Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα λοιπόν  50' 1080 σε h264 με μικρό bitrate (π.χ. 2Mb)..Βγήκε ένα αρχείο 7Gb μέγεθος όταν έπρεπε να βγεί κανονικά 10 gb..και φυσικά δεν παίζει και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα με πριν..

Σε ανάλυση 720 το αρχείο βγαίνει κανονικά σε μέγεθος 2.5gb και παιζει φυσικα..Κάθε αρχείο ότι και να δοκιμάσω..

Την ώρα του export κάνει χρήση 30-40% Ram..έχω 16 gb και δεν δουλέυω κάτι άλλο παράλληλα..άντε να μπω απλα ίντερνετ..και χρήση Cpu 25% πάνω κάτω με i5

Δημοσ.

Τώρα... αρχίζει το πάρτι. Από πού να το πιάσω...

Θα πω ό,τι μου 'ρχεται και κάνε ό,τι πιστεύεις ότι θα βοηθήσει.

Σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θέλω να κάνω και μια σούμα μπας και βγάλω άκρη.

• Τι είδους αρχεία τραβάει η κάμερα; 
  • Απ' το premiere κάνεις export ή από Media Encoder?
  • Πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στον δίσκο του συστήματος; Μπορείς να κάνεις export σ' αυτόν, ή αν ήταν αυτός που κάνεις export έως τώρα, να το κάνεις σε άλλον;
  • Η διαδικασία του export δείχνει πάντα να ολοκληρώνεται (αλλά το αρχείο δεν παίζει) ή κολλάει κάπου;
  • Έχεις διαπιστώσει κάποια διαφορετική συμπεριφορά στις περιπτώσεις που το αρχείο είναι κάποια GB (αλλά δεν παίζει) σε σχέση με τις περιπτώσεις που το αρχείο είναι KB?
  • Το πρόβλημα υπάρχει με όλα τα video ή με κάποια συγκεκριμένα;
  • Όταν 1 στις 5 τα καταφέρει, τι μέγεθος είναι περίπου το 1080 αρχείο;
  • Ποιο είναι το μεγαλύτερο σε όγκο 720 που έχεις κάνει επιτυχημένα export;

Δοκίμασε:

Καινούργιο project στο Premiere.

Ανάλυση: Ό,τι είναι και τα αρχεία της κάμερας. ( Αλήθεια, τι είναι; )

i ή p: Ό,τι είναι και τα αρχεία της κάμερας.

Frame rate: Ό,τι είναι και τα αρχεία της κάμερας.

Φτιάχνεις sequence 50' με εντελώς άλλα υλικά και κάνεις export με κάποιο preset για 1080i ή p (ό,τι είναι και το project).

Αν έχεις απορία για κάποια παράμετρο των export settings, ρώτα. 

• Κάνεις τεστ με και χωρίς ήχο.
Δημοσ.

Εμένα πάντως πάλι μου δείχνεται για αποθηκευτικό μέσο.

Σε άλλον δίσκο δοκίμασες να κάνεις εξαγωγή; Έστω και σε εξωτερικό.

Οι δίσκοι σου είναι όλοι ntfs ή έχεις και fat32;

Κατέβασε το hdsentinel και δες την υγεία του/των δίσκων σου, πρέπει να είναι όλοι 100%.

Αν βγάλεις 1080 αρχείο με μικρό μέγεθος το ολοκληρώνει;

Κάποιο log αρχείο δεν βγάζει το premiere για να δούμε τι γίνεται όταν δεν αποθηκεύει/ολοκληρώνει σωστά; Δες μέσα στον C:\Users\<user name>\AppData\Roaming\Adobe και στους υποφάκελους αν έχει κανένα log.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στον υπολογιστη μου εχω εναν ssd 128gb & εναν Toshiba sata 3 500gb..Δοκίμασα να κανω εξαγωγή σε τρίτο δίσκο εξωτερικό..αφου στους άλλους 2 είχα δοκιμάσει ήδη..Ε-Γ-Ι-Ν-Ε!!! 2 φορές..το έκανα σήμερα που το δοκίμασα..θα το δοκιμάσω ξανα αύριο...για το 100% αλλα πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω.. γιατί???πραγματικά απορώ..Νομίζω ότι αν γίνει και τρίτη φορά πλεόν είναι εντάξει..απλα θα αναγκαστώ να κάνω φορμάτ τους δίσκους μου γιατί δεν μπορω να το καταλάβω..Ευχαριστό πάντως ειλικρινά για την μεχρι τώρα βοήθεια σας

Δημοσ.

Καλημέρα..Έκανα check με 2 προγράμματα τους δίσκους μου είναι στο 100% & στο 99% υγιής..Απορώ πραγματικά τα βίντεο στον εξωτερικό βγαίνουν κανονικά δοκίμασα άλλες 3 φορές όλα άψογα..Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω άμμεσα φορμάτ σε κανένα δίσκο λόγω όγκου δεδομένων αλλα θα το κάνω έστω στον ssd που είναι το σύστημα ουσιαστικά μήπως μου λυθεί πλέον η απορία γιατί...

Ερώτηση : Υπάρχει κάποιο αξιόλογο πρόγραμμα για να φτιάχνεις μενου όμορφα και σωστά αν θελω να κανω το αρχειο Dvd??

Δοκίμασα με το DVDStyler, το winx-dvd-author & το Dvd flick αλλα εκτός του πρώτου τα υπόλοιπα δεν έχουν ούτε πολλές επιλογές ουτε το στήσιμο τους είναι για κάτι πιο" ιδιαίτερο" 

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Για τα μενού εγώ χρησιμοποιώ το DVD Architect που έχει πολλές δυνατότητες.

Ακόμα ποιο εξελιγμένο είναι το adobe encore.

Για το απόλυτο customization θα πας στο sonic scenarist (αν αντέχεις τα δύσκολα).

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια

Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση , μετά απο export στο premiere ήρθε η ώρα να χωρέσουν τα 20gb σε DVD υπάρχει κάποιο προγραμμα που να τα κάνει συμπίεση ?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Για το dvd δεν παίζει ρόλο η χωρητικότητα σε gb αλλά το μέγεθος σε λεπτά και ώρες. Αν είναι κάτω από μιάμιση ώρα τότε θα χωρέσει άνετα σε dvd και με καλή συμπίεση, αλλά αν είναι πάνω από δύο ώρες τότε θα φάει πολύ συμπίεση και η ποιότητα δεν θα είναι τόσο καλή. Για πάνω από τρεις ώρες δεν το συζητάω.

Για να λες όμως 20gb, αν θεωρήσω ότι αποθήκευσες σε dv-avi, τότε πρέπει να είναι κοντά στην μιάμιση ώρα, οπότε είσαι good-to-go. Μπορείς να κάνεις την μετατροπή με το δωρεάν freemake, το οποίο όμως βάζει στην αρχή και στο τέλος μια καρτέλα ενός δευτερολέπτου περίπου με το λογότυπό του, οπότε αν δε σε πειράζει κάντο με αυτό. Μετά είναι το dvd flick το οποίο εδεν προσθέτει τίποτα. ή το εμπορικό convertxtodvd που επίσης είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι δωρεάν.

• Like 1
Δημοσ.

Για το dvd δεν παίζει ρόλο η χωρητικότητα σε gb αλλά το μέγεθος σε λεπτά και ώρες. Αν είναι κάτω από μιάμιση ώρα τότε θα χωρέσει άνετα σε dvd και με καλή συμπίεση, αλλά αν είναι πάνω από δύο ώρες τότε θα φάει πολύ συμπίεση και η ποιότητα δεν θα είναι τόσο καλή. Για πάνω από τρεις ώρες δεν το συζητάω.

Για να λες όμως 20gb, αν θεωρήσω ότι αποθήκευσες σε dv-avi, τότε πρέπει να είναι κοντά στην μιάμιση ώρα, οπότε είσαι good-to-go. Μπορείς να κάνεις την μετατροπή με το δωρεάν freemake, το οποίο όμως βάζει στην αρχή και στο τέλος μια καρτέλα ενός δευτερολέπτου περίπου με το λογότυπό του, οπότε αν δε σε πειράζει κάντο με αυτό. Μετά είναι το dvd flick το οποίο εδεν προσθέτει τίποτα. ή το εμπορικό convertxtodvd που επίσης είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι δωρεάν.

Ευχαριστώ πολύ !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...