leatherebel Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Προχωράει, μόλις πήγε απ' το 96 στο 97%.
leatherebel Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Είναι στο 99% κάνα δίωρο τώρα...
leatherebel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Οκ τελείωσε, άρχισε ν' ακούγεται ένα "ringtone" και έβγαλε Error Code 2000-0145. To google-αρα και είναι όντως πρόβλημα του σκληρού δίσκου... Τα δεδομένα του μπορούν ν' ανακτηθούν ή δε μπορώ να ξέρω ακόμα? Πόση ώρα παίρνει το checkdisk? Να το κάνω τώρα ή να τ' αφήσω γι' αύριο δηλαδή?
vste Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Οκ τελείωσε, άρχισε ν' ακούγεται ένα "ringtone" και έβγαλε Error Code 2000-0145. To google-αρα και είναι όντως πρόβλημα του σκληρού δίσκου... Τα δεδομένα του μπορούν ν' ανακτηθούν ή δε μπορώ να ξέρω ακόμα? Πόση ώρα παίρνει το checkdisk? Να το κάνω τώρα ή να τ' αφήσω γι' αύριο δηλαδή? Καντο αλλα μην περιμενεις και πολλα απο την στιγμη που χτυπησε στα διαγνωστικα. Καποια αρχεια σου πιθανον να τα ανακτησεις αλλα μαλλον οχι ολα. Tough luck.
leatherebel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Άρα πρέπει ν' αλλάξω hdd σωστά? Η ανάκτηση πως γίνεται? Μόνο από ειδικό? Πόσο θα κοστίσει?
master1992g Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Το πιο απλο που μπορείς να κάνεις είναι να bootareis το laptop με ένα linux live CD-USB και να σώσεις τα αρχεία σε usb stick. Βέβαια κάποια partitions του σκληρού που θα έχουν πρόβλημα από την πτώση δεν θα μπορέσεις να τα ανακτήσεις, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο τα patitions που έχεις τα αρχεία σου να μην έχουν υποστεί κάποια βλάβη. 1
leatherebel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Άνοιξα το laptop, πάτησα διακεκομμένα αρκετές φορές f8 και μου 'χει βγάλει απλά μια μαύρη οθόνη... Για έναν άσχετο μόνο απλό δεν είναι αυτό που λες master1992g...
master1992g Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Κατεβάζεις το πρόγραμμα από εδώ και κάνεις ότι βλέπεις στο βίντεο (fixed).Μετά βάζεις το usb στο λαπτοπ και το ανοίγεις, πατάς f8 διακεκομμένα για να μπεις σε boot mode, επιλέγεις να bootarei-τρέξει με το usb που έχεις βάλει τα ubuntu από την λίστα που σου έχει. Μόλις ανοίξει το λαπτοπ πας computer και κάνεις αντιγραφή επικόλληση τα αρχεία σου από τον σκληρό στο usb flash. Μισή ώρα να ασχοληθείς θα τα καταφέρεις. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2017 από master1992g
george_gpu Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 καλημέρα , μήπως δεν κανει καλη επαφη ο σκληρος δισκος ; αν μπορείς βγάλτον και τσέκαρε και υγεία με το hd sentinel
leatherebel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, george_gpu δεν έχω την εμπειρία για ν'ανοίξω το laptop. Επίσης δε μπορώ να κάνω ούτε checkdisk, ούτε να φορτώσω τα linux γιατί όταν πατάω f8 μου βγάζει απλά μια μαύρη οθόνη... master1992g το λινκ του "βίντεο" είναι το ίδιο με του "εδώ".
vste Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ο Hdd σε μπλοκαρει. Τουλαχιστον αφου ολοκληρωσε τα διαγνωστικα χωρις αλλο error code εκτος του σκληρου με το να τον αλλαξεις πιστευω οτι εισαι οκ. Ενταξει η εγκατασταση windows, apps, κλπ ειναι μανουρα αλλα θα ελεγα οτι σχετικα καλα την γλυτωσες απο πεσιμο. Η οθονη πχ ζει. Γνωμη μου φτιαξε πρωτα το laptop (εστω και σε τεχνικο, αν και αν εχεις κεφι βοηθαμε και εμεις) και μετα συνδεσε εξωτερικα τον χαλασμενο να δεις αν μπορεις να σωσεις κατι. 1
leatherebel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Το πήγα σε τεχνικό, το άνοιξε και μου είπε ότι το μηχάνημα που συνέδεσε το σκληρό για να τον ελέγξει δεν τον αναγνώριζε καν... Έχασα πολλά δεδομένα που δεν είχα αποθηκεύσει... 60 ευρώ καινούργιος σκληρός + 40 ευρώ εγκατάσταση windows...
Eliaskat Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 τι δισκο σου εβαλε τελικα ? γιατι ισως να ηταν ευκαιρια να βαλεις εναν ssd. 40 εγκατασταση win μαζι με την αλλαγη του δισκου ...
leatherebel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Οι ssd είναι πολύ ακριβοί... Έναν με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προηγούμενου μου είπε ότι θα βάλει, ακόμα δεν το έχω παραλάβει.
Eliaskat Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 αν μπορεις βαλε εναν ssd θα δεις μεγαλη διαφορα , οι τιμες για εναν 250g ssd δεν ειναι τοσο απαγορευτικές https://www.skroutz.gr/s/10086300/OCZ-TL100-240GB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα