Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έγινε με LINPACK AVX2 τότε όλοι οι τελευταίοι Intel (Haswell κλπ) κάνουν Throttle down .

Όντως. Αν ξεπεραστούν οι 85C στον πυρήνα τότε το τεστ βγαίνει fail. Πράγμα εύκολο με AVX2 και θερμοκρασία δωματίου κοντά στους 25C με κακό σύστημα ψύξης και κουτί.

Χρησιμοποιώ το IntelBurnTest 2.54, Stress Level: Standard.

http://www.majorgeeks.com/files/details/intelburntest.html

Καταπονημένη cpu, το πιθανότερο.

Δημοσ.

δεν καταλαβα τι προβλημα βγαλανε οι επεξεργαστες που τσεκαρες;

Αμφότεροι(E8400 και Xeon E5430),

εμφανώς κατώτερες επιδόσεις σε συγκεκριμένα προγράμματα (σε αντιπαραβολή με άλλον ίδιο ή ιδίων επιδόσεων επεξεργαστή που αναγνώριζε ως γνήσιο το  Intel Processor Diagnostic Tool),

ή δυνατότητες (ο Xeon δεν ανέβαινε ούτε 150MHz). Ένα επίσης σημαντικό πρόβλημα με τον Xeon το ανέφερα προηγουμένως.

Και «ιδιοτροπίες», σύστημα win7 pro που λειτουργούσε κανονικά με Xeon L5420 και E5450 δεν τα κατάφερνε με τον E5430. Χρειάστηκε να γίνει νέα εγκατάσταση σε άλλο HDD, για να γίνει εφικτή η δοκιμή του.

Το Results File, του Intel Processor Diagnostic Tool, που η διαδικασία δεν ολοκληρώνονταν κανονικά και με τους δύο,

ανέφερε το ίδιο με το παρακάτω (τα κόκκινα γράμματα), που είναι όμως από δοκιμή του Ε8400  χτες βράδυ, τον κράτησα για ενθύμιο:

--- IPDT - Revision: 4.0.0.29

--- IPDT - Start Time: 1/26/2017 21:13:46

CPU1

Intel® spbc Module Test

Module Version: 1.0.8.32b.W

Start Time: Thu Jan 26 21:13:47 2017

Test Result - FAIL

..!!..ALERT..Processor under test is verified as 'SAMPLE'..!!..

[…]

Δημοσ.

Εγώ το πιστεύω, απλά δεν το είχα ξανακούσει σε non intel confidential^^.

Εγώ πάλι όχι :)

Αποδείξεις πέραν από μπλα μπλα δεν είδαμε.

Οπότε προτιμώ την δική μου γνώση παρά τα σχόλια κάποιου που δηλώνει καθηγητής (που και αλήθεια να είναι χειρότερα).

Καταλαβαίνεις τι λέω!!!

Άτομο που μου κάνει λινκ για να μου την πει και να μην ξέρει ούτε καν τι γράφει εκεί ή δεν ξέρει απλά να διαβάσει δεν θα το πάρω στα σοβαρά.

Το ότι το CPU δεν ανεβαίνει δεν μου λέει κάτι, αν θυμάσαι στο θέμα των Xeon σας είχα πει προσοχή γιατί τα κινέζικα είναι ξεζουμισμενα. Επίσης αν θυμάσαι καλά ο 5650 που είχα πάτησε αρκετούς 5670 με πολύ λιγότερα ρεύματα για αυτό το λόγο.

Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε καν να ασχοληθώ με τυπακια τέτοιου τύπου αλλά όταν διαβάζω τέτοιες ανακρίβειες ε δεν μπορώ να κρατηθώ :(

Εμένα το διαγνωστικό γράφει super processor. Αν θέλεις μπορώ να κάνω copy paste εδώ, να βάλω και bold κόκκινα γράμματα να το δεις!!!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...