paul_10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα θα κάνω ενα email για μια δουλειά προσωπική και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση Πως μπορώ να κάνω το email μου έτσι ώστε κάθε φορά που στέλνω ένα μνμ τέρμα κάτω να εμφανίζει κάποια στοιχειά μου(π.χ όνομα εταιρίας, τηλ, logo εταιρίας κτλ) ευχαριστώ πολύ
CheOnWeb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Αν χειρίζεσαι το email από κάποια εφαρμογή (outlook, thunderbolt, κλπ), ψάχνεις στις ρυθμίσεις τής εφαρμογής για υπογραφή ή signature. Αν χειρίζεσαι το email από browser (chrome, firefox κλπ), ψάχνεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου (Gmail, Hotmail κλπ). Για logo δεν ξέρω αν γίνεται χωρίς κάποια εφαρμογή (a.k.a. mail client, όπως outlook, thunderbolt, κλπ.)
paul_10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 gmail εχω , μήπως ξερεις που ειναι αυτες οι ρυθμίσεις για να μην ψαχνω όπου να ν
CheOnWeb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Όπως είσαι στο inbox, πάνω δεξιά, γρανάζι>settings, στην πρώτη καρτέλα κάτω (4ο απ' το τέλος).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα