Rpanagos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ξερει κανεις που μπορω να βρω ανταλλακτικο για μια οθονη που μου εχει σπασει?Η οθονη ειναι acerΕχω ψαξει γενικα αλλα δεν μπορω να βρω screen για Monitor!
coolerman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Αφού την έχεις ανοίξει,ανέβασε φωτό..κάπου αναγράφει τα στοιχεία του panel,στην πίσω πλευρά. νομίζω δεν θα σε συμφέρει καθόλου.
Rpanagos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δεν την εχω ανοιξει,λες να μην συμφερει ουτε απο e bay?
coolerman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δεν την εχω ανοιξει, λες να μην συμφερει ουτε απο e bay? ποιό μοντέλο είναι;;αναλόγως..δεν ξέρω κατά πόσο θα το βρείς όμως το πάνελ,και ΑΝ υπάρχει.
coolerman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Σχετικά new μοντέλο..δύσκολο! ΑΝ την ανοίξει κάποιος,ίσως με βάση το p/n να βρείς κάτι.
Rpanagos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Σχετικά new μοντέλο..δύσκολο! ΑΝ την ανοίξει κάποιος,ίσως με βάση το p/n να βρείς κάτι. Αλλα απο τιμες θα ειναι διπλασιες απο την αρχικη αγορα της ετσι?
coolerman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Αλλα απο τιμες θα ειναι διπλασιες απο την αρχικη αγορα της ετσι? Αν βρείς και έχει 90 ευρώ π.χ το πάνελ,γνώμη μου τσοντάρεις λίγα ακόμη και αγοράζεις New μαζί με εγγύηση.
bazzil Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 για λαπτοπ 15'' ένα panel κοστίζει περίπου 70 - 100 ευρώ. Πάνω κάτω στα ίδια λεφτά θα κοστίζει ενα πάνελ για την οθόνη σου αν βρεις πάνελ. Για αυτό καλύτερα καινούρια και με εγγύηση όπως προαναφέρθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα