D.Luffy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 90% οθόνη είναι. τι παραπονιέσαι. Ε πως. Να μην είναι 99.9%? Πάει χαμένη η εργονομία της συσκευής... 1
AntiCambeR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Παίρνεις Sony και μπλέκεις με Arvato που βγάζει εκτός εγγύησης συσκευές για πλάκα η κάνουν πρόχειρες επισκευές απο μη έμπειρους τεχνικούς και η συσκευή δεν φτιάχνεται σωστά.«Μας συγχωρείτε που η αδιάβροχη συσκευή σας βγήκε εκτός εγγύησης αλλά πήρε υγρασία». Ναι,είχα πάει φαντάρος σε σχοινάκια για εκπαίδευση,θα κατασκευάσω mini αφυγραντήρα και θα τον προσαρμόσω στην συσκευή. Παίρνεις LG που οι περισσότερες συσκευές βγάζουν προβλήματα και με αναμονή 1-2 μήνες για ανταλλακτικό με την συσκευή να πηγαινοέρχεται στο service.Η στην καλύτερη πρόβλημα στην οθόνη που μπορεί να μην αναγνωρίζεται απο την LG.Αν δεν βγάλει πρόβλημα η συσκευή παίζεις τζόκερ. Διαβάζοντας η παθαίνοντας όλα αυτά επιλέγεις συσκευή απο Κίνα με εγγύηση 1 χρόνου μόνο και γνωρίζοντας πως σε περίπτωση βλάβης η ελλατωματικής συσκευής απο την αρχή,θα πρέπει να σσυνεννοηθείς με τους Κινέζους και να βγάλεις άκρη στέλνοντας την συσκευή και αν θέλουν να αποδεχθούν το πρόβλημα.Μετά περιμένεις 1+ μήνα για να το στείλουν πίσω.Ας μην γράψω για τις Rom που βάζουν και πρέπει να ασχοληθείς σε κάποιες περιπτώσεις.Η για το software support.Αν είσαι super γκαντέμης σου έρχεται άδειο κουτί χωρίς συσκευή. Εχει φροντίσει για αυτό ο έμπιστος υπάλληλος των ΕΛΤΑ. Δεν τράβηξες unboxing video όταν παρέλαβες; Αντε τώρα να αποδείξεις οτι σου ήρθε άδειο κουτί. Παίρνεις Samsung και κάποια στιγμή μπορεί να σβήσει και να μην ξαναλειτουργήσει λόγω καμμένης πλακέτας που κοστίζει στον καταναλωτή όσο το κινητό η σε τιμή που δεν αξίζει.Η μπορεί να χάσει το imei και να ψάχνεις λύση.Μην ξεχάσουμε όμως και το burn in.Αλλοι το βλέπουν-παθαίνουν και άλλοι όχι. Μένει λοιπόν η Apple που έχει την καλύτερη υποστήριξη software αλλά με ακριβές συσκευές και περιφερειακά.Επίσης λειτουργικό μη παραμετροποιήσιμο και μεγάλα bezel. ΥΓ 1:Welcome to mobile world ΥΓ 2:I can't give you my money so easy 1
tarif16 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Φίλος έχει στείλει LG g2 για service στις 20 Νοεμβρίου. Δεν γνωρίζω ακριβώς το πρόβλημα που έχει άλλα ακόμα δεν του έχουν επιστρέψει την συσκευή!! Παίρνει τηλέφωνα στέλνει email και η απάντηση τους είναι δεν υπάρχει διαθέσιμο hardware από τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε. μπορεί να βγάζει εξαιρετικα προϊόντα, αλλά το service της είναι ότι πιο αναξιόπιστο υπάρχει. ακριβώς ίδια περίπτωση με g2 συναδέλφου μου....από νοέμβριο στον γερμανό,πάνε οι καλές εποχές της lg που έστελνε κουτάκι στην κούριερ για να στείλεις την συσκευή....23 μήνες λοιπόν το g2,πήγε σέρβις.....και....και....άκου το κουφό......λόγω έλειψης πλακέτας,ο φιλαράκος θα κονομίσει,έστω και με καθυστέρηση,ένα...ένα....ένα...ναι....ωραιότατο lg g4,κουτάτο και δωρεάν!!!!!!....το περιμένει σήμερα η αύριο. με λίγα λόγια,το σέρβις η lg το έδωσε σε γερμανούς,βονταφον,κοσμοτε κτλπ....όποιον έχεις κοντά,άσχέτα που το πήρες.έτσι μου είπαν στο τηλέφωνο...τουλάχιστο για εμας που είμαστε επαρχια. 1
tarif16 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 σε σχεση με την samsung η lg ειναι ετη φωτος μπροστα σε οτι αφορα το serviceήταν...δεν υπάρχει πλέον με την μορφή που είχε.το έχει μοιράσει σε γερμανοβοντακοσμοτέδες. και δεν στο λέω για να σε πάω κάποια κόντρα,lg v10 έχω. πάπαλα το τέλειο σέρβις που είχε....το μόνο που κράτησαν είναι το τηλεφωνικό κέντρο,στο οποίο είναι ευγενέστατοι και βάση ιμεϊ σου περέχουν και πληροφορίες για την συσκευή σου,άσχετα που το παρέδωσες...πχ γερμανο η βονταφον.
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ελπίζω να κάνει κάτι και η Apple με αυτήν την κατάσταση. Έχει τα μεγαλύτερα περιθώρια σε High End Smartphone. Ένας από τους λόγους που δεν θέλω να γυρίσω σε iPhone. Άντε να δούμε καμιά άσπρη μέρα και εμείς οι iOS Funs!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Όσο για το σέρβις της lg μια χαρά είναι ...δεν είναι και της Apple αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό Samsung κτλπ . είναι καλύτερο. Λολ εστειλα G3 2 φορες για σερβις, πρωτη φορα για θηρα usb, μου το στειλανε πισω μετα απο 2 εβδομαδες και μου ειπανε "δεν εχει προβλημα". Το ξαναδοκιμαζω σε 3 διαφορετικα pc με windows7/10/fedora με διαφορετικα καλωδια και παλι δεν δουλευε. ΟΚ. Το ξαναεστειλα μετα απο κατι μηνες για προβλημα χρωματος στην οθονη (κιτρινιασμα) και για το usb. Το κρατησανε 2 μηνες και κατι μερες, φτιαγμενο. Ε σημερα το βραδυ ξαναεβγαλε προβλημα η οθονη στο ιδιο σημειο. Ελεος.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς με την αρνητική γνώμη για τις συσκευές της LG και μας δώσατε την δυνατότητα - για ακόμα μια χρονιά - να πάρουμε μία από τις καλύτερες συσκευές του 2016 με €380, 4 μήνες μετά την κυκλοφορία της. Που την ειδες την προσφορα για μια προβληματικη συσκευη(πορτακι,οθονη)παραεισαγωγης που μεχρι και στην ποιοτητα κατασκευης ειπαν ψεμματα,οταν επαιξαν την ιδια χρονια Oneplus3 400ευρω Galaxy S7 400ευρω black friday? Οχι για να ξερουμε τι γραφουμε δηλαδη...
freegr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω ότι μέχρι να έχουμε την τελική μορφή του κινητό να περιμένουμε ώστε να δούμε τον εσωτερικό του κόσμο...
Neg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ελπίζω να κάνει κάτι και η Apple με αυτήν την κατάσταση. Έχει τα μεγαλύτερα περιθώρια σε High End Smartphone. Ένας από τους λόγους που δεν θέλω να γυρίσω σε iPhone. Άντε να δούμε καμιά άσπρη μέρα και εμείς οι iOS Funs! Fans* = Fanatics Fun = Διασκέδαση Επίσης δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα, έχοντας δουλέψει S7 Edge εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε καθόλου, το δε S7 ήταν μια χαρά δίχως τις Edge. Το ότι ξαφνικά υπάρχει κριτήριο κινητό που είναι σκέτο οθόνη δεν μπορώ να το καταλάβω, τι θα αυξηθεί η παραγωγικότητα σας αν έχετε ένα κινητό που είναι σκέτο οθόνη και δεν μπορείς να το πιάσεις άνετα από πουθενά; Ναι δείχνει διαφορετικό και φουτουριστικό αλλά μέχρι εκεί, τι εμμονή είναι αυτή που σας έχει πιάσει; 2
D.Luffy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ναι δείχνει διαφορετικό και φουτουριστικό αλλά μέχρι εκεί, τι εμμονή είναι αυτή που σας έχει πιάσει; Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που πολλοί ψήνονται γι αυτό. Η εργονομία είναι απλώς δικαιολογία του κώλου... 2
dBpanos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Που την ειδες την προσφορα για μια προβληματικη συσκευη(πορτακι,οθονη)παραεισαγωγης που μεχρι και στην ποιοτητα κατασκευης ειπαν ψεμματα,οταν επαιξαν την ιδια χρονια Oneplus3 400ευρω Galaxy S7 400ευρω black friday? Οχι για να ξερουμε τι γραφουμε δηλαδη... Δηλαδή το oneplus είναι ελληνικής αντιπροσωπείας και μου τονίζεις το "παραεισαγωγής"; Καλώς ήλθες στην Ε.Ε. παρεμπιπτόντως. Εσύ προσωπικά αγόρασες S7 την black friday; το ότι δεν υπάρχουν αντιπρόσωποι πλέον της lg αυτό δεν σου λέει τίποτα ?το ότι έχει γεμίσει το σέρβις με κινητά της lg ούτε αυτό σου λέει τίποτα ?το ότι έχουν γίνει χιλιάδες αλλαγές πλακέτας ούτε αυτό σου λέει τίποτα ? Τώρα αν δεν έβγαλε τίποτα το δικό σου εκτός το ότι δεν σε πιστεύω θα έλεγα αν όντως εί άι έτσι μάλλον το έχεις μόνο για κλήσεις και δεν το έχεις ζεστάνει.Γιατί αν το ζεστάνεις χαλάει . αφού σου άρεσε τόσο πήγαινε πάρε και το επόμενο μοντέλο εγώ προσωπικά είχα lg 3 και κάτι optimus και δεν το γλύτωσα το σέρβις.δεν θα ρισκάρουμε 600'+ ευρώ για να τρέχουμε και να μην φτάνουμε. Πού πήγαν οι αντιπρόσωποι καλέ; Να φωνάξω την Νικολούλη να τους βρει. Αυτό για τις χιλιάδες αλλαγές, θα ήθελα να μου το τεκμηριώσεις. Χιλιάδες στην Ελλάδα; Στην Αθήνα; Στις 5 εκατομμύρια συνολικές συσκευές; Αν πρόσεξες, στα λεγόμενά μου δεν υπήρξαν αερολογίες. Οπότε ΑΝ θες και είσαι σε θέση γενικώς να μιλήσεις σοβαρά, γράφε γεγονότα. Στο δεύτερο κομμάτι του μηνύματός σου τώρα, ειλικρινά ποιος σε ρώτησε αν με πιστεύεις ή όχι; Και ο χρόνος που έχω αφιερώσει για να σου απαντήσω, υπεραρκετός είναι. Αν σου έκοβα παραστατικό, θα ήταν τριψήφιο το ποσό. Υ.Γ. Πώς θα ρισκάρεις 600+ ευρώ, όταν το τηλέφωνο έφτασε να κοστίζει €380 (με το ΦΠΑ!) όπως είπα και παραπάνω; Υ.Γ.2 Ο λόγος που έχω Quick Charge 3.0 φορτιστή αυτοκινήτου και powerbank είναι επειδή το έχω μόνο για κλήσεις (κι αυτές με το ζόρι). Κάποιο άλλο επιχείρημα επιπέδου Γ' Δημοτικού για να αντικρούσεις τα όσα λέω, έχεις; ή να φωνάξω το μικρό μου ξαδερφάκι να σε βοηθήσει;
haHa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Επίσης δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα, έχοντας δουλέψει S7 Edge εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε καθόλου, το δε S7 ήταν μια χαρά δίχως τις Edge. Το ότι ξαφνικά υπάρχει κριτήριο κινητό που είναι σκέτο οθόνη δεν μπορώ να το καταλάβω, τι θα αυξηθεί η παραγωγικότητα σας αν έχετε ένα κινητό που είναι σκέτο οθόνη και δεν μπορείς να το πιάσεις άνετα από πουθενά; Ναι δείχνει διαφορετικό και φουτουριστικό αλλά μέχρι εκεί, τι εμμονή είναι αυτή που σας έχει πιάσει; Βγαζοντας απο την εξισωση τα προβληματα(γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα λυθουν ωστε να μην πατιουνται κατα λαθος πληκτρα), ναι αυξανεται η παραγωγικοτητα οταν εχεις μεγαλυτερη οθονη σε μικροτερο πλαισιο. Ενδεικτικα, με ενα z3 compact που εχει 4.6" εισαι πιο παραγωγικος απο οτι με ενα κινητο με 4" οθονη που εχει σχεδον ιδιο συνολικο μεγεθος λογω τεραστιων bezel: Ή ειναι προτιμοτερο ενο κινητο που εχει οθονη 5.2" (πλησιαζει την οθονη του iphone 7 plus των 5.5") αλλα εχει συνολικο μεγεθος πλαισιου σχεδον σαν του iphone 7 των 4.7". http://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Apple-iPhone-7,LG-G2,Apple-iPhone-7-Plus/phones/9815,7969,9816 Γενικοτερα, η μεγαλυτερη οθονη αυξανει την παραγωγικοτητα. Οποτε οσο δυνατον μεγαλυτερη οθονησε οσο δυνατον μικροτερο πλαισιο ειναι κατι θετικο και ειναι κατι που κυνηγανε/προσπαθουνε οι εταιρειες. 2
Neg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Βγαζοντας απο την εξισωση τα προβληματα(γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα λυθουν ωστε να μην πατιουνται κατα λαθος πληκτρα), ναι αυξανεται η παραγωγικοτητα οταν εχεις μεγαλυτερη οθονη σε μικροτερο πλαισιο. Ενδεικτικα, με ενα z3 compact που εχει 4.6" εισαι πιο παραγωγικος απο οτι με ενα κινητο με 4" οθονη που εχει σχεδον ιδιο συνολικο μεγεθος λογω τεραστιων bezel: Ωραία άμα λύσουν τα προβλήματα το συζητάμε επίσης το Compact από εμφάνιση σε σύγκριση με τα iPhone δεν......, προσωπικά το συγκεκριμένο Design των Bezels είναι για εμένα άσχημο. Είχα κινητό με μικρότερα Bezels δεν ήταν άσχημο αλλά δεν βρίσκω άβολο το 6S που έχω τώρα μια χαρά κάθετε στο χέρι. Θέμα προτίμησης είναι και κριτηρίων, για εμένα το Bezeless δεν είναι κριτήριο αγοράς για κάποιους άλλους ίσως είναι.
haHa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ωραία άμα λύσουν τα προβλήματα το συζητάμε επίσης το Compact από εμφάνιση σε σύγκριση με τα iPhone δεν......, προσωπικά το συγκεκριμένο Design των Bezels είναι για εμένα άσχημο. Είχα κινητό με μικρότερα Bezels δεν ήταν άσχημο αλλά δεν βρίσκω άβολο το 6S που έχω τώρα μια χαρά κάθετε στο χέρι. Θέμα προτίμησης είναι και κριτηρίων, για εμένα το Bezeless δεν είναι κριτήριο αγοράς για κάποιους άλλους ίσως είναι. Ενα παραδειγμα ηταν και το design ως εμφανιση(ασχημο, ομορφο κλπ) ειναι κατι οχι τοσο σχετικο με το θεμα. Το iphone 6s δεν ειναι αβολο, απλα εχει τεραστια bezels οπου θα μπορουσε να χωραει οθονη 5.2" (ισως και λιγο μεγαλυτερη) στο ιδιο πλαισιο ωστε να αυξηθει η παραγωγικοτητα/απολαυση οταν χρησιμοποιεις το κινητο. Η οθονη του στις 4.7" δεν κανει για πολλα, ειναι σχετικα μικρη, Η apple πιστευω εχει καταλαβει ποσο πισω ειναι σε αυτο το θεμα και τι θελει ο κοσμος, οποτε εστω και καθυστερημενα θα ακολουθησει τον ανταγωνισμο και θα βγαλει κινητο με μικροτερα bezels για μεγαλυτερη παραγωγικοτητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα