Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Επειδή ψήνομαι και εγώ να το πάρω το κινητό ήθελα να ρωτήσω...

1ον) Δεν θα έπρεπε να παρέχετε 2 ετή εγγύηση; Γιατί έχουν μόνο 1 χρόνο;

2ον) Για όσους τα παρέλαβαν, είδατε να υπάρχει καμία γρατζουνιά/φθορά σαν αν έχει χρησιμοποιηθεί από άλλους; (Οι ειλικρινείς απαντήσεις θα βοηθήσουν όλους πιστεύω) :-D

• Confused 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Επειδή ψήνομαι και εγώ να το πάρω το κινητό ήθελα να ρωτήσω...

1ον) Δεν θα έπρεπε να παρέχετε 2 ετή εγγύηση; Γιατί έχουν μόνο 1 χρόνο;

2ον) Για όσους τα παρέλαβαν, είδατε να υπάρχει καμία γρατζουνιά/φθορά σαν αν έχει χρησιμοποιηθεί από άλλους; (Οι ειλικρινείς απαντήσεις θα βοηθήσουν όλους πιστεύω)  :-D

Αυτές τις μέρες τα ίδια λέμε, μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο. Διάβασε το παρόν θέμα και θα πάρεις τις απαντήσεις που θες. Ψάξε λίγο σε προηγούμενα posts. 
Δημοσ.

Δεν το πιστεύω! Έλεος δηλαδή... Δεν μπορείτε να διαβάσετε λίγα posts πιο πίσω ? Τόσο δύσκολο σας είναι ? Πάμε πάλι από την αρχή...

1. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 24ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ (2 ΧΡΟΝΙΑ)

2. ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ! 

3. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΌ ΨΕΓΑΔΙ, ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ!

1000 sorry! το 24 μήνες το επεξεργαζόταν για κάποιο λόγο ο εγκεφαλός μου για 12 μήνες :fear:

καλοδούλευτο λοιπόν! ίσως τσιμπήσω και εγώ ένα! :-D

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

1000 sorry! το 24 μήνες το επεξεργαζόταν για κάποιο λόγο ο εγκεφαλός μου για 12 μήνες :fear:

καλοδούλευτο λοιπόν! ίσως τσιμπήσω και εγώ ένα! :-D

Δεν πειράζει, φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο σε εσένα αλλά σε όλους που το έχουν κάνει μόδα. Άλλο να είσαι σε ένα topic με 300+ σελίδες και άλλο με 9. Φυσικά πάντα φιλικά μιλάμε  :-D . Σε ευχαριστώ, καλοδούλευτο και το δικό σου με το καλό! 

Παιδιά.... όσοι πήραμε S7 από εδώ να μαζευτούμε για κανα καφέ  :P

Δημοσ.

Αλήθεια...πόσοι το έχετε πάρει;;Αντικαταβολή ή PayPal? Μιλάμε ούτε αυτοκίνητο ν'αγόραζα....το ψειριζω 20 ώρες

Αρκετοί φαντάζομαι γιατι υπάρχει και σαν διαφήμηση στο Facebook. Να πω την αλήθεια και εγώ την είδα αλλά δεν ενδιαφέρθηκα αμέσως, μετά μόλις άρχισα να το ψάχνω το τσίμπησα με τα χίλια!

Εγώ το πήρα μέσω PayPal, το καλό είναι με το PayPal οτι αν γίνει κάτι παίρνω τα λεφτά μου πίσω, δεν θα πλήρωνα με PayPal αν η Ελληνική νοοτροπία είχε ως επιλογή, να σου δώσουν τα χρήματα πίσω. Οχι οτι δεν ξέρω το κατάστημα αλλά σε όλα τα καταστήματα έτσι πληρώνω πλέον (e-shops), ασε που γλυτώνω τα έξοδα αντικαταβολής (αν υπάρχουν)

Δημοσ.

Τώρα ψάχνομαι για θήκη και tamperedglass

Εγώ θα σου πρότεινα αυτήν που πήρα, θα δεις την εικόνα πιο πάνω. Είναι αρκετά όμορφη και προστατεύει το κινητό μέχρι εκεί που δεν πάει. Εγώ τώρα ψάχνω να κάνω ασφάλεια κινητού, να υσηχάσει το κεφάλι μου!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...