Προς το περιεχόμενο

To Galaxy S8 δε θα παρουσιαστεί στο Mobile World Congress το Φεβρουάριο

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πειραματοζωο υπηρχε πριν την Apple η Motorola/lenovo με τα Moto Z και Moto Z Force ,τα οποια κοστιζαν ενα καρο χρηματα ,και μαλιστα οχι μονο εβγαλε την υποδοχη για τα ακουστικα αλλα ηταν και Modular το κινητο,αλλα ξεχασα οτι αν δεν ειναι iphone/samsung ή google,δεν μας ενδιαφερουν τι κανουν οι αλλες εταιρειες....

Ξέχασες τον αρχηγό των proprietary καλωδίων :D

48411.jpg

ec069.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πειραματοζωο υπηρχε πριν την Apple η Motorola/lenovo με τα Moto Z και Moto Z Force ,τα οποια κοστιζαν ενα καρο χρηματα ,και μαλιστα οχι μονο εβγαλε την υποδοχη για τα ακουστικα αλλα ηταν και Modular το κινητο,αλλα ξεχασα οτι αν δεν ειναι iphone/samsung ή google,δεν μας ενδιαφερουν τι κανουν οι αλλες εταιρειες....

Η Motorola δε ρισκάρει πολλά αν μία συσκευή της δε πάει καλά. Κι αυτό κυρίως λόγω του ότι ήδη δεν ελέγχει την αγορά. Αν όμως το επόμενο iPhone / Galaxy S πάει στο πηγάδι, οι Apple / Samsung έχουν πολλά περισσότερα να χάσουν. Την κραταιά τους θέση.

Δε θα μπορέσω ποτέ να αποκαλέσω πειραματόζωο κάποιον που κάτι ότι κάνει εκ του ασφαλούς (ή έστω δεν έχει να χάσει πολλά).

Την Google από την άλλη (Pixel) μια χαρά την εντάσσω σ' αυτή την κατηγορία. Ρισκάρει.

Αν κρίνω από τους εδώ Apple χρήστες δεν τους ενοχλούν και πολλά που κάνει η αγαπημένη τους εταιρεία

Αυτό κάτι σημαίνει όμως, ε; 

Είναι γεγονός ότι τα περισσότερα παράπονα για τις κινήσεις της Apple γίνονται από ανθρώπους που ούτε είναι, αλλά ούτε και είχαν ποτέ σκοπό να γίνουν χρήστες των προϊόντων της.

Το συγκεκριμένο ζήτημα (η αφαίρεση του 3,5mm jack ντε!) απασχόλησε αρκετό κόσμο, αλλά δεν φάνηκε να αποτρέπει τις πωλήσεις. Και σε προσωπικό επίπεδο, ισχύει το ίδιο. Στη θεωρία ούτε εγώ χάρηκα με την αφαίρεσή του. Αλλά αν είχε έρθει η ώρα να επιλέξω νέο κινητό, iPhone 7 θα 'παιρνα. Δε με απασχολεί και τόσο πολύ ώστε να με αποτρέψει.

• Like 1

Θα χάσει ένα μέρος της αγοράς θα κερδίσει ένα μάλλον μεγαλύτερο. Κρίμα γιατί είμαι σε αυτούς που χάνει... δίχως ακουστικά δεν... 

και αυτοί που λένε ότι δεν ενοχλεί η αφαίρεση ακουστικών να τους πω ότι έχω πολλούς φίλους πιστούς στην Apple Για πολλά χρόνια και εξαιτίας της απουσίας ακουστικών απλά δεν πήραν το 7 και κάποιοι περιμένουν κάτι νεότερο κάποιοι άλλοι πήγαν σε android. 

• Like 1

Τη Samsung δε την ενδιαφέρει ένα 1% που ίσως να χρειάζονται οπωσδήποτε αυτή την υποδοχή για κάποιο λόγο. Ή ένα 1% που πιστεύουν ότι το κινητό "πρέπει να 'χει κι αυτό, κι αυτό, κι αυτό και απ' όλα". Δεν φέρνουν αυτοί τα λεφτά.

Και αφού το πειραματόζωο (η Apple) έδειξε πως η αφαίρεση του 3,5mm jack δεν ενοχλεί αυτούς που πληρώνουν (ενοχλεί αυτούς που έτσι κι αλλιώς δε θ' αγόραζαν, αλλά ποιος νοιάζεται γι' αυτούς...), προφανώς και θα το κάνει και η Sammy (και άλλοι, αργότερα).

Ευτχώς όμως εφόσον έχεις επιλέξει το Android σαν πλατφόρμα, έχεις εκατοντάδες συσκευές να διαλέξεις. Άμα σε χαλάει το S8, ψηφίζεις (με τα λεφτά σου) κάτι άλλο.

Poll results: Will you miss the standard audio jack?

Η Motorola ότι και να κάνει δεν μπορεί με τίποτα να επηρεάσει τις εξελίξεις, είχε βάλει και fingerprint reader μερικά χρόνια πριν οποιονδήποτε και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Η Apple και η Samsung όταν αποφασίζουν να αφαιρέσουν το 3,5mm audio jack ορίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Λυπηρό αλλά ισχύει. Τουλάχιστον ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι δεν θα έχει audio jack το S8 και η Google το διατήρησε στην τρέχουσα γενιά Pixel.

Θα χάσει ένα μέρος της αγοράς θα κερδίσει ένα μάλλον μεγαλύτερο. Κρίμα γιατί είμαι σε αυτούς που χάνει... δίχως ακουστικά δεν... 

και αυτοί που λένε ότι δεν ενοχλεί η αφαίρεση ακουστικών να τους πω ότι έχω πολλούς φίλους πιστούς στην Apple Για πολλά χρόνια και εξαιτίας της απουσίας ακουστικών απλά δεν πήραν το 7 και κάποιοι περιμένουν κάτι νεότερο κάποιοι άλλοι πήγαν σε android. 

Πιστός στην Apple για πολλά χρόνια κιόλας που πήγε σε android επειδή τον βάραινε το 5cm adaptor κι έχανε 0,25 παραπάνω θερμίδα το 6ωρο λόγω του έξτρα βάρους. Ο φίλος σου είναι πραγματικά ΣΠΑΝΙΑ περίπτωση. Να φανταστώ πως και η μετάβασή του παλαιότερα από ΝΟΚΙΑ σε IPHONE του πήρε χρόνο μιας και δεν είχε φιδάκι το Iphone; :-) 

"Στα πλαίσια των συνεντεύξεων που ακολούθησαν" δεν μπορώ δεν αντέχω να διαβάζω λάθη σύνταξης, οπότε σταμάτησα να διαβάζω το post από την πρώτη κιόλας γραμμή. ΕΝΑ είναι το πλαίσιο, δεν υπάρχει η φράση "στα πλαίσια" παρά μονάχα: "Στο πλαίσιο των συνεντεύξεων που ακολούθησαν".

Ξέχασες τον αρχηγό των proprietary καλωδίων :D

Γενικα εχει ξεχαστει η sony μην το ψαχνεις :P

Η Motorola δε ρισκάρει πολλά αν μία συσκευή της δε πάει καλά. Κι αυτό κυρίως λόγω του ότι ήδη δεν ελέγχει την αγορά. Αν όμως το επόμενο iPhone / Galaxy S πάει στο πηγάδι, οι Apple / Samsung έχουν πολλά περισσότερα να χάσουν. Την κραταιά τους θέση.

Ισα ισα που βρηκε ευκαιρια για να πλασαρει και τα νεα earpods δεν την χαλασε καθολου το ολο θεμα με την θυρα ακουστικων,εχει και μονοπωλειο στο ios μια χαρα,ενω στην Samsung ειδαμε οταν πηγε να εφαρμοσει αναλογα πραγματα στο S6 πως της βγηκε(εβγαλε αδιαβροχο,μικρη μπαταρια,απουσια sd card),και πως της βγηκε οταν δεν ρισκαρε με το S7 σε σχεση με ανταγωνισμο(G5,Moto Z).

• Like 1

Γενικα εχει ξεχαστει η sony μην το ψαχνεις :P

Ισα ισα που βρηκε ευκαιρια για να πλασαρει και τα νεα earpods δεν την χαλασε καθολου το ολο θεμα με την θυρα ακουστικων,εχει και μονοπωλειο στο ios μια χαρα,ενω στην Samsung ειδαμε οταν πηγε να εφαρμοσει αναλογα πραγματα στο S6 πως της βγηκε(εβγαλε αδιαβροχο,μικρη μπαταρια,απουσια sd card),και πως της βγηκε οταν δεν ρισκαρε με το S7 σε σχεση με ανταγωνισμο(G5,Moto Z).

Η Αφαίρεση θύρας ακουστικών πέρα από την αδιαβροχοποίηση και την μεγάλη Haptic Engine έγινε για το συμφέρον αφού πλασάρουν τα ασύρματα AirPods και Beats ακόμα καλύτερα και οι κατασκευαστές θα πρέπει να πληρώνουν ποσοστά στην Apple για να είναι MFi αναγνωρισμένα τα ακουστικά τους όταν τα συνδέσει κάποιος στην συσκευή. Αν όπως λέγανε ήταν θέμα "Courage" θα βάζανε USB-C που δεν είναι proprietary port.

Πιστός στην Apple για πολλά χρόνια κιόλας που πήγε σε android επειδή τον βάραινε το 5cm adaptor κι έχανε 0,25 παραπάνω θερμίδα το 6ωρο λόγω του έξτρα βάρους. Ο φίλος σου είναι πραγματικά ΣΠΑΝΙΑ περίπτωση. Να φανταστώ πως και η μετάβασή του παλαιότερα από ΝΟΚΙΑ σε IPHONE του πήρε χρόνο μιας και δεν είχε φιδάκι το Iphone; :-)

Η ειρωνεία είναι εχθρός της γνώσης να ξέρεις. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να έχω αντάπτορα. Θέλω απευθείας jack. Απλό δεν είναι? Και είμαι περίεργος πόσο κοστίζει αυτό το αξεσουάρ στην περίπτωση που το χάσει κάποιος. Γιατί μην μου πει κανείς ότι απαιτεί ο σχεδιασμός της αδιαβροχοποίησης που αφαίρεσαν το jack γιατί είναι προφανές ότι τα "ανταλλακτικά" της apple είναι πολύ ακριβά.

;)

Η ειρωνεία είναι εχθρός της γνώσης να ξέρεις. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να έχω αντάπτορα. Θέλω απευθείας jack. Απλό δεν είναι? Και είμαι περίεργος πόσο κοστίζει αυτό το αξεσουάρ στην περίπτωση που το χάσει κάποιος. Γιατί μην μου πει κανείς ότι απαιτεί ο σχεδιασμός της αδιαβροχοποίησης που αφαίρεσαν το jack γιατί είναι προφανές ότι τα "ανταλλακτικά" της apple είναι πολύ ακριβά.

;)

http://www.apple.com/de/shop/product/MMX62ZM/A/lightning-auf-35%E2%80%91mm-kopfh%C3%B6reranschluss-adapter?fnode=97

9€

;)

O σωκράτης είχε διαφορετική αποψη βεβαια,άλλα τι ήξερε κ αυτος.(περήφανε ελλην)

Προφανώς κάθε επιπλέον ανταπτορας ειναι πιο δυσχρηστος απο μη ανταπτορα.

• Like 1

O σωκράτης είχε διαφορετική αποψη βεβαια,άλλα τι ήξερε κ αυτος.(περήφανε ελλην)

Προφανώς κάθε επιπλέον ανταπτορας ειναι πιο δυσχρηστος απο μη ανταπτορα.

Άστα να πάνε, και καλά για την αδιαβροχοποίηση το έκαναν, μια χαρά οικονομούν τώρα από τις άδειες MFi. Το 6S δηλαδή τι το κακό έχει με 3,5mm θύρα? Δεν έχει τεράστια Haptic και δεν είναι αδιάβροχο, γουάου.

Ελλάδα θέλω να μου στείλεις λινκ. Όχι Γερμανία. Και 9 ευρώ για ένα καλώδιο? Με συγχωρείς. Αυτό το θεωρώ υποτίμηση νοημοσύνης του καταναλωτή. 

Ελλάδα το γνήσιο (και το τονίζω το γνήσιο γιατί με κάποιο μελοντικό update είναι μαθηματικά βέβαιο ότι τα OEM θα έχουν πρόβλημα... ) ξεκινά από 14 ευρώ με τα μεταφορικά και φτάνει μέχρι και 24 ευρώ με τα μεταφορικά. 

http://plusmobi.net/Audio-adapter-for-Apple-iPhone-mini-jack-Lightning-adapter-to-3.5mm-audio-jack-for-Apple-iPhone-7-7-Plus-MMX62ZMA

Οτιδήποτε και να σκεφτεί κανείς θεωρώ ότι πρόκειται για τραγική κατάσταση. Αν είχε βάλει μέσα στην συσκευασία ένα όμορφο σακουλάκι με 3-4 ανταλλακτικά καλώδια θα το θεωρούσα πολύ τίμια κίνηση και δεν θα γκρίνιαζα καθόλου αν και προσωπικά θεωρώ πολύ ανόητη την κίνηση αφαίρεσης του jack από οποιαδήποτε συσκευή / εταιρία.

Ελλάδα θέλω να μου στείλεις λινκ. Όχι Γερμανία. Και 9 ευρώ για ένα καλώδιο? Με συγχωρείς. Αυτό το θεωρώ υποτίμηση νοημοσύνης του καταναλωτή. 

Ελλάδα το γνήσιο (και το τονίζω το γνήσιο γιατί με κάποιο μελοντικό update είναι μαθηματικά βέβαιο ότι τα OEM θα έχουν πρόβλημα... ) ξεκινά από 14 ευρώ με τα μεταφορικά και φτάνει μέχρι και 24 ευρώ με τα μεταφορικά. 

http://plusmobi.net/Audio-adapter-for-Apple-iPhone-mini-jack-Lightning-adapter-to-3.5mm-audio-jack-for-Apple-iPhone-7-7-Plus-MMX62ZMA

Οτιδήποτε και να σκεφτεί κανείς θεωρώ ότι πρόκειται για τραγική κατάσταση. Αν είχε βάλει μέσα στην συσκευασία ένα όμορφο σακουλάκι με 3-4 ανταλλακτικά καλώδια θα το θεωρούσα πολύ τίμια κίνηση και δεν θα γκρίνιαζα καθόλου αν και προσωπικά θεωρώ πολύ ανόητη την κίνηση αφαίρεσης του jack από οποιαδήποτε συσκευή / εταιρία.

Το ότι πολλά προϊόντα σε ελληνικά καταστήματα έχουν διπλάσια τιμή δεν φταίνε οι εταιρίες αλλά το κράτος, επίσης το απλό καλώδιο που λες δεν είναι καθόλου απλό. Αν και δεν είμαι φαν της λογικής του αντάπτορα. Μια γύρα στο Insomnia να κάνεις το μισό και παραπάνω Forum παραγγέλνει από το εξωτερικό. Ακόμα και στο βρετανικό Amazon στις 10 λίρες βγαίνει. Επίσης αγοράζοντας iPhone μην σε ξαφνιάζουν οι τιμές γενικά, η Apple είναι συνηθισμένη να κάνει την μύγα καμήλα στις τιμές των καλωδίων της, αλλά τα 9€ δεν είναι εξωφρενικό ποσό, στην τελική αν δεν μπορείς να διαθέσεις 9€ για ένα ανταλλακτικό σε περίπτωση που σου χαλάσει το καλώδιο που σου έχει στο κουτί τότε δεν παίρνεις εξαρχής 800€ συσκευή. 

Πάρε και ένα Teardown του καλωδίου.

https://de.ifixit.com/Teardown/Apple+Lightning+to+Headphone+Jack+Adapter+Teardown/67562

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...