skar1983 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μπα , οχι , δεν βιαζομαι φιλε ,απλα λεω μηπως και κανουν την παλαβη και σου λενε αφου δεν τους ενοχλουμε ολα καλα ,τοσες μερες περασαν και μια ενημερωση δεν εχουμε για την αποστολη ,αν και ποτε θα γινειπαραθέτω μήνυμα αισιόδοξο Super surprising, just received shipping notification. Thanks rawm, apologies for an earlier comment last week. στο link https://www.ozbargain.com.au/node/289076?page=1#comment 2
Mitsos_The_Great Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ ζήτησα refund αφού εδώ και 2 εβδομάδες δεν βλέπω φως...Μου απάντησαν το εξής.
skar1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 εγώ βλέπω να γίνεται ship μέσα σε 3 μέρες και στους άλλους κοιτώντας πάλι το ozbargains
Questioner Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 εγώ βλέπω να γίνεται ship μέσα σε 3 μέρες και στους άλλους κοιτώντας πάλι το ozbargains Πράγματι λένε ότι όλες οι παραγγελίες πήραν το οκ και θα τις στείλουν. Οταν (και αν??) πάρουμε mail ότι τα έστειλαν θα ζητήσω να αλλάξει και ο τίτλος. 1
barman_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Άρα τέλος τα power bank από Κίνα? Ότι πήραμε πήραμε?
stelios18120 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Καλά π έχω στοκαρει μερικά μοντέλα από τον Δεκέμβριο που μας πέρασε Ότι ήρθε ηρθε
arma1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ έστειλα email χτες για να δω που βρίσκεται η παραγγελία, απάντηση προς το παρόν δεν πήρα
skar1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 και γω έστειλα παρόμοιο mail αλλά χωρίς απάντηση ακόμη
Billator Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Χωρίς να στείλω τίποτα σε αυτούς σήμερα έφαγα κ επίσημα ΑKΥΡΟ :D Πάει κ αυτό αναμενόμενο να ακυρώσουν.... 1
Genatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ειχα παραγγειλει χωρις tracking απο τις πρωτες ωρες, πριν λιγο ελαβα αυτο: Thank you very much for place the order with us. We extremely sorry for not deliver the package to you yet. We are sorry to inform that we can not ship battery or power bank (these items)out due to shipping policy, there is not available shipping method for this order. After reviewing your case, we have 2 options to compensate you: 1) Replace for other item In this case, please kindly give us the product link (url) you would like to order instead. Please indicate the size/color too if applicable. If there is any price difference, we will either ask you to pay it or we will refund the balance if any. 2)Cancel the order and we can refund to your origin payment account. Please kindly reply us in 2 business days,so that we can process the order for you. We sincerely apologize for any inconvenience that may have been caused. Best Regards, Yoshop Customer Service http://www.yoshop.com/
SnakeMJK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μία από τα ίδια. Παραγγελία χωρίς tracking και μόλις μου έστειλαν το παραπάνω μήνυμα... Ζήτησα full refund. Κρίμα. Πάνε οι μπαταρίες. 1
skar1983 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 το ίδιο και σε μένα και φυσικά full refund
Questioner Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ήρθε και εδώ. Ευτυχώς που πήραν οι παραγγελίες το οκ να σταλούν δηλαδή.
macoc162 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Παραγγελία χωρίς tracking και μόλις μου έστειλαν το παραπάνω μήνυμα... Ζήτησα full refund.
Προτεινόμενες αναρτήσεις