Texas07 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Θέλω να αναφέρω ένα θέμα που προέκυψε. Αγόρασα ένα κινητό από μέλος του forum σε "άριστη" κατάσταση και τελικά έχει θέμα η μπαταρία του. Αδειάζει υπερβολικά γρήγορα και ότι φορτιστή και να βάλω μου λέει ότι είτε δε φορτίζει είτε ότι φορτίζει παρά πολύ αργά. Δε σηκώνει το τηλέφωνο όταν τον παίρνω ούτε και απαντάει στα μηνύματά μου. Τι μπορώ να κάνω εκτός του αρνητικούς feedback και την αναφορά του ονόματός του εδώ αφού περάσουν κάνα δυο μέρες;
corsair04 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Θέλω να αναφέρω ένα θέμα που προέκυψε. Αγόρασα ένα κινητό από μέλος του forum σε "άριστη" κατάσταση και τελικά έχει θέμα η μπαταρία του. Αδειάζει υπερβολικά γρήγορα και ότι φορτιστή και να βάλω μου λέει ότι είτε δε φορτίζει είτε ότι φορτίζει παρά πολύ αργά. Δε σηκώνει το τηλέφωνο όταν τον παίρνω ούτε και απαντάει στα μηνύματά μου. Τι μπορώ να κάνω εκτός του αρνητικούς feedback και την αναφορά του ονόματός του εδώ αφού περάσουν κάνα δυο μέρες; μονό αρνητική και θα σου αφήσει και αυτός εννοείται και θέμα δεν υπάρχει λόγος που άνοιξες
ziaba Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Θέλω να αναφέρω ένα θέμα που προέκυψε. Αγόρασα ένα κινητό από μέλος του forum σε "άριστη" κατάσταση και τελικά έχει θέμα η μπαταρία του. Αδειάζει υπερβολικά γρήγορα και ότι φορτιστή και να βάλω μου λέει ότι είτε δε φορτίζει είτε ότι φορτίζει παρά πολύ αργά. Δε σηκώνει το τηλέφωνο όταν τον παίρνω ούτε και απαντάει στα μηνύματά μου. Τι μπορώ να κάνω εκτός του αρνητικούς feedback και την αναφορά του ονόματός του εδώ αφού περάσουν κάνα δυο μέρες; Δεν έχει εγγύηση η συσκευή που αγόρασες;
Texas07 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Εγγύηση έχει. Από Σκρουτζ βέβαια αλλά έχει.
desperados Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Εγγύηση έχει. Από Σκρουτζ βέβαια αλλά έχει. Το σκρουτζ δεν ειναι καταστημα οποτε αδυνατο να εχει εγγυηση απο αυτο. Αμα εχει εγγυηση απο καποιο καταστημα τοτε πηγαινε το για service. 2
Texas07 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ναι οκ. Εννοώ ότι έχει αγοραστεί από κατάστημα σκρουτζ πριν 9 μήνες.
ziaba Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δεν έχει σημασία πήγαινε το στο σκρουτζομάγαζο που το αγόρασε Αν δεν βρεις άκρη μαζί τους πήγαινε το στην Arvato
desperados Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Επισης, ποτε αγορασες το κινητο; Αν το κινητο λειτουργουσε κανονικα οταν το πηρες και το προβλημα παρουσιαστηκε μετα τοτε δεν φταιει ο πωλητης.
Texas07 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μα πως θα μπορούσα να δω ότι αδειάζει γρήγορα η ότι δε φορτίζει σωστά;
arma1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 εχει παρα γινει το κακο ,αν δειτε στις αγγελιες πολλοι ειναι αυτοι οι οποιοι δεν εχουν ουτε ενα μηνυμα και εχουν κανει εγγραφη τις τελευταιες μερες ,ε εκει κατι συμβαινει ,οταν καποιος θελει να πουλησει μουφα πραμα ανοιγει νεο λογαριασμο και τελος ,κατι πρεπει να γινει και με αυτο, δεν ξερω τι αλλα πρεπει
saruman123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Εχουμε πει εκατό φορές οτι πρεπει να βλέπουμε πάντα τα σχόλια και τις κριτικές να ειναι πάνω απο 10 τουλάχιστον για να ειναι αξιόπιστο το άτομο που θα μας το πουλήσει. Μα πως θα μπορούσα να δω ότι αδειάζει γρήγορα η ότι δε φορτίζει σωστά;Δες απο το Play Store κάποιες εφαρμογές που λενε δίαφορες πληροφορίες για την μπαταρία του κινητού να δεις που εχεις το προβλημα. 1) Nova Battery Tester 2) Battery Monitor Widget Pro 3) CurrentWidget: Battery Monitor 4) GSam Battery Monitor Επισης το Ampere apk για να δεις αν φορτιζει σωστα ο φορτιστης σου.
desperados Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μα πως θα μπορούσα να δω ότι αδειάζει γρήγορα η ότι δε φορτίζει σωστά; Μαλλον δεν με καταλαβες. Αμα το κινητο μετα την αγορα που εκανες φορτιζε, ειχε μια χαρα μπαταρια και το προβλημα παρουσιαστηκε μετα απο καμποσο καιρο τοτε δεν εχει ευθυνη ο πωλητης.
Texas07 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το κινητό το πήρα εχθές βράδυ. Όπως καταλαβαίνεις δε μπορούσα να τεστάρω και αν φορτίζει. Εχθές ολη νύχτα φόρτισε μόνο 25-30% και μου έβγαζε μήνυμα ότι δε φορτίζει λόγω φορτιστή ή φορτίζει πάρα πολύ αργά λόγω φορτιστή. Επίσης οι αξιολογήσεις δεν είναι πανάκεια. Εγώ με δύο αξιολογήσεις έδωσα εχθές ενα Blackberry σαν καινούργιο. Anyway αύριο πάω για Arvanto και βλέπουμε. Το αρνητικό feedback θα το φάει κυρίως επειδή δε σηκώνει το τηλέφωνο. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2017 από stormrain
ziaba Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασε άλλον φορτιστή μήπως αυτός έχει πρόβλημα και για τι συσκευή μιλάμε htc m8; στην αξιολόγηση έχεις άδικο από την στιγμή που έκανες έλεγχο κατα την αγορά δεν μπορείς να λες μετά το λέγε ότι είναι οκ και σήμερα είδα σημάδια και η συσκευή είναι προβληματική κτλ
Texas07 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασε άλλον φορτιστή μήπως αυτός έχει πρόβλημα και για τι συσκευή μιλάμε htc m8; Ναι. Δοκίμασα ότι φορτιστή εχω σπίτι και πηγα και σε public. Έχει πρόβλημα μάλλον η υποδοχη του κινητού. Που το καταλαβες το htc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις