ziaba Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασε άλλον φορτιστή μήπως αυτός έχει πρόβλημα και για τι συσκευή μιλάμε htc m8; Ναι. Δοκίμασα ότι φορτιστή εχω σπίτι και πηγα και σε public. Έχει πρόβλημα μάλλον η υποδοχη του κινητού. Που το καταλαβες το htc? Απ την αγγελία του passport που ήθελες ανταλλαγή htcΑν έχει πρόβλημα η υποδοχή και οπτικά είναι οκ και δεν είναι σπασμένο τπτ λογικά θα σε καλύψει η εγγύηση
konsiliop992 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Είχα και γω ένα HTC m8 κάποτε και μου είχε αρχίσει και εμένα τέτοια προβλήματα με την φόρτιση και ένα πρωί ενώ το είχα βάλει όλη την νύχτα για φορτισμα ξύπνησα και μύριζε κάτι καμένο στο δωμάτιο .... Τέλος πάντων κοιτάζω το κινητό και στην υποδοχή της φόρτισης (micro USB ) είχε καρβουνιασει και η μυρωδιά προερχόταν από εκεί.... Οπότε πειγα και πείρα γνήσια την πλακετιτσα με το micro USB και νομιζω είχε και το ραδιόφωνο πάνω και κάτι ακόμα την αντικατεστησα και μετά όλα καλά δεν ξανά είχα ποτέ πάλι πρόβλημα και το κόστος ήταν περίπου στα 12€ αν θυμάμαι καλά απλά θέλει αρκετή προσοχή στην αλλαγή του
Texas07 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δε κατέχω από αλλαγές τέτοιες. Και αφού έχω εγγύηση γιατί να μπλέκω έτσι;
konsiliop992 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Καλά σίγουρα δεν το συζητω την καλύτερη δουλειά έκανες απ την στιγμή που έχεις εγγύηση!! απλα το αναφέρω γιατί το είχα αντιμετώπισει και εγώ
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Το κινητό το πήρα εχθές βράδυ. Όπως καταλαβαίνεις δε μπορούσα να τεστάρω και αν φορτίζει. Εχθές ολη νύχτα φόρτισε μόνο 25-30% και μου έβγαζε μήνυμα ότι δε φορτίζει λόγω φορτιστή ή φορτίζει πάρα πολύ αργά λόγω φορτιστή. Επίσης οι αξιολογήσεις δεν είναι πανάκεια. Εγώ με δύο αξιολογήσεις έδωσα εχθές ενα Blackberry σαν καινούργιο. Anyway αύριο πάω για Arvanto και βλέπουμε. Το αρνητικό feedback θα το φάει κυρίως επειδή δε σηκώνει το τηλέφωνο. Κανε αρνητικη επειδη η συσκευη δεν ηταν προβλεπομενη, οχι επειδη δε σηκωνει το τηλεφωνο. Επισης το θεμα κλειδωνεται και σου κανω edit το προφιλ χρηστη. Εγινε η αξιολογηση οποτε εκανες ο,τι επρεπε
Προτεινόμενες αναρτήσεις