Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ποια εφαρμογη ειναι η παραπανω που σου λεει για Refubrised ή οχι?
Dev1l Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ποια εφαρμογη ειναι η παραπανω που σου λεει για Refubrised ή οχι? Phone info το χτυπας γνωριζοντας οτι σαν μεταπωληση θα εχει μικροτερη αξια Δεν νομίζω! Είναι Ελληνικό και όχι παραεισαγωγής, πρόκειται για μοντέλο καινούργιο κανονικό και όχι demo. Δηλαδή ας πούμε αγόρασε κάποιος σε τιμή ευκαιρίας, αυτόματα πέφτει η τιμή πώλησης του σαν μεταχειρισμένο ? Όπως και να έχει μπορείς να το δώσεις κανονικά όσο σου επιτρέπει η τιμή μεταπώλησης που θα παίζεται εκείνο τον καιρό. 2
moutsa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Καλο θα ηταν να κανατε ενα τηλέφωνο στο επισημο service της ελληνικής αντιπροσωπίας για να είστε 100% σίγουροι. Eπισης κάντε ενα τσεκ για να δείτε αν υπαρχουν διαθέσιμες αναβαθμίσεις.
panos7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Phone info Δεν νομίζω! Είναι Ελληνικό και όχι παραεισαγωγής, πρόκειται για μοντέλο καινούργιο κανονικό και όχι demo. Δηλαδή ας πούμε αγόρασε κάποιος σε τιμή ευκαιρίας, αυτόματα πέφτει η τιμή πώλησης του σαν μεταχειρισμένο ? Όπως και να έχει μπορείς να το δώσεις κανονικά όσο σου επιτρέπει η τιμή μεταπώλησης που θα παίζεται εκείνο τον καιρό. αχ και να ξερες ποσο περιεργοι ειναι καποιοι..ειδικα με το κουτι! :) 2
shamrock1404 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Η απόδειξη από το κατάστημα γράφει επάνω το imei,ε;Έχει και καμιά επισήμανση για τους 24 μήνες εγγύηση;;Το έχω ήδη βάλει στο καλάθι και μένει ένα κλικ ....
Dev1l Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) αχ και να ξερες ποσο περιεργοι ειναι καποιοι..ειδικα με το κουτι! :) Τα ξέρω γιατί έχω πουλήσει εδώ αρκετά πράγματα όπως και έχω αγοράσει. μερικοί είναι όντως να μην πω τι, εδώ τους δίνεις π.χ. κινητό που το πουλάνε εδώ μέσα 300, το βάζεις 260 και σου λέει... δεν έχω τόσα, σου δίνω 240 γιατί τα μάζευα καιρό μπλα μπλα και μετά σε αρχίζει με χίλια δυο όπως... εγώ για να το πάρω θέλω και αυτό, θέλω και το άλλο και αν έχεις εκείνο και πάει λέγοντας.... Η απόδειξη από το κατάστημα γράφει επάνω το imei,ε;Έχει και καμιά επισήμανση για τους 24 μήνες εγγύηση;;Το έχω ήδη βάλει στο καλάθι και μένει ένα κλικ .... Ναι αγορίνα μου, πάνω στην απόδειξη γράφει κανονικά το imei στις παρατηρήσεις. Οχι δεν γράφει κάτι για 24 μήνες αλλά είναι αυτονόητο. Πάτα το, το ρημάδι.. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2017 από Dev1l
suffocater Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Συγνώμη για τις χάλια φωτογραφίες αλλά είναι από το παλιό κινητό: Kαλή επιλογή θήκης,την συνιστώ και σε οσους αλλους ψάχνονται,την συγκεκριμενη. Επίσης,μάλλον τελείωσαν τα αποθέματα,γιατι το αρχικο link δεν βγαζει πουθενά. 1
tsiv Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Επίσης,μάλλον τελείωσαν τα αποθέματα,γιατι το αρχικο link δεν βγαζει πουθενά. Διάβασε λίγο και τα προηγούμενα ποστ και θα τα βρεις όλα 2
suffocater Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Διάβασε λίγο και τα προηγούμενα ποστ και θα τα βρεις όλα Just seen it. Εγω comple ειμαι ουτως ή αλλως,απο ενδιαφερον για το αν ήταν απάτη παρακολουθω το τοπικ. 2
tsiv Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ υπέρ-υπέρ κομπλέ είμαι και το παρακολουθώ απλά για ενημέρωση... Το παρακολουθώ όμως , δεν μπαίνω όποτε... Το κάθε νήμα είναι σαν ένα βιβλίο... δεν "πηδάς" σελίδες διότι χάνεις το νόημα... 1
DimitrisDrama Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Κρίμα πάντως είχα μια ελπίδα να είναι το δικαρτο έλεγα μπας και.....
nikos_se Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μια χαρα προσφορα ειναι.Και το galaxy s8 να βγει κατω απο 350ευρω δεν προκειται να πεσει το s7. 2
kakos84 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 καλησπέρα εσύ που το έχετε πάρει στα χερια σας έχετε πάρει κανένα τηλ στην Samsung να δείτε αν το κινητό είναι από ευβροπι και αν έχει δυο χρονια η είναι κινεζικο και έχει ένα
Dev1l Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Καλο θα ηταν να κανατε ενα τηλέφωνο στο επισημο service της ελληνικής αντιπροσωπίας για να είστε 100% σίγουροι. Eπισης κάντε ενα τσεκ για να δείτε αν υπαρχουν διαθέσιμες αναβαθμίσεις. καλησπέρα εσύ που το έχετε πάρει στα χερια σας έχετε πάρει κανένα τηλ στην Samsung να δείτε αν το κινητό είναι από ευβροπι και αν έχει δυο χρονια η είναι κινεζικο και έχει ένα Παιδιά, αντι να πηδάτε τις σελίδες διαβάστε λίγο προσεκτικά και θα δείτε τι γράφω πιο πίσω... Λοιπόν μόλις μίλησα με το κατάστημα γιατί με τόσα που άκουσα με έπιασε η αγωνία (η φόβος, οπως θες πεσ' το), λοιπόν τα κινητά προέρχονταν για ένα project που θα γινόταν και τελικά δεν έγινε, τα κινητά είναι καινούργια και είναι τα κανονικά μοντέλα (πλήρως λειτουργικά με το επίσημο firmware που έρχοντε και τα συσκευασμένα με OTA updates μπλα μπλα...) είχαν σκοπό να τα κρατήσουν ως demo units αλλά εφόσον ακυρώθηκε το project, τα πουλάνε, δεν είναι demo (επειδή μίλησα και με Samsung απ' ευθίας μου είπαν πως οτιδήποτε είναι έστω και στο ελάχιστο demo unit δεν πωλήται για κανέναν λόγο και ειδικά από καταστήματα). Τα τηλέφωνα αυτά είναι καινούργια, δουλεμένα - τεσταρισμένα όπως και qualified για χρήση. Είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας και έχουν επίσημη εγγύηση 2 ετών. Αύριο που θα έρθει θα ενημερώσω για τα tests.... Screenshots: 1
argosixna Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 ατιμο insomnia. καιρος να αποχωριστω το meizu ty ts και dev1λ για τα ινφο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις