Προς το περιεχόμενο

Rasberry P1 vs Android TV Box

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ομαδα!

Επεσε στα χερια μου ενα rasberry p1 εντελως γυμνο.Ελεγα να του βαλω Kodi και να το ριξω στην τηλεοραση αλλα με 2-3 φιλους που μιλησα μου ειπαν πως απο το να δωσω λεφτα για κουτακια-μνημες κτλ,να παρω το παρακατω εργαλειακι που σιγουρα θα ειναι πιο δυνατο και θα κανει και 5 πραματακια παραπανω,οπως το Spotify που δουλευω και καμια χαζομαρουλα ακομα.Τι λετε εσεις?

Ρωταω γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με Rasb.

http://www.banggood.com/MXQ-Pro-4K-Ultimate-KODI-Android-5_1-Lollipop-Amlogic-S905-Quad-Core-1GB8GB-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1015008.html?rmmds=detail-left-hotproducts

Δημοσ.

Χχαχαχχααχ!Σιγουρα δε με ενδιαφερουν οι αυτοματισμοι.Ελεγα για android οπως ειπα γιατι αυτο που εβαλα μοιαζει πιο δυνατο,τουλαχιστον σε χαρακτηριστικα.Δηλαδη και στο να παιζει πιο καλα ταινιες,συν τις παραπανω usb,και να εχω τα spotify-youtube-κατι χαζα με τον καιρο-ειδησεις.

Επισης δειχνει να ειναι out-of-the-box ready.Και το πολυ πολυ κραταω το Pi και του βαζω μια 16αρα καρτα και πειραματιζομαι.

Δημοσ.

Τότε ίσως ναι, να είναι καλύτερα έτσι.

Δυστυχώς δεν ξέρω πόσο καλά τα πάει το rpi 1 σε streaming/playback από σκληρό δίσκο-usb. :/

Δημοσ.

καλύτερα ενα tv box για τη χρηση που το θελεις παρά το raspberry p1. το συγκεκριμένο raspberry p1 σέρνεται ακόμα και στην περιήγηση στο μενού του kodi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...