Προς το περιεχόμενο

Oscars 2017

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η τελετη ειχε ακομα ενα κωμικοτραγικο αν μπορεις να το πεις και ετσι.ο τυπος απ το tour bus που εισεβαλε στα οσκαρ και φιλησε και το χερι της νικολ,τρεις μερες πριν ειχε βγει απ τη στενη για 20 χρονια για βιασμο...ΕΥΓΕ ΤΖΙΜΙ 

Δημοσ.

οχι για βιασμο αλλα για ληστεια. εχουν ενα νομο οταν αν σε πιασουν 3 φορες για σοβαρο αδικημα, τρως 25 χρονια φυλακα. αν ηταν βιασμος, θα ειχε βγει μεσα σε 5 χρονια...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως συγκρίνοντας τον C.Affleck με τον Denzel είναι σαν να αδικούμε την ιστορία..Κατά την γνώμη μου, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ούτε για πλάκα. Ο Washington δικαίως είναι από τους καλύτερους-μην πω ο καλύτερος-ηθοποιούς της γενιάς του. Από κάθε άποψη. Δεν ξέρω όμως μήπως πράγματι ήταν τόσο αξιοπρόσεχτη η ερμηνεία του affleck στη συγκεκριμένη ταινία και ώθησε την ακαδημία στο να του δώσει ένα όσκαρ (μιας και δεν έχει πάρει, το πρώτο του ήταν), ενώ ο Denzel είχε ήδη δυο. Λειτούργησαν και λειτουργούν ακόμη με αυτή τη λογική πολλές φορές τα oscars. Δεν είδα όμως ούτε το fences ακόμη ούτε το manchester by the sea για να κρίνω. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο Washington δικαίως είναι από τους καλύτερους-μην πω ο καλύτερος-ηθοποιούς της γενιάς του.

Αναλόγως τι εννοείς με το "της γενιάς του". Γεννήθηκε το 54, βάζεις μέσα το 57 που είναι το έτος γέννησης του Daniel Day Lewis? :P

• Like 1
Δημοσ.

Αναλόγως τι εννοείς με το "της γενιάς του". Γεννήθηκε το 54, βάζεις μέσα το 57 που είναι το έτος γέννησης του Daniel Day Lewis? :P

Φυσικά και συνυπολόγισα τον d d lewis. Αμφότεροι -κι ας είναι διαφορετικών κινηματογραφικών σχολών- ανήκουν στους καλύτερους. Κατά την άποψή μου βεβαίως. :-)

Δημοσ.

οχι για βιασμο αλλα για ληστεια. εχουν ενα νομο οταν αν σε πιασουν 3 φορες για σοβαρο αδικημα, τρως 25 χρονια φυλακα. αν ηταν βιασμος, θα ειχε βγει μεσα σε 5 χρονια...

το NBC  ειχε πει και για βιασμο

• Super Moderators
Δημοσ.

Φυσικά και συνυπολόγισα τον d d lewis. Αμφότεροι -κι ας είναι διαφορετικών κινηματογραφικών σχολών- ανήκουν στους καλύτερους. Κατά την άποψή μου βεβαίως. :-)

Τα 3 oscars 1ου ανδρικού του Lewis είναι βαριά... :P

Δημοσ.

Τα 3 oscars 1ου ανδρικού του Lewis είναι βαριά... :P

Κάθε βραβείο έχει την αξία του..Και της ακαδημίας είναι πράγματι βαριά όταν πρωταγωνιστείς στο hollywood,προσωπικά δεν τα αμφισβητώ εξ ολοκλήρου όπως κάνουν κάποιοι. Δεν είναι όμως και αναγκαία προϋπόθεση καλλιτεχνικής αξίας το αν κέρδισε όσκαρ κάποιος και το πόσα κέρδισε σε σχέση με κάποιον που δεν πήρε ή πήρε λιγότερα. Γιατί και ο Μπράντο πήρε 2, ο Ντε Νίρο 2, ο Πατσίνο 1, ο Χόφμαν 2, ο Στήβ Μακ Κουήν κανένα. Όλοι τους όμως-κατά την άποψή μου- αξίζαν περισσότερα για διάφορες ερμηνείες τους-και το λέω έχοντας δει αρκετό κινηματογράφο πια. Για παράδειγμα ο Σκορτσέσε βραβεύτηκε για τον καλό μεν Πληροφοριοδότη, αν σκεφθείς όμως πόσα αριστουργήματά του είχαν προηγηθεί & δεν βραβεύθηκαν από την ακαδημία, είναι να απορείς. Έτσι όμως είναι οι βραβεύσεις, έτσι είναι οι θεσμοί. Εμπεριέχουν και υποκειμενικότητα εν μέρει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προς το παρόν πάντως είναι ο μόνος που έχει τόσα 1ου ρόλου... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...