corsair04 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 καλησπέρα ψάχνοντας βρήκα πολλά βύσματα από universal τροφοδοτικό και επειδή μου έρχονται πολλά laptop θα ήθελα να μου προτείνεται ένα καλό universal τροφοδοτικό με αυτό το βύσμα για να μπορούν να ταιριαξουν όλα αυτά τα βύσματα . ( παραθετω φωτογραφίες ) ευχαριστώ
corsair04 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Διάλεξε σκέτο το θέλω τα βύσματα τα έχω από 30-120 watt όχι απαραίτητα από Ελλάδα
Fubar.gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Όλα τα universal έχουν το δικό τους σετάκι με βύσματα.
corsair04 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Όλα τα universal έχουν το δικό τους σετάκι με βύσματα. είχα βρει ακόμα και από το ebay δεν έχω θέμα
solution1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αποκλείεται να βρεις universal αντάπτορα (και καλό μάλιστα) χωρίς βύσματα. Και προς τι αυτή η επιμονή να χρησιμοποιήσεις τα δικά σου βύσματα; Νομίζεις ότι θα εξοικονομήσεις ευρώ; Το πολύ 1€ να επιβαρύνουν την τελική τιμή του αντάπτορα. To ότι δε φαινόταν στη φωτογραφία τα βύσματα, δε σημαίνει ότι δεν περιλαμβανόταν στη συσκευασία του. Αν πράγματι βρήκες, θεωρώ πως ήταν προϊόν stock (πχ από επιστροφή) Ψάξε στις αγγελίες. Μπορεί να έχασε κανείς τα βύσματα στη μετακόμιση και να τον σκοτώνει.
corsair04 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Όλα τα universal έχουν το δικό τους σετάκι με βύσματα. περιμένουμε βίντεο άσε τα forum Αποκλείεται να βρεις universal αντάπτορα (και καλό μάλιστα) χωρίς βύσματα. Και προς τι αυτή η επιμονή να χρησιμοποιήσεις τα δικά σου βύσματα; Νομίζεις ότι θα εξοικονομήσεις ευρώ; Το πολύ 1€ να επιβαρύνουν την τελική τιμή του αντάπτορα. To ότι δε φαινόταν στη φωτογραφία τα βύσματα, δε σημαίνει ότι δεν περιλαμβανόταν στη συσκευασία του. Αν πράγματι βρήκες, θεωρώ πως ήταν προϊόν stock (πχ από επιστροφή) Ψάξε στις αγγελίες. Μπορεί να έχασε κανείς τα βύσματα στη μετακόμιση και να τον σκοτώνει. ποιο πολυ ψαχνω την τροφοδοσια που να εει ευρως watt καλωφιο που να κουμπωνει το βυσμα βρηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα