akefalos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Προς όποιον μπορεί να έχει δεί κάτι παρόμοιο..μήπως δώσει μία λύση..Δουλεύοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα όταν έρχεται η ώρα του Export και σου δίνει τις δυνατότητες παραγωγής του βίντεο σε πολλών ειδών αρχεία..και αναλύσεις..αντίστοιχα έχω παρατηρήσει στον δικό μου υπολογιστή το εξής πρόβλημα.. Αρχεία σε ποιότητα βίντεο 720χ576 γίνεται μια χαρά, αρχεία για να ανέβουν σε Youtube μια χαρα..Όταν πρόκειται για αρχείο HD 1920X1080 αναλυση 1/5 φορές θα γίνει και τις υπόλοιπες φορές αφήνει ένα αρχείο που δεν μπορώ να το ανοίξω και σε μέγεθος συνήθως 400-500ΜΒ..Χρησιμοποιώ windows 10 το πρόγραμμα δουλεύει κανονικά σε όλα δεν έχει κάτι κλειδωμένο..και δεν μπορώ να καταλάβω με τα ίδια βήματα κάθε φορά πώς την μία βγάζει το αρχείο σε φούλ ανάλυση και τις υπόλοιπες φορές όχι.. Δεν ξερω αν έχει σχεση με windows, codec, drivers?? ενημερώσεις ή ότι άλλο που δεν έχω κάνει ήδη..απλα μου κάνει περιέργεια (το έχω κάνει απεγκατάσταση φυσικά και ξανα εγκατάσταση το πρόγραμμα) γιατί συμβαίνει αυτό.. Ευχαριστώ για το χρόνο σε όποιον κάνει τον κόπο να το διαβάσει..και μου προτείνει κάτι που πιθανόν δεν έχω κάνει ήδη εγώ..
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Τα βίντεο που χρησιμοποιείς είναι όλα ίδια και από την ίδια πηγή ή είναι διαφορετικά με με διάφορες αναλύσεις και codecs; Αν είναι διαφορετικά προσπάθησε να ξεχωρίσεις το ή τα αρχεία που δημιουργούν το πρόβλημα και δες σε τι μορφή είναι σε σχέση με τα άλλα (με το mediainfo). Μπορεί επίσης μα φταίει και ο ήχος. Έχω δει πρόβλημα σε κάποια mp3 με μεταβλητό bitrate σε παλαιότερες εκδόσεις το premiere.
akefalos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Τα βίντεο που χρησιμοποιείς είναι όλα ίδια και από την ίδια πηγή ή είναι διαφορετικά με με διάφορες αναλύσεις και codecs; Αν είναι διαφορετικά προσπάθησε να ξεχωρίσεις το ή τα αρχεία που δημιουργούν το πρόβλημα και δες σε τι μορφή είναι σε σχέση με τα άλλα (με το mediainfo). Μπορεί επίσης μα φταίει και ο ήχος. Έχω δει πρόβλημα σε κάποια mp3 με μεταβλητό bitrate σε παλαιότερες εκδόσεις το premiere. Καλησπερα..Έλειπα και τώρα είδα την απάντηση σου..όλα τα βίντεο είναι απο έναν φάκελο άλλο σε μέγεθος 100mb αλλα 200mb αλλο 50mb ανάλογα..στην ίδια μορφή με ίδια ανάλυση απο την ίδια κάμερα όλα τραβηγμένα..ότι είναι σε ανάλυση εως 720 βγαίνει κανονικά πάντα άψογο..Μόλις ανεβαίνω σε μεγαλύτερη ανάλυση πρόβλημα..δοκίμασα σε βίντεο 2-3-5' λεπτών σε φουλ αναλυση και το βγαζει..μόλις περνάω τα 15' λεπτά βγαίνει ένα αρχείο είτε σε Kbyte είτε σε λίγα Mb που δεν αναγνωρίζεαι και μου λεει οτι λειπουν codec για να παιξει αλλα εχω ενημερωμενους ολους τους codec.. Η απορία είναι πώς γίνεται 1/5 και τις υπολοιπες οχι...!!!Έκανα εγκατάσταση σε άλλο part windows7 τα ίδια ακριβώς.. Ευχαριστώ πάντος για το χρόνο σου
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για τα αρχεία. Κατέβασε το mediainfo, στήστο, τρέξτο μια φορά και βάλε στην προβολή να είναι κείμενο. Μετά φόρτωσε ένα βίντεο και κάνε αντιγραφή όλες τις πληροφορίες και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα. Επίσης δώσε τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή, ιδίως cpu, ram, vga. Αυτό που λες ότι σε 720 τα βγάζει μια χαρά αλλά σε 1080 όχι εξήγησε το λίγο. Τα ίδια τα αρχεία τα βγάζεις σε 720p και upscaling σε 1080 ή αναφέρεσαι σε διαφορετικά αρχεία με ανάλυση 1080;
akefalos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έχω 4-5 βίντεο σε καταληξη ΜTS. ας πουμε 30-100-80-150 mb το καθένα..τα βάζω στο premier κανω την ενωση βαζω ηχο απο κατω..κανω export στις ρυθμισεις βαζω format h.264 & preset HD1080i 25 για να βγαλω ενα αρχειο σε φουλ αναλυση.. Αν τα βιντεο είναι εκει κοντα στα 15' σύνολο βγαίνει μια χαρα..Αν το βίντεο είναι 45' διάρκεια..σε αυτη την αναλυση δεν βγαίνει..το αρχείο είναι 24 kbyte και δεν παιζει γιατι λειπουν codec...ενω στην ουσια δεν το κανει extract οπως πρεπει να βγει 11gb οπως ειναι το σωστο.. Αν βαλω σε αναλυση format h.264 & preset HD720p 25 το αρχείο θα βγει κανονικά σε αναλυση 2 gb μέγεθος και χωρις κανένα θέμα.. Θα κανω ενα τεστ κανωντας εγκατασταση το mediainfo που μου ειπες και θα σου γραψω σε λιγο καθως και τα στοιχεια του υπολογιστη και μερικα screenshots..ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σου
micos000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μήπως (λέω μήπως) αποθηκεύεις σε δίσκο που είναι διαμορφωμένος σε Fat32 (μέχρι 2 gb αρχεία);
akefalos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Όχι φίλε μου κανονικό δίσκο με αρκετό χώρο έχω και φυσικλα σε Fat 32 τί μήνυμα μου έβγαλε πριν λίγο που το έκανα πάλι δοκιμή https://s21.postimg.org/5rrirwz3b/des.jpg Αυτό το πράγμα γίνεται 5/4 φορές.. σε υψηλή ανάλυση μόνο..
micos000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Οι ιδιότητες του αρχείου δε μας βοηθάνε στην παρούσα στιγμή γιατί το αρχείο, απ' ότι φαίνεται τουλάχιστον, δεν αποθηκεύεται. Όχι φίλε μου κανονικό δίσκο με αρκετό χώρο έχω και φυσικλα σε Fat 32 Σε fat32;;; Αυτό λες ή λάθος το έγραψες; Αν θέλεις να αποθηκεύσεις αρχεία μεγαλύτερα από 2gb πρέπει ο δίσκος να είναι ntfs.
akefalos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Το θέμα είναι ότι έβαλα άλλη έκδοση αλλα windows και δεν γινεται τιποτε..Σε αναλυση 720 ολα καλα στην μεγαλύτερη όχι εκτος αν ειμαι τυχερος και πετυχω την 1/5..Ευχαριστώ για το χρόνο σου..θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και με την Adope..ότι έχω ψάξει σε forum, youtube κανείς δεν έχει ιδέα γιατί..
CheOnWeb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Οι ιδιότητες του αρχείου δε μας βοηθάνε στην παρούσα στιγμή γιατί το αρχείο, απ' ότι φαίνεται τουλάχιστον, δεν αποθηκεύεται. Σε fat32;;; Αυτό λες ή λάθος το έγραψες; Αν θέλεις να αποθηκεύσεις αρχεία μεγαλύτερα από 2gb πρέπει ο δίσκος να είναι ntfs. 4GB per file είναι το limit τού FAT32. (Μάλλον θυμάσαι το συνολικό limit στα 2TB). Σε κάθε περίπτωση το FAT32 είναι τελείως ακατάλληλο για να κάνεις export video. Το θέμα είναι ότι έβαλα άλλη έκδοση αλλα windows και δεν γινεται τιποτε..Σε αναλυση 720 ολα καλα στην μεγαλύτερη όχι εκτος αν ειμαι τυχερος και πετυχω την 1/5..Ευχαριστώ για το χρόνο σου..θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και με την Adope..ότι έχω ψάξει σε forum, youtube κανείς δεν έχει ιδέα γιατί.. Το θέμα είναι ότι ψάχνεις παράλληλες λύσεις με τον micos Δώσε σημασία και απάντα ή κάνε ό,τι σου λέει. Αν όντως ο δίσκος είναι σε FAT32, πρέπει να αντιγράψεις κάπου τα αρχεία του και να τον φορμάρεις σε NTFS
akefalos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 4GB per file είναι το limit τού FAT32. (Μάλλον θυμάσαι το συνολικό limit στα 2TB). Σε κάθε περίπτωση το FAT32 είναι τελείως ακατάλληλο για να κάνεις export video. Το θέμα είναι ότι ψάχνεις παράλληλες λύσεις με τον micos Δώσε σημασία και απάντα ή κάνε ό,τι σου λέει. Αν όντως ο δίσκος είναι σε FAT32, πρέπει να αντιγράψεις κάπου τα αρχεία του και να τον φορμάρεις σε NTFS Καλημερα..προφανως και δεν θα μπορουσε να γινει σε FAT32 τόσο μεγάλο αρχείο..για να ξέρω να "δουλεύω" το premier" θα ηταν χαζο να μην ξερω κατι τετοιο φιλε μου..Προσπαθω να βρω λυση στο γιατί το export αρχειο δεν βγαινει παντα σε φουλ αναλυση αλλα 1/5 φορές..ενω σε 720 ανάλυση βγαίνει παντα μια χαρα.. Αλλαξα windows, αλλαξα εκδοση premier, εγκατεστησα ολους τους codec οσο πιο καινουργιους...και παλι δεν..Αν εχεις καποια ιδεα.. μπορω να τη δοκιμασω..ευχαριστω για το χρονο σου
CheOnWeb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Όχι φίλε μου κανονικό δίσκο με αρκετό χώρο έχω και φυσικλα σε Fat 32 Σόρυ αλλά έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι ο δίσκος σου είναι FAT32. Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις κάποια τεστ, μήπως διαπιστώσεις αν είναι πρόβλημα ανάλυσης (720-1080) ή μεγέθους (διάρκειας/bitrate). π.χ. 720p μεγάλης διάρκειας (90min) βγαίνει; Αν βάλεις 45' 1080 σε h264 με μικρό bitrate (π.χ. 2Mb), βγαίνει; Γενικότερα, αφού παίζεις με Premiere, καλά θα ήταν να δεις και τον DNxHD codec (θα σου έλεγα ProRes αλλά είσαι σε Windows και είναι λίγο μπέρδεμα). Το h264 είναι μόνο για viewing.
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Κι εγώ αυτό νόμιζα! 4GB per file είναι το limit τού FAT32. (Μάλλον θυμάσαι το συνολικό limit στα 2TB). Σε κάθε περίπτωση το FAT32 είναι τελείως ακατάλληλο για να κάνεις export video. Άουτς! Λάθος μου. Μπερδεύτηκα με το fat.
akefalos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πραγματικά χαίρομαι για το ενδιαφέρον σας..Λοιπό όσως αφορά το 720p μεγάλης διάρκειας (90min) βγαίνει; η απάντηση είναι κανονικά!!! Αν βάλεις 45' 1080 σε h264 με μικρό bitrate (π.χ. 2Mb), αυτο το δοκιμάζω ήδη..πιστεύω σε καμία ώρα να ξέρω κι απο κει τί γίνεται..
CheOnWeb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πραγματικά χαίρομαι για το ενδιαφέρον σας..Λοιπό όσως αφορά το 720p μεγάλης διάρκειας (90min) βγαίνει; η απάντηση είναι κανονικά!!! Αν βάλεις 45' 1080 σε h264 με μικρό bitrate (π.χ. 2Mb), αυτο το δοκιμάζω ήδη..πιστεύω σε καμία ώρα να ξέρω κι απο κει τί γίνεται.. Ok, όταν είσαι έτοιμος πες. Και κάτι άλλο, πόσο όγκο έχουν τα 90' 720p που έκανες? Όταν κάνεις export, πόσο CPU και RAM usage λέει ο Task Manager?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα