vasilissouvlaki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά έχω το razer ouroborous αλλά μου φαίνεται ότι το παλιό μου ποντίκι logitech mx518 είναι καλύτερο. Εσείς τι λέτε.
vasilissouvlaki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 βασικα οτι σου καθετε καλύτερα εσενα στο χέρι και σε βολεύει καλύτερο gamer or whatever δεν θα σε κάνει η αλλαγη Το razer είναι δώρο και λέω αφού είναι τόσο ακριβό καλό θα είναι.
Themiss2000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Για να πεις ή το ένα ή το άλλο πρέπει να έχουνε πάνω κάτω την ίδια τιμή. Το συγκεκριμένο Razer είναι σίγουρα καλύτερο αλλά παίζει σε άλλη κατηγορία.
vasilissouvlaki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Για να πεις ή το ένα ή το άλλο πρέπει να έχουνε πάνω κάτω την ίδια τιμή. Το συγκεκριμένο Razer είναι σίγουρα καλύτερο αλλά παίζει σε άλλη κατηγορία. Στα παιχνίδια με το logitech βρίσκω στόχο με τη μία έξω με το razer ψιλόζοριζομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα