dimtsef Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα στην παρέα σας, θα μπω και εγώ στη συζήτηση αυτή καθώς ετοιμάζω ένα mini itx build αυτές τις μέρες. αρχικά πάω ή σε cube ή σε flat για cube έχω με σειρά προτεραιότητας τα εξής 1) coolermaster elite 130 link 2) Thermaltake Suppressor F1 link ειναι ο αντικαταστάτης του Core v1 στην ουσία με καλύτερο σύστημα διαχείρισης σκόνης περισσότερο με κερδίζει το Coolermaster μιας και το εξωτερικό bay θα μου φανεί χρήσιμο όχι για dvd αλλά για ένα front panel που βάζεις δίσκους. και για flat μονόδρομος το node 202 link τι να πει κανεις για αυτό το κουτί.. καψούρα μεγάλη ! ο μόνος λόγος που διστάζω και ειμαι στο τσακ για το coolermaster είναι κάτι σχόλια που διάβασα εδώ για ψηλές θερμοκρασίες... υπόψιν ακόμα δεν θα βάλω κάρτα γραφικών αλλά σε κανα δμινο σίγουρα θα βάλω μια 1060 από επεξεργαστή θα βάλω τον νέο G4560 link απο μητρική την MSI SOCKET 1151 H110I PRO link συμβατή με node 202 8 GB RAM DDR4 2133 M.2 δίσκο Τροδοφοτικό για να ειναι συμβατό με το node 202 SHARKOON POWER SUPPLY 450W SFX 24 PIN SILENTSTORM SFX BRONZE 450 ACTIVE-PFC RETAIL αθόρυβο και σηκώνει και την 1060 link ειμαι ακόμα σε μεγάλο δίλημμα η αλήθεια είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Επειδή είμαι και εγώ για mini-itx και ψάχνω κουτιά, κατέληξα τελικά στο core v1 γιατί ναι μεν θεωρητικά το F1 έχει καλύτερη διαχείριση σκόνης, όμως τα φιλτράκια του είναι κακοφτιαγμένα όσο λένε τα reviews και επίσης το πιο σημαντικό είναι ότι έχει χειρότερη διαχείριση θερμοκρασιών αφού από μπροστά μόνο από τα πλάγια έχει μέρος για να τραβήξει αέρα ο ανεμιστήρας. Άσε που είναι τόσο μικρά και ελαφριά κουτιά που είναι πανεύκολο μια το μήνα να ρίχνεις ένα φύσημα 5 λεπτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtsef Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 V1 ε? τελικά το απέριψα το node 202 καθώς θέλω να το τοποθετήσω οριζόντια και ειναι αρκετά μεγάλο για το γραφεί μου Silverstone Sugo SG13B SST καταλήγω και το θεωρώ καλύτερο από το core1 και το F1 απλά θέλει sfx τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Από ποια άποψη καλύτερο; Εγώ το v1 πάντως το πήρα ήδη, το λευκό και είναι ομορφουλι...από άποψη χώρων και διαμόρφωσης δύσκολα καλύτερο νομίζω...τωρα αν οι εξωτερικές διαστάσεις του σε βολεύουν καλύτερα άλλο... το v1 παίρνει κανονικο τροφοδοτικό και νομίζω μεγαλύτερη κάρτα γραφικών... αλλά γενικά στα κουτιά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtsef Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 τελικά κατέληξα στο xilence torino δείτε και την παρουσίαση που εφτιαξα http://www.insomnia.gr/topic/656952-mini-itx-case-xilence-torino/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα