Nauths Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αν εννοεις να δεις ον λαιν τα αυτοκινητα θα σου στειλω λινκ. Ολα τα υπολοιπα...ρωτωντας πας στη πολη! Αν ασχοληθεις εσυ ειναι επιπονη η χαρτουρα αλλα γλυτωνεις χρηματα. Αλλιως πληρωνεις ελληνα μαντρα να στο φερει με πινακιδες...αλλα γδερνουν! Βάλε ένα λίνκ. Ντάξει πόσο τρέξιμο να έχει που να μην αξίζει να το κάνεις μόνος σου;
kanesaxo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 https://home.mobile.de/ARMAMAXAGMBH#ses_235384342 Έχει φίλε, όσο να πείς. Εγώ είχα αρχικά γνωστό να μιλήσει με το γερμανό. Γιατι κακά τα ψέματα, αν δε μιλήσεις δε γίνεται. Ο γνωστός, είχε γνωστό που είχε αυτοκινητάμαξα. Ο γνωστός πρότεινε εκτελωνιστή. Μετά οι κλασσικες χαρτούρες...τελωνείο,ΔΟΥ,κτεο,μηχανολογικό κανα 2 φορές...αλλά σίγουρα αξίζει.
Nauths Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 https://home.mobile.de/ARMAMAXAGMBH#ses_235384342 Έχει φίλε, όσο να πείς. Εγώ είχα αρχικά γνωστό να μιλήσει με το γερμανό. Γιατι κακά τα ψέματα, αν δε μιλήσεις δε γίνεται. Ο γνωστός, είχε γνωστό που είχε αυτοκινητάμαξα. Ο γνωστός πρότεινε εκτελωνιστή. Μετά οι κλασσικες χαρτούρες...τελωνείο,ΔΟΥ,κτεο,μηχανολογικό κανα 2 φορές...αλλά σίγουρα αξίζει. To notaki εχει αξιολογο χωρο παντως. Βεβαια εβλεπα και αυτο στο ιντερνετ http://tinyurl.com/hq64cmx
kanesaxo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Tη κουβέντα για αυτοκινητο απο Βουλγαρία είχαμε προχτές με φίλο... Πολλοί μαντράδες πλεον φέρνουν αυτ/τα απο κει. ΚΑι μου φαίνεται παράξενο. Βεβαια, μου εξηγησαν, πως οι βουλγαροι τα οδηγούν οι ιδιο απο τους γερμανους μαντράδες, μεχρι τη δικη τους μαντρα, εχουν μικρότερο τελωνείο και απο κει βγαζουν ένα μεροκάμματο. Μένει να μάθουμε ποσο ειναι το τελωνείο για ελλάδα. ΙΣως (πολυ πιθανό) να συμφέρει κι απο κει!
Nauths Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Tη κουβέντα για αυτοκινητο απο Βουλγαρία είχαμε προχτές με φίλο... Πολλοί μαντράδες πλεον φέρνουν αυτ/τα απο κει. ΚΑι μου φαίνεται παράξενο. Βεβαια, μου εξηγησαν, πως οι βουλγαροι τα οδηγούν οι ιδιο απο τους γερμανους μαντράδες, μεχρι τη δικη τους μαντρα, εχουν μικρότερο τελωνείο και απο κει βγαζουν ένα μεροκάμματο. Μένει να μάθουμε ποσο ειναι το τελωνείο για ελλάδα. ΙΣως (πολυ πιθανό) να συμφέρει κι απο κει! To NV στη Βουλγαρία είναι στα 6000 και Ελλάδα αρχίζει από τα 8000 βάλε και το 24% που πρέπει να το πληρώσει, ασχέτως που θα το πάρεις πίσω, είναι 2000 σχεδόν που θα σου λείψουν από το τζίρο, βάλε και τον τόκο για 2000 κεφάλαιο από την τράπεζα. Νομίζω συμφέρει για κάθε λόγο. Απλά δεν βλέπω μεγάλη γκάμα.
moure Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Να μην ανοίγω νέο θέμα μιας και ψάχνομαι για βανάκι. Είμαι ανάμεσα στο doblo 1.6 και το kangoo,εσείς ποιο θα προτιμούσατε? Έχω αρκετά καλό feedback για το fiat,για το Renault δεν γνωρίζω τίποτα παρά μόνο ότι έχει έναν αξιόπιστο κινητήρα. Επίσης σκέφτομαι και το fiorino που είναι πιο οικονομικό αλλά δεν ξέρω μήπως δεν τραβάει καθόλου στην εθνική οδό. Κανεναν έμπορο της προκοπής γνωρίζει κανείς? Οποία γνώμη - πρόταση ευπροσδεκτη
michalisv Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Να μην ανοίγω νέο θέμα μιας και ψάχνομαι για βανάκι. Είμαι ανάμεσα στο doblo 1.6 και το kangoo,εσείς ποιο θα προτιμούσατε? Έχω αρκετά καλό feedback για το fiat,για το Renault δεν γνωρίζω τίποτα παρά μόνο ότι έχει έναν αξιόπιστο κινητήρα. Επίσης σκέφτομαι και το fiorino που είναι πιο οικονομικό αλλά δεν ξέρω μήπως δεν τραβάει καθόλου στην εθνική οδό. Κανεναν έμπορο της προκοπής γνωρίζει κανείς? Οποία γνώμη - πρόταση ευπροσδεκτη Καινούριο ή μεταχειρισμένο κοιτάς;Δες και το Nissan nv 200.
moure Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μεταχειρισμένο μέχρι 8000. Μια μάτια που έριξα πάντως είδα ότι έχει πολλά σαπακια στις μάντρες. Κανενας συμφορουμιτης από τη Θεσσαλονίκη γνωρίζει τίποτα για αυτόν τον έμπορο? https://fiat-andreadis.car.gr/vans/?ca=v
kanesaxo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ηταν απ'τις μεγαλύτερες (αν όχι η μεγαλύτερη)αντιπροσωπεία φιατ στη Θεσ/νίκη. Δε γνωρίζω αν ειναι ακόμη.
Nauths Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Να μην ανοίγω νέο θέμα μιας και ψάχνομαι για βανάκι. Είμαι ανάμεσα στο doblo 1.6 και το kangoo,εσείς ποιο θα προτιμούσατε? Έχω αρκετά καλό feedback για το fiat,για το Renault δεν γνωρίζω τίποτα παρά μόνο ότι έχει έναν αξιόπιστο κινητήρα. Επίσης σκέφτομαι και το fiorino που είναι πιο οικονομικό αλλά δεν ξέρω μήπως δεν τραβάει καθόλου στην εθνική οδό. Κανεναν έμπορο της προκοπής γνωρίζει κανείς? Οποία γνώμη - πρόταση ευπροσδεκτη Εγώ πάντως μία έρευνα αγοράς που έκανα μάλλον για καινούριο με κόβω. Transit Connect 18.500 με το κλειδί στο χέρι εκ των οποίων τα 3,5 είναι ΦΠΑ που εκπίπτει.
kanesaxo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 και το καθαρό ποσό, αποσβαίνει! (δε θυμάμαι ποσοστό και έτη) σημαντικό επίσης... Αποσβαίνει, σημαίνει μικρότερος φόρος μέσες άκρες. Το kangoo πόσο βγαίναι καινούργιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα