dhmhtrhs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά και καλή χρόνια. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα προβληματάκι που έχω. Αγόρασα ένα παιχνίδι για playstation 1 και θέλω να το αντιγράψω σε ένα cd για να έχω το γνήσιο φυλαγμένο. Όμως ενώ προσπαθώ με το πρόγραμμα Alcohol 120% να το γράψω, στα 502mb μου βγάζει σφάλμα,(στο διάβασμα του γνήσιου cd). Τα παιχνίδια για playstation 1 έχουν μπλοκάρισμα για να μην γράφονται ? Αν πάλι είναι ας πούμε χαλασμένο στο σημείο εκείνο,μπορώ με κανένα πρόγραμμα εγγραφής να το διαβάσει σιγά σιγά και να μπορεί να ξεπεράσει το σημείο εκείνο ? Ευχαριστώ Δημήτρης
omerus10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 έχουν προστασία τα cd για playstation.οταν κάνεις την δημιουργία εικόνας ,στον τύπο εικόνας κάτω αριστερά να το ρυθμίσεις για playstation, αν πάλι έχεις πρόβλημα δοκίμασε κάποιο άλλο πρόγραμμα το gamejack ας πούμε
satno Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Ktevase to ClonyXXL kai to alcoholer apo to alcoholer.com kai 8a pasaroun ta swsta settings sto alcohol gia na gineis swsta i antigrafi. An pali 8es na deis tutorials: http://www.psxforum.com/ Kai omerus den exoun ola ta paixnidia kleidwma.
omerus10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 koita file satno den tha paro kai orko an exoun ola prostasia eggrafis i oxi alla kamia 150aria pou exo kanei kopies (pio polla ps2) vevaia, exoun tin prostasia lybcrypt(i kati tetoio) pou efkola spaei. to programma pou proteina ego ston filo mas ta exei ola ensomatomena kai antigrafei ta gnisia apoktimena paixnidia sou cd i dvd xoris sfalmata. loipon systinetai anepifilacta filika
dhmhtrhs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Παιδιά ευχαριστώ για της απαντήσεις. Στον φίλο omerus10 έχω να πω πως στης ρυθμίσεις του Alcohol την εντολή για playstation το είχα και μου έβγαζε το πρόβλημα αυτό. Το πρόγραμμα που προτείνεις θα το βρω και θα το κατεβάσω τώρα,(αν είναι εύκολο βέβαια να το βρω). Στο Alcohol έχει μια εντολή που λέγετε laserlock και εκεί προσπάθησα να γράψω το cd. Το σημείο με το σφάλμα με αυτήν την εντολή το πέρναγε,αν και έγραφε "σφάλμα ανάγνωσης στο σημείο 111333π.χ. αλλά συνέχιζε να διαβάζει το cd παρακάτω. Το αποτέλεσμα είναι το παιχνίδι σε κάποια σημεία να κολλάει για μια στιγμή και μετά να προχωράει,αλλά μετά από μερικές πίστες σταματάει τελείως. Αν είχε πρόβλημα και το γνήσιο δεν θα έπρεπε να έκανε και αυτό τα ίδια ? τώρα και κάτι άσχετο με αυτό το θέμα. Το καλύτερο πρόγραμμα για αυτές της δουλειές είναι το Nero Burning ROM. Όμως τώρα τελευταία καμιά έκδοση του προγράμματος δεν μου κάνει setup, σε εσάς αν το χρησιμοποιείται συμβαίνει κάτι τέτοιο ? Δημήτρης
satno Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Dimitri dokimase na akolou8iseis tis odigies gia clonecd apo to foroum pou grafw parapanw. Xreiazetai vevaia diavasma kai grapsimo me arges taxitites alla ginetai teleio antigrafo kai den kolaei pote.... Twra gia to nero, emena proswpika i teleutaia den mou parousiaze provlima alla i proproigoumeni den ekane egatastasi kai mallon itan xalasmeno to file pou eixa katevasei tote. An to exeis katevasei esu dokimase na to xanakatevaseis. An oxi tote ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.