androu Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Bios Cashe: Τι είναι? Σε τι χρειάζεται? Μπορεί να απενεργοποιηθεί ή να ενεργοποιηθεί με κάποιο τρόπο η γενικά να τροποποιηθει? Αν ναι με ποιό τρόπο? Ρωτάω επειδή όταν κάνει εκκίνηση το pc μου μου βγάζει μια μπλέ οθόνη και μου λέει να απενεργοποιήσω Bios shade και cashe.
hexdec Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 bios cache htan mia palia kompina gia na paei pio grigora ena pc antigrafontas to bios se ena tmima tis ram etsi oste na diabazei to pc tin ram poy einai poli pio grigori apo tin eeprom tou bios kai etsi epitaxinotan oi leitourgies tou
madsc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μέσα στο bios σου θα βρείς 2 εντολές. Bios cache=>Enabled Bios Shadow=>Enabled Αυτά πρέπει να τα κάνεις disabled, αν σου παρουσιάζει πρόβλημα, αλλιώς καλό είναι να είναι enabled. sc
androu Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 xereis akrivos se pio menu vrisketai dioti den mporo na ta vro
hexdec Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 e3artate apo to bios h onomasia tou sto diko mou (amibios) einai sto menu bios features setup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.