Melissa_virus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν παλιός ιος γνωστός σε όλους και το αστείο είναι ότι ακόμα κυκλοφορεί... Κάνει κρυφά τα αρχεία στο στικάκι. Εμφάνιση κάνω με επιλογές εμφάνιση κρυφών αρχείων, και να εμφανίζει τα προστατευμένα από το λειτουργικό σύστημα αρχεία και από την αναζήτηση στα δεξιά, βασικά όχι αναζήτηση μονοπάτι διαδρομής, μπαίνω στο στικάκι, εμφανίζετε ένα δεύτερο σαν στικάκι και εκεί μέσα είναι χωμένα τα αρχεία... Το θέμα είναι πως φεύγει ο ιός από τον υπολογιστή. Ποιος είναι ο ποιο αποτελεσματικός τρόπος? Έβαλα το kaspersky μέσα πληρωτό γιατί το panda πληρωτό που είχε λήξει κιόλας κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου.προς το παρόν με τα στικάκια κάνει ένα τπτ και μισό. ή ίσως να ξανακολλάνε αυτόματα από το μολυσμένο σύστημα μόλις τα ξαναβάλεις πάνω. όποιος το έχει αντιμετωπίσει και είχε αποτέλεσμα αυτό που δοκίμασε ας μου πει να απαλλαγώ με αυτή την βλακεία. ευχαριστώ πολύ.
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασε αυτό https://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/
micos000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πρέπει να βρεις ποιος είναι ο μολυσμένος υπολογιστής από τον οποίο κολλάει το στικάκι τον ιό και να τον καθαρίσεις. Ο δικός σου πρέπει να είναι καθαρός αν σου επιτρέπει να εμφανίσεις τα κρυφά αρχεία γιατί συνήθως αυτοί οι ιοί δεν επιτρέπουν να εμφανίσεις τα κρυφά αρχεία και με το που τα ενεργοποιείς εσύ και πατήσεις οκ όταν ξαναμπείς στις επιλογές φακέλων έχει αλλάξει πάλι η επιλογή. 1
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 προσωπικά ελυσα το πρόβλημα με το eset online scanner,το αφησα να σκανάρει ολο τον δισκο και το μολυσμένο στικ σε υπολογιστη φιλης που ειχε το προβλημα και μετά ολα ηταν καθαρά. 1
Melissa_virus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πρέπει να βρεις ποιος είναι ο μολυσμένος υπολογιστής από τον οποίο κολλάει το στικάκι τον ιό και να τον καθαρίσεις. Ο δικός σου πρέπει να είναι καθαρός αν σου επιτρέπει να εμφανίσεις τα κρυφά αρχεία γιατί συνήθως αυτοί οι ιοί δεν επιτρέπουν να εμφανίσεις τα κρυφά αρχεία και με το που τα ενεργοποιείς εσύ και πατήσεις οκ όταν ξαναμπείς στις επιλογές φακέλων έχει αλλάξει πάλι η επιλογή. ξέρω ποιος είναι ο μολυσμένος υπολογιστής και έχει μολύνει και την μισή πόλη χωρίς πλάκα λολ! προς το παρόν με ένα full scan του kaspersky βρήκε κάτι της και τα έσβησε. τώρα τρέχει το antimalware. τελειώνει σε λίγο αλλά δεν έχει βρει κάτι. ναι ισχύει, μπορώ και τα βλέπω, αλλά μόλις πχ βάλω άλλο στικάκι μετά πάνω πάλι κάνει τα ίδια. χτυπάει και το kaspersky κλπ κλπ. και καθαρό στικάκι να βάλω δλδ μολύνετε απευθείας. το πως θα καταλάβω πότε καθάρισε δεν ξέρω. μόνο άμα βάλω καθαρό στικάκι πάλι πάνω και αρχίσει να χτυπάει το kaspersky έτσι θα το καταλάβω ότι ο ιός υπάρχει ακόμα στο σύστημα και ότι ξαναμπήκε στο στικάκι. άλλο τρόπο δεν μπορώ να σκεφτώ. το ένα δικό μου στικάκι το "έκαψα" . θα το καθαρίσω βέβαια με ένα φορματ. δεν είχε και τπτ μέσα που να με ενδιαφέρει μέσα... Sheogorathθα το βάλω και αυτό να δούμε τι τύχη θα έχουμε. προσωπικά ελυσα το πρόβλημα με το eset online scanner,το αφησα να σκανάρει ολο τον δισκο και το μολυσμένο στικ σε υπολογιστη φιλης που ειχε το προβλημα και μετά ολα ηταν καθαρά. θα το δοκιμάσω και αυτό μετά μπας και.
Melissa_virus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 ξαδερφακια ειναι. τον εχω συναντησει και αυτο τον ηλιθιο ιο με τις συντομευσεις. δεν ασχοληθηκα και πολυ γιατι στον οργανισμο αυτον που δουλευα τοτε ειχανε ενα antivirus δηθεν οχι απο τα γνωστα, και χρησοπληρωμενο υποθετω, που ουτε που δουλευε στους περισσοτερους, και σου εσκαγε ο αλλος και με remote στο pc και μυρουδια δεν επαιρνες. να βγει δεν γινοταν για να εμπαινε αλλο antivirus. καποια ειχανε users με περιορισμενα δικαιοματα οποτε αντε γεια. στο δικο μου το pc τοτε θυμαμαι που δεν ηταν ελεγχομενο το ειχα κανει φυλλο και φτερο. ιο δεν βρηκα πουθενα αλλα ισως να μην τον ειχα εγω αλλα να κολλαγα στα αλλα pc που καθομουν για δουλιες. ο ιος τωρα μαλλον βγηκε με το antimalware. βρηκε εναν msnuisk.exe . κατι τετοιο σε ονομα μεσα στο system volume κλπ και κατι αλλα. τον εσβησε, τιναξε και μια μπλε οθονη. τωρα εβαλα στικακι μεσα αλλα δεν φαινετε να κολλησε. αυριο θα κανω σκαν και με κανενα ακομα προγραμμα που μου ειπατε εδω να δω αν βγηκε οντως. αμα καθαρισω και το δικο μου στικακι θα το βαλω και αυτο πανω ξανα να δω αν θα ξανακολλησει. προς το παρον το εβαζα σε ενα απομονωμενο pc για scan , για να δω και ποιο ιο βρησκει και μετα φορματ αλλα το αστειο ειναι οτι μολις το βαλω πανω στο pc, παγωνει το pc...
Melissa_virus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν έβαλα το Nod32 trial σε ένα pc άλλο και έβαλα το στικάκι. βρήκε τον win32/Agent.NXT worm. τον διέγραψε μια χαρά και το στικάκι βέβαια συνέχιζε να μην είναι προσβάσιμο. αλλά οκ. το Pc φαίνεται comple. δεν πέρασε στο Pc. το nod32 πάντα είναι σταθερή αξία. βέβαια το kaspersky να μην το κατηγορώ και άδικα. μπήκε σε μολυσμένο υπολογιστή αφού βγήκε το αγορασμένο panda pro που έληξε...
Sheogorath Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Γενικά μιλόντας, το Panda πάντα βρίσκει false positives μόλις λήγει για να σε τρομάξει. Κανα κανονικό ποτέ όμως δεν είχε βρει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα