MechaCorn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Κάνεις λάθος.. έχω γνωρίσει άτομο που έφυγε από μεγάλη εταιρία με πολύ καλά λεφτά και bonus αλλά το άγχος και οι ευθύνες τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Τελικά παραιτήθηκε και έγινε καθηγητής πληροφορικής σε σχολείο... και όπως μου είπε δεν το μετάνιωσε και ας παίρνει λίγα λεφτά. Πες καλυτερα οτι εξασκει το χομπυ του επι πληρωμη γιατι τις περισσοτερες φορες οι "καθηγητες" πληροφορικης μονο καθηγητες δεν ειναι και δεν φταινε απαραιτητα αυτοι για αυτο αλλα το ιδιο το συστημα το οποιο τους εχει γραμμενους 1
Desmotis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ο Hugo Barra αποχωρεί από την Xiaomi Νέο αφεντικό της ξιαόμι, ο Hugo Boss. 3
sokinfragoul Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μεγαλη απωλεια για την Xiaomi.Ηταν αυτος που την μεταμορφωσε σε premium ετιαρια. πρεπει να σαι και εσυ απο αυτους που πηρανε ssangyong τζιπακι και νομιζουν οτι αγορασαν Audi Q7 1
DJTaurus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 H Apple της Κίνας και κάποτε το πιο σημαντικό startup στον κόσμο όχι μόνο έχει πενιχρά έσοδα αλλά κατέληξε το 16 να έχει απώλειες πωλήσεων της τάξης του 26%....σαν αποτέλεσμα ανακοίνωσαν ότι θα πάψουν να αναφέρουν πωλήσεις κάθε οικονομικό τρίμηνο και ο κάτσε κάτω από την μπάρα την έκανε από το καράβι που βυθίζεται. Που είναι όλοι αυτοί οι αναλυτές και λοιποί αρθρογράφοι που κάποτε μας τα έκαναν τσουρέκια με το market share της Xiaomi. Θα σας πω εγώ που είναι.... ασχολούνται με τον επόμενο μεγάλο Κινέζο (Huawei) που θα εκθρονίσει την Apple....
kukukali Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 @sokinfragoul...ρε τι αετός είσαι εσυ!!!που πας ρε καραμητρο.... 2
batjump Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 πρεπει να σαι και εσυ απο αυτους που πηρανε ssangyong τζιπακι και νομιζουν οτι αγορασαν Audi Q7 Εσυ παντως ή για νεοπλουτος μού ακουγεσαι ή για χωριατονεοπλουτος. Δηλαδη τι σε πειραξαν αυτοι που θεωρουν πολυ καλη επιλογη για αυτους ενα κινητο ή ενα αυτοκινητο επειδη μεχρι εκει μπορει η τσεπη τους? 4
Lomar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 πρεπει να σαι και εσυ απο αυτους που πηρανε ssangyong τζιπακι και νομιζουν οτι αγορασαν Audi Q7 Και εσύ πρέπει να είσαι από αυτούς που έκαναν 5 συντάξεις των παππούδων τους iphone και νόμιζαν πως αγόρασαν vertu. 15
ianpan24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Θα φανει στο μελλον αν και κατα ποσο ειναι μεγαλη απωλεια για την xiaomi. Εξαρταται σε μαγαλο βαθμο απο το πως θα αντικατασταθει. υ.γ: Ρε πως αλλαζουν οι καιροι. Παλια εμπαιναν σαμυ φανς σε ποστ για την apple. Τωρα μπαινουν εδω apple isheep να πουν το πονο τους. Τι εγινε ρε παιδια? Δεν σας εδωσε η μαμα απλ κανα νεο emoji να ασχολειστε κανα 6μηνο? 7
AntiCambeR Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 πρεπει να σαι και εσυ απο αυτους που πηρανε ssangyong τζιπακι και νομιζουν οτι αγορασαν Audi Q7 Πρέπει να'σαι και εσύ απο αυτούς που προσπαθούν να μειώσουν τους άλλους πίσω απο την οθόνη για να νιώσουν ανώτεροι. 7
panther_512 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Τώρα τα φεύγω για την υγεία μου εγώ τα βλέπω τραγικά. Αν σου αρέσει αυτό που κάνεις κάθεσαι και ας είναι αι η κόλαση Αν έχεις πάθει burn-out (σύνδρομο επαγγελματικής εξουθένωσης), και την πιό ακριβοπληρωμένη δουλειά του κόσμου να έχεις, τα λεφτά θα φεύγουν στους γιατρούς, η καριέρα σου παίρνει τον κατήφορο και εσύ οδεύεις σε πρόωρο θάνατο. Αν δεν μπορείς να αλλάξεις τις στρεσογόνες συνθήκες της εργασίας σου, τότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για τον εαυτο σου είναι να φύγεις, εφόσον το αντέχεις οικονομικά. Άποψή μου είναι ότι ακόμα και αν δεν αντέχεις οικονομικά και πάλι πρέπει να φύγεις. 1
Filip Katund Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μια χαρά πορεία έχει. 5 χρονια έχει η εταιρεία και αυτά που προσφέρει είναι πολύ καλά προϊόντα σε απίστευτες τιμές. Η λογική της, αυτή τη στιγμη, είναι να κερδίσει κοινό. Μετέπειτα θα κερδίζει απο τις υπηρεσίες που θα προσφέρει,λογικά πουλώντας τα δεδομένα των χρηστών (όπως κάνει η πολυαγαπημενη google, και τώρα η microsoft).Έχω αγοράσει ήδη 4 κινητά για όλη την οικογενεία. Στην αρχή με επιφύλαξη αλλά τώρα είμαι σίγουρος οτι δεν πουλάνε παπάδες, αλλά οτι λένε ισχύει. Εχουμε συνηθίσει οτι, ο,τι πληρώνεις παίρνεις, δυστυχώς δεν ισχύει. Ο καταναλωτης πρέπει να ψάχνει πριν αγοράσει κάτι. Η αγορά ενός iphone δεν είναι έξυπνη αγορά αλλά μια έτοιμη πεποίθηση που νομίζουμε οτι εμείς το επιλεξαμε. 1
Neg Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μια χαρά πορεία έχει. 5 χρονια έχει η εταιρεία και αυτά που προσφέρει είναι πολύ καλά προϊόντα σε απίστευτες τιμές. Η λογική της, αυτή τη στιγμη, είναι να κερδίσει κοινό. Μετέπειτα θα κερδίζει απο τις υπηρεσίες που θα προσφέρει,λογικά πουλώντας τα δεδομένα των χρηστών (όπως κάνει η πολυαγαπημενη google, και τώρα η microsoft). Έχω αγοράσει ήδη 4 κινητά για όλη την οικογενεία. Στην αρχή με επιφύλαξη αλλά τώρα είμαι σίγουρος οτι δεν πουλάνε παπάδες, αλλά οτι λένε ισχύει. Εχουμε συνηθίσει οτι, ο,τι πληρώνεις παίρνεις, δυστυχώς δεν ισχύει. Ο καταναλωτης πρέπει να ψάχνει πριν αγοράσει κάτι. Η αγορά ενός iphone δεν είναι έξυπνη αγορά αλλά μια έτοιμη πεποίθηση που νομίζουμε οτι εμείς το επιλεξαμε. 1ον κανείς δεν σε αναγκάζει να αγοράσεις iPhone ή κάποιο άλλο ακιρβό κινητό. 2ον μην συγκρίνεις τα iPhone με τα Xiaomi καμία σχέση και τιμολογιακά και ως συσκευές. Το ότι είναι φτηνά κινέζικα δεν πάει να πει ότι φτάνουν κινητά όπως τα iPhone ή τα Galaxy S7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα