leatherebel Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί σε Περιστέρι-Ίλιον που να κάνει δωρεάν διάγνωση βλάβης laptop?
KiriosD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 γραψε τι συμπτωματα εχεις να σου βρεθει μια προχειρη λυση εξ αποστασεως (
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί σε Περιστέρι-Ίλιον που να κάνει δωρεάν διάγνωση βλάβης laptop? Δεν ξέρω για την περιοχή που ψάχνεις, αλλά μονο μικρά μαγαζιά ίσως κάνουν δωρεάν έλεγχο. Εμένα μου ακουγεται λογικό να χρεώνουν έλεγχο, τον οποιο μετά να αφαιρούν από το κόστος επισκευής (οχι ανταλλακτικών) Πες το προβλημα σου αναλυτικά μπας και βρεθει λύση
leatherebel Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 1. Το λαπτοπ (dell inspiron αγορασμένο προ πενταετίας) πέφτει απ' το τραπέζι κατά λάθος και ενώ ήταν ανοιχτό. 2. Παρατηρώ ότι ο κέρσορας είναι στάσιμος. Πατάω alt-ctrl-del και δε γίνεται κάτι. 3. Πατάω το on-off συνεχόμενα και το απενεργοποιώ. 4. Το επανενεργοποιώ, πατάω "start windows normally" αλλά μετά κολλάει στην εικόνα που φορτώνει τα windows και το ξαναπενεργοποιώ. 5. Το επανενεργοποιώ, πατάω "launch startup repair", βγάζει μια μπάρα που λέει "windows is loading files" και καταλήγει σε μια μπλε οθόνη με ένα μεγάλο κέρσορα που κινείται αλλά δεν υπάρχουν εικονίδια ή επιλογές switch menu. Αυτά :/ Ευχάριστω για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια εκ των προτέρων!
vasvasvas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ισως ο σκληρος επαθε κατι Βγαλτον και δοκιμασε να τον δουλεψεις με ενα linux livecd η κατι παρομοιο
vste Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Αν εχεις μηχανικο δισκο ειναι πιθανον να την ακουσε απο το πεσιμο. Οι dell εχουν καποια διαγνωστικα στο bios τους αν δεν κανω λαθος. Με το που τον αναψεις λογικα θα πρεπει να σου γραφει καποιο μυνημα του τυπου "press f1 for setup, f10 for diagnostics" η κατι παρομοιο. Αν καταφερεις και μπεις στα διαγνωστικα εχει hdd test και memory test. Τρεξτα λιγο αν μπορεις.
leatherebel Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Έτρεξα τα πρώτα (?) διαγνωστικά και μου λέει "No problems have been found with this system so far. Do you want to run the remaining memory tests? This will take about 30 minutes or more. Do you want to continue? (Recommended)". Το πάτησα και τώρα κάνει αυτά.
Mr_Terror Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Συνηθως μετα απο τουμπες το πρωτο θυμα ειναι ο σκληρος δισκος.Aν δεν βγαλεις ακρη με τα διαγνωστικα,βγαζεις τον δισκο απο το λαπτοπ και τον βαζεις σε σταθερο υπολογιστη να τσεκαρεις υγεια με το hd sentinel.
vste Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ωραια! Αν δεν κολλησει πες μια ποια εκδοση windows εχεις να προσπαθησω να σε καθοδηγησω πως θα κανεις checkdisk.
leatherebel Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δεν έχω την εμπειρία ν' ανοίξω το λαπτοπ και φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα. Έχω βρεί τεχνικό στο κέντρο που κάνει δωρεάν διάγνωση οπότε λέω να το πάω εκεί. Είναι Windows 7.
vste Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ωραια ξεκινα να πατας διακεκομμενα το F8 με το που ξεκιναει το laptop. Διαλεξε την επιλογη safe mode with command prompt. Οταν μπεις εκει τρεξε την παρακατω εντολη. chkdsk c: /f /x Αστο να τελειωσει και κανε ρεσταρτ.
leatherebel Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ακόμα τρέχει τα διαγνωστικά τεστ που κρατάνε μισή ώρα. Πριν 20 λεπτά άρχισαν. Κοντεύει μια ώρα κι ακόμα τα τρέχει...
vste Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Εχεις καποια ενδειξη οτι προχωρα; Αν ναι αστο κι ας αργει μεχρι να τελειωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα