Bourdoulas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ο Μεγαλύτερος Jedai ολων των εποχών , ο Anakin αφιέρωσε ενα Χ χρονο να εκπαιδευεται απο τον Yoda. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά τον Άνακιν άλλος τον εκπαίδευσε.
giannis1111989 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά τον Άνακιν άλλος τον εκπαίδευσε. Τον Luke εννοούσα, κεκτημένη ταχύτητα
akisk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ρε τι γκρίνια είναι αυτή; Σας υποχρεώνει κανείς να τα δείτε; Τα ίδια λέτε και για τις ταινίες της marvel και οτιδήποτε γενικότερα (κινητά, ταινίες, πολιτική, επιστήμη...ΤΑ ΠΑΝΤΑ) Έλεος πια...δηλαδή ΕΛΕΟΣ..Αχ Ελλάδα...Μόνο εδώ γίνονται αυτα σε τόσο μαζικό επίπεδο. Το σταματάω εδώ γιατί θα πάει αλλού μετά. Υ.Γ. Star Wars FTW Και βιβλίο συνταγών της Μοθ Καλαμάρι να βγάλουν θα πάω να το πάρω γιατί είμαι starwasfan αλλά μετά θα κράξω αν δε μαρέσει!!! Το "στην Ελλάδα μόνο" δεν ισχύει προφανώς. Στα διεθνή φόρουμς, reddit, youtube comments κλπ κλπ κλπ μια χαρά σφάζονται μεταξύ τους για ψύλλου πήδημα. Πώς νομίζεις ότι διασκεδάζει η ανθρωπότητα;;; Μπορεί να μην έχεις να πληρώσεις το ρεύμα ή να είσαι ανασφάλιστος, αλλά το κύριο πρόβλημα παραμένει η μετατροπή του Yoda από κούκλα σε CGI.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 εμένα ποτέ δεν μου άρεσε το star wars. δεν ξέρω, το θεωρώ βλακεία σαν ταινία. το μόνο καλό ότι είναι καλοφτιαγμένες.
I.B.I Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 το Rogue One ηταν μια απο τις μεγαλυτερες παντοφλες για SW. Περισσότερο και απο ταινια του Παπακαλιάτη που λενε κάποιοι.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 το Rogue One ηταν μια απο τις μεγαλυτερες παντοφλες για SW. Περισσότερο και απο ταινια του Παπακαλιάτη που λενε κάποιοι. Γνώμη σου. Φαντάζομαι είσαι το πολύ 30 ετών, έτσι;
exor Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 απαγορευονται κριτικες στα star wars μην ειστε ιεροσυλοι και μην τα βλεπετε αν δεν ειστε πωρωμενοι ... θα τα δουμε εμεις το 8 θα ειναι πιο σκοτεινο στανταρ και κλασικα
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 απαγορευονται κριτικες στα star wars μην ειστε ιεροσυλοι και μην τα βλεπετε αν δεν ειστε πωρωμενοι Ναι τι ωρα..
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Τελικά ποτέ δεν θα πάψει να είναι επίκαιρο το star wars. may the force be with you
angelfacekiller Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Episode 9... -"To Death Star έσκασε Γιάγκο..." -"Τι θες να πείς Βύρνα, μίλα καθαρά... Δεν έχουμε Death star??" -"Ναι Γιάγκο, δεν έχουμε Death Star..."
D.Luffy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 ειλικρινα, απολαυστε τα σκουπιδια που σερβιρει η Disney ως SW ταινιες, αλλα μην υπερασπιζεστε αταλαντα σκυλια οπως ο JarJar Abrams. εκτιθεστε. Ντρέπομαι να αντικρίσω την κοινωνία...
KilliK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι λέει η ομήγυρης εδώ και οι "ψαγμένοι", αλλά το Rogue One με άρεσε αρκετά έως πολύ. Θα πάω να το δω και αυτό. Οι άλλοι που κράζουν, ας μην πάνε. Και οι τίτλοι ανέδειξαν την μεγάλη πετυχεσά των ταινιών τούτων... Άστο, ο Λούκας το είχε γαμήσει και ψόφησε στην δεύτερη τριλογία.Ίσως καλύτερα που το πούλησε, διότι δεν έβλεπα να το πάει για κάτι καλύτερο. nope. το μεγαλυτερο λαθος της ζωης του ηταν αυτο που εκανε. κατι που ο ιδιος αναγνωρισε και μετανιωσε, οπως φανηκε ολοκαθαρα απο τις μετεπειτα συνεντευξεις του. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2017 από KilliK
strawman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Aν και μου απαγορευσαν καποιοι να πω την αποψη μου, θα την πω παραυτα. Το 7 ηταν η πιο βατη και αδιαφορη ταινια που εχω δει ποτε στη ζωη μου. Ειχε ολα τα κλισε του αμερικανικου κινηματογραφου κλεισμενα σε 2 ωρες. Εκρηξεις, σκουπιδοσυλλεκτες που σε 2 λεπτα γινονται οι κυριαρχοι του Γαλαξια, διαστημοπλοια να συντριβονται και να σταματανε μιση τριχα απτο γκρεμο και αλλα τετοια προτοτυπα που δεν εχουμε ξαναδει...Η ταινια ηταν προβλεψιμη μεχρι θανατου, και το λεω εγω που ειμαι τοσο fan του sw που απολαυσα ακομα και τη 2η τριλογια. Τουλαχιστον η 2η τριλογια εχτιζε κοσμο απτο πρωτο επεισοδιο, σου εδινε ενα background. Εδω σε πεταει κατευθειαν στα βαθια και η ταινια πηγαινει σε fast forward.
aggelos_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Λεφτά στη Disney; Πήγες να δεις το 7; Δυστυχώς. Η Δίσνευ έδειξε πάλι, όπως και σε όλες τις παραγωγές της, ότι δεν έχει ιδέα από ταινίες και ότι δεν σέβεται τους πελάτες της. Αν είχαν έστω ένα χιλιοστό σεβασμού, θα έπρεπε να τα είχαν παρατήσει και να πούλαγαν πατάτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα