Προς το περιεχόμενο

Υπερθερμανση λαπτοπ

tasoylos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 2 αλλαγές έκαναν. Η μια στο μενού της μπαταρίας και η άλλη μεσω του Dell Power Manager, όπου απο Βελτιστοποιημένη μου το άλλαξαν σε ψύξη... Προς το παρόν δεν έχω δει κάποια αλλαγή στα παιχνίδια και παίζω με τα γραφικά στο High. Λέτε να μου έκοψαν την dedicated μνήμη της κάρτας γραφικών;

1.png

2.png

Και παρακάτω ειναι τι μου δείχνει τώρα με FIFA 19 στο Ultra

4.png

3.png

Επεξ/σία από Gkostas2007
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Jason 93 είπε

Ακους το ανεμιστηρακι περισσοτερο απο πριν;

Το ιδιο ακριβως

UPDATE:

Ήρθε τεχνικός της Dell στο σπίτι μου. Ο άνθρωπος έφερε μέχρι και νέα μητρική. Το άνοιξε και είδαμε ότι οι 2 ανεμιστήρες του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών ήταν γεμάτοι σκόνη στα πλάγια (σε ένα άνοιγμα που έχουν). Ο ένας ειδικά ήταν λες και του είχες κλείσει το άνοιγμα με ένα χαλί απο σκόνη. Μου άλλαξε τους ανεμιστήρες με νέους, μου άλλαξε και την ψύκτρα που συνδέει τους 2 ανεμιστήρες, μου το καθάρισε και πλέον φαίνονται όλα οκ. Μου είπε ότι η πάστα δεν έχει θέμα και ότι προς το παρών δεν δικαιολογείται να αλλάξουμε και την μητρική. Παρακάτω είναι οι μετρήσεις που έκανα μετά τις αλλαγές και τους καθαρισμούς σε ανεμιστηράκια ενώ έπαιζε το FIFA στου Ultra.

Πάντως η Dell σε θέμα υποστήριξης είναι απίστευτη. Με Toshiba ή Samsung έχω δώσει αγώνες για έλεγχο εντός εγγύησης και εδώ οι άνθρωποι μου έστειλαν τεχνικό στο σπίτι με νέα μητρική, ανεμιστήρες κλπ.

1.png

2.png

Επεξ/σία από Gkostas2007
  • Like 1

4 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Το άνοιξε και είδαμε ότι οι 2 ανεμιστήρες του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών ήταν γεμάτοι σκόνη στα πλάγια (σε ένα άνοιγμα που έχουν).

Αυτο που ελεγα εξαρχης , δεν γινεται να πιανει 100αρια και να μην εχει μαζεψει καποια σκονη στο εσωτερικο.

4 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Πάντως η Dell σε θέμα υποστήριξης είναι απίστευτη.

Η Dell σε θεματα after sales support δεν νομιζω να εχει ομοια της. Ειναι γνωστο αυτο εδω και χρονια. Απιστευτη πραγματικα.

6 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Το ιδιο ακριβως

UPDATE:

Ήρθε τεχνικός της Dell στο σπίτι μου. Ο άνθρωπος έφερε μέχρι και νέα μητρική. Το άνοιξε και είδαμε ότι οι 2 ανεμιστήρες του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών ήταν γεμάτοι σκόνη στα πλάγια (σε ένα άνοιγμα που έχουν). Ο ένας ειδικά ήταν λες και του είχες κλείσει το άνοιγμα με ένα χαλί απο σκόνη. Μου άλλαξε τους ανεμιστήρες με νέους, μου άλλαξε και την ψύκτρα που συνδέει τους 2 ανεμιστήρες, μου το καθάρισε και πλέον φαίνονται όλα οκ. Μου είπε ότι η πάστα δεν έχει θέμα και ότι προς το παρών δεν δικαιολογείται να αλλάξουμε και την μητρική. Παρακάτω είναι οι μετρήσεις που έκανα μετά τις αλλαγές και τους καθαρισμούς σε ανεμιστηράκια ενώ έπαιζε το FIFA στου Ultra.

Πάντως η Dell σε θέμα υποστήριξης είναι απίστευτη. Με Toshiba ή Samsung έχω δώσει αγώνες για έλεγχο εντός εγγύησης και εδώ οι άνθρωποι μου έστειλαν τεχνικό στο σπίτι με νέα μητρική, ανεμιστήρες κλπ.

1.png

2.png

Οπότε αν σε 10 μήνες μάζεψε τόσο πολύ σκόνη, την στιγμή που λες ότι το προσέχεις και το έχεις και σε γραφείο, τότε "βάλε χέρι" σε όποιον σου καθαρίζει το σπίτι - γραφείο - δωμάτιο γιατί σε κοροϊδεύει.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...