτα απο ειδοποιήσεις για το Νούγκατ.. Και με manual έλεγχο πάλι μου λέει οτι οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις είναι εγκατεστημένες. (Έχω 6.0.1) Προέρχομαι απο iPhone, οπότε δείξτε επιοίκεια plz!
mgee Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Και μενα τα ίδια. Ανοιξα το ιδιο θεμα αν την εχει παρει κανεις αλλα τιποτα..
Λύση angmar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Λύση Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Οι αναβαθμίσεις βγαίνουν σταδιακά. Χρονοδιάγραμμα δεν έχει ανακοινωθεί, οπότε κανείς δε μπορεί να σας πει πότε θα έρθει το update για το region της συσκευής σας. Δείτε και εδώ και υπομονή.
hellojim Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Εγω το κινητο το πηρα απο σκρουτζ, και η συσκευη ειναι παραεισαγωγη απο Ουγγαρια. Εγω θα πρεπει να περιμενω το Ελληνικο release ή το Ουγγρικο?
angmar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Όταν πάρουν τα ουγγρικά S7 την αναβάθμιση, θα σου έρθει ειδοποίηση και για το δικό σου. Αν τα ελληνικά πάρουν νωρίτερα ή αργότερα δε σ επηρεάζει εσένα αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα