arma1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μη ξεχνάτε ότι είναι κινέζικη πρωτοχρονιά. Συνεπώς σε κανά μήνα και βλέπουμε μεχρι τον απριλιο που το χρειαζομαι πιστευω να ερθει
afairesths Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 15,55€ με χρεωστικη Πειραιως μεσω PP μαζι με tracking number .... Ευχαριστω TS.
Cyberbob Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Άκυρο το προηγούμενο, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2 κωδικούς μαζί. Κατα τ'αλλα καλή η τιμή ΑΝ έρθει... 3
arma1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Αν βάλετε και κάτι άλλο στο καλάθι που η αξία του να είναι μεγαλύτερη απο €1.76 μπορείτε στο τελικό στάδιο να βάλετε το κουπόνι WGSALE6 και να έχετε έκπτωση €2.87 Εναλλακτικά με + €0.72 στο καλάθι σας, βάζετε το WGSALE1 για έκπτωση €1.88 τωρα μας το λες; τελικα η φθηνια τρωει τον παρα
Mitsos_The_Great Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πήρα και εγώ μέσω PP (κάρτα εθνικής). Μαζί με tracking number 14.71 ! Ελπίζουμε να έρθει είναι καλή η τιμή του. Thanks TS!
Sadako Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χμμμ.. Αν πάρουμε 2 (και περάσουμε δηλαδή το όριο των 22 ευρώ για αγορές εκτός Ε.Ε) παίζει να'χουμε θέμα με το τελωνείο με αυτά που γίνονται τελευταία; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2017 από Sadako
MasterX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 παντως ειμαστε σιγουροι οτι ειναι αυθεντικο ε;γιατι αυτο ειναι το σημαντικο και οχι ποιος το πουλαει πιστευω
katsikoula Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 η ενημέρωση που έχω από το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης του ΕΛΤΑ είναι ότι βάση νόμου δεν επιτρέπονται οι εισαγωγές μπαταριών στην Ελλάδα από οποιαδήποτε χώρα. Τώρα πώς και γιατί δεν ξέρω... Για αυτό και το Gearbest αλλά και πωλητές από το ebay δεν στέλνουν πλέον μπαταρίες στην Ελλάδα...
so93 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 @katsikoula Ενημέρωση από που, και σε ποιό τηλ. κέντρο?? Eκπρόσωπος πάντως του yoshop σε σχετικό σάιτ με προσφορές του εξωτερικού για τη συγκεκριιμένη προσφορά σε σχετική ερώτηση απάντησε το εξής: Thanks for the feedback. YOSHOP can confirm there has been no official correspondence nor official confirmation of these batteries being 'banned'. There has also been no widespread returns/cancellations of battery shipments. Please be assured that all orders will be packed and shipped safely and securely as per normal.
katsikoula Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 @katsikoula Ενημέρωση από που, και σε ποιό τηλ. κέντρο?? Eκπρόσωπος πάντως του yoshop σε σχετικό σάιτ με προσφορές του εξωτερικού για τη συγκεκριιμένη προσφορά σε σχετική ερώτηση απάντησε το εξής: Thanks for the feedback. YOSHOP can confirm there has been no official correspondence nor official confirmation of these batteries being 'banned'. There has also been no widespread returns/cancellations of battery shipments. Please be assured that all orders will be packed and shipped safely and securely as per normal. https://www.ozbargain.com.au/node/289076 συγνώμη μου ξέφυγε. από το ΕΛΤΑ.
esertas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πήρα και εγώ το μαύρο.Έβαλα και tracking να δω που θα κολλήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις