nikos1998Gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα στους φιλους του insomnia εχω την συσκευη Alcatel onetouch pop d5 quad core android 4.4.2.το θεμα εχει ως εξης: Εχω λογαριασμο playstore και εχω γραφτει στο προγραμμα με της beta εκδοσεις στο messenger στο Facebook και Facebook Lite ετυχε κατι λοιπον και εκανα φορματ στη συσκευη μου και μετα που ξαναεβαλα τα στοιχεια κανονικα δεν με αφηνε στης εφαρμογες που ανεφερα πανω να σχολιασω ουτε να κανω την κριτικη μου.... Εκανα διακοπη της εφαρμογης και εκκαθαριση δεδομενων αλλα τιποτα το καθε σφαλμα σε ξεχωριστη εφαρμογη ειναι στης εικονες καθεμια ξεχωριστες... Ευχαριστω για την αναγνωση ελπιζω να καταφερω να το λυσω αν καποιος γνωριζει!!
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Όταν είσαι beta tester για κάποια εφαρμογή δεν επιτρέπεται το review επειδή μπορεί η εφαρμογή να έχει bugs που δεν θα είναι στις stable εκδόσεις, συνεπώς είναι άδικο. Βέβαια και οι συγκεκριμένες, τι beta τι stable, το ίδιο σκατά είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα