skar1983 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 άρα μέχρι και μετά τις 180 μέρες από την στιγμή που πληρώνεις με PayPal. ευχαριστώ γιατί παλιά ήταν λιγότερες αν δεν κάνω λάθος
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 45 ηταν, τοσες θυμαμαι εγω, ποτέ 90. Επισης, πριν 2-3 χρονια πηγαν 180, οχι 1. 2
FarCry Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 εαν περασουν οι μερες του ebay για το ebay money guarantee program , μπορεις να ανοιξεις dispute στο paypal και να κερδισεις?
Questioner Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 H ελπίδα πεθαίνει τελευταία Το δεύτερο κομμάτι αναφέρεται σε αυτούς που λόγω καθυστέρησης είχαν ζητήσει refund. Λογικά σε όσους δεν ακυρώθηκε θα σταλεί εκτός κ αν βγει σε 2 μέρες πάλι κ πει κάτι άλλο Update 03/02 1
gtferrari Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως ούτε σε εμένα έχει έρθει ακυρωτικό και το έχω αγοράσει untracked...
fanisneo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ακυρωτικό κ σε εμένα.παραγγελία χωρίς tracking.Απορω αν πιστεύετε πραγματικα οτι μπορεί κ να παραλαβετε.
derorist Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Παραγγελια με tracking. Ακυρωτικο. Επιστροφη χρηματων μεσω Paypal. Απομενει να τα δω κ στην καρτα μου.
arma1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 οι επιστροφες που γινονται τωρα τελευταια ειναι διοτι επικοινωνησατε μαζι τους για να δειτε που βρισκετε η παραγγελια σας; εγω ακομη δεν εχω καποια ενημερωση απο αυτους ,μηπως πρεπει να επικοινωνησω και εγω;
tehyoda Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Σε μένα λέει refunded αλλά στην κάρτα δεν έχουν μπει ακόμα.Ξέρει κανείς πόσο παίρνει συνήθως να φανούν στην κάρτα?
skar1983 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 οι επιστροφες που γινονται τωρα τελευταια ειναι διοτι επικοινωνησατε μαζι τους για να δειτε που βρισκετε η παραγγελια σας; εγω ακομη δεν εχω καποια ενημερωση απο αυτους ,μηπως πρεπει να επικοινωνησω και εγω; εγώ περιμένω μήπως και το στείλουν. απλό το είχα παραγγείλει χωρίς Tracking και ακόμη δεν εχω ενημέρωση αν βιάζεσαι τα 13ευρω επικοινώνησε μαζί τους, διαφορετικά θα σου πρότεινα να κάνεις υπομονή μήπως και τα στείλουν ποτέ δεν ξες. 2
arma1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μπα , οχι , δεν βιαζομαι φιλε ,απλα λεω μηπως και κανουν την παλαβη και σου λενε αφου δεν τους ενοχλουμε ολα καλα ,τοσες μερες περασαν και μια ενημερωση δεν εχουμε για την αποστολη ,αν και ποτε θα γινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις