grab Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 τι πάστα μπορώ να βάλω για ψύκτρες που θα στέκονται χωρίς βάση (για τσιπάκια κτλ); τα τσιπάκια δεν είναι 'ξάπλα' για να αφήσω τις ψύκτρες πάνω οπότε από τη μία θέλω να βάλω κάτι που θα κολλάει ώστε να μην πέσουν/φύγουν οι ψύκτρες αλλά από την άλλη δεν θέλω να βάλω thermal pad που είναι χοντρά και δεν κάνουν σωστή δουλειά έχετε τίποτα υπόψιν για τέτοια δουλειά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν με γελαει η μνημη μου υπαρχει η artic cooling epoxy, μια θερμοαγωγημη κολλα. Για να την ξεκολλησεις μετα, εβαζες τα πραγματα στην καταψυξη για να κρυσταλωσει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grab Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 θα το ψάξω, ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 θα το ψάξω, ευχαριστώ πολύ Την βρήκα, αυτή είναι http://www.arcticsilver.com/arctic_alumina_thermal_adhesive.htm 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grab Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 ναι την είδα, είναι αυτό που ψάχνω αλλά στα 10 ευρώ που τη βρήκα είναι υπερβολή για αυτή τη χρήση μάλλον θα δοκιμάσω με τις πάστες που έχω μήπως 'πιάσει' καμμιά αλλιώς θα κοιτάξω να στηρίξω τις ψύκτρες απέξω αν γίνεται χωρίς γυφτιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 εβγαζε ενα adhesive η akasa οπως αυτο της arctic.εκει γυρω στα 10 euros ειχε.εαν το κολουσες δεν ξεκολουσε με τιποτα μετα.εχω παρει τσιπακι στο χερι μαζι με την ψυχτρα ετσι. η καλυτερη λυση σου ειναι αυτο και ας μην το θελεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 εβγαζε ενα adhesive η akasa οπως αυτο της arctic.εκει γυρω στα 10 euros ειχε.εαν το κολουσες δεν ξεκολουσε με τιποτα μετα.εχω παρει τσιπακι στο χερι μαζι με την ψυχτρα ετσι. η καλυτερη λυση σου ειναι αυτο και ας μην το θελεις. Απλά τύλιγες την κάρτα σε σακουλάκι και την έβαζες κατάψυξη. Σε χαμηλή θερμοκρασία η κόλλα κρυστάλωνε και έσπαγε. Μόνο έτσι τα έβγαζες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grab Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 εβγαζε ενα adhesive η akasa οπως αυτο της arctic.εκει γυρω στα 10 euros ειχε.εαν το κολουσες δεν ξεκολουσε με τιποτα μετα.εχω παρει τσιπακι στο χερι μαζι με την ψυχτρα ετσι. η καλυτερη λυση σου ειναι αυτο και ας μην το θελεις. μπα ταινία δεν βάζω με τίποτα, προτιμώ να τα αφήσω χωρίς ψύκτρα νομίζω βρήκα τρόπο να στερεώσω ψύκτρα και να πάω με απλή θερμαγώγιμη, απλά θα διαλέξω κάποια που να είναι πιο παχύρευστη η τελική θέση θα είναι εντελώς ανάποδα, ψύκτρα κάτω, τσιπάκια επάνω αλλά μέχρι τότε θα είναι για κάποιο καιρό κάθετα υπάρχει περίπτωση να στάξει η θερμαγώγιμη από εκεί μέσα; αν προσέξω τη ποσότητα, όχι, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Να στάξει όχι, αλλά δεν θα κολλήσει κίολας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grab Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 όχι, εντάξει είπαμε βρήκα τελικά τρόπο να τη στηρίξω απέξω οπότε η ψύκτρα δεν θα φύγει αλλά επειδή μιλάμε για μικρές επιφάνειες και όχι για cpu πχ, μου πέρασε από το μυαλό μήπως με το καιρό φύγει καμμιά σταγόνα σε κάθετη θέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Όχι, δεν θα φύγει. Πρόσεξε να είναι μη ηλεκτρικά αγώγιμη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Απλά τύλιγες την κάρτα σε σακουλάκι και την έβαζες κατάψυξη. Σε χαμηλή θερμοκρασία η κόλλα κρυστάλωνε και έσπαγε. Μόνο έτσι τα έβγαζες και σε μητρικη ηταν περα απο καρτα Ts τα ειχα κανει αυτα τα πειραματα πολλα χρονια πριν,με παστα μονο δε καθεται.με κολλα και παστα οπως λενε στο ιντερνετ δεν ειχα καταφερει τιποτα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2017 από Thanos1972 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα