Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια εφαρμογη ειναι η παραπανω που σου λεει για Refubrised ή οχι?

Phone info

το χτυπας γνωριζοντας οτι σαν μεταπωληση θα εχει μικροτερη αξια

Δεν νομίζω! Είναι Ελληνικό και όχι παραεισαγωγής, πρόκειται για μοντέλο καινούργιο κανονικό και όχι demo. Δηλαδή ας πούμε αγόρασε κάποιος σε τιμή ευκαιρίας, αυτόματα πέφτει η τιμή πώλησης του σαν μεταχειρισμένο ? :huh:  Όπως και να έχει μπορείς να το δώσεις κανονικά όσο σου επιτρέπει η τιμή μεταπώλησης που θα παίζεται εκείνο τον καιρό.  :-)

• Like 2
Δημοσ.

Καλο θα ηταν να κανατε ενα τηλέφωνο στο επισημο service της ελληνικής αντιπροσωπίας για να είστε 100% σίγουροι. Eπισης κάντε ενα τσεκ για να δείτε αν υπαρχουν διαθέσιμες αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Phone info

Δεν νομίζω! Είναι Ελληνικό και όχι παραεισαγωγής, πρόκειται για μοντέλο καινούργιο κανονικό και όχι demo. Δηλαδή ας πούμε αγόρασε κάποιος σε τιμή ευκαιρίας, αυτόματα πέφτει η τιμή πώλησης του σαν μεταχειρισμένο ? :huh:  Όπως και να έχει μπορείς να το δώσεις κανονικά όσο σου επιτρέπει η τιμή μεταπώλησης που θα παίζεται εκείνο τον καιρό.  :-)

αχ και να ξερες ποσο περιεργοι ειναι καποιοι..ειδικα με το κουτι! :) :)

• Like 2
Δημοσ.

Η απόδειξη από το κατάστημα γράφει επάνω το imei,ε;Έχει και καμιά επισήμανση για τους 24 μήνες εγγύηση;;Το έχω ήδη βάλει στο καλάθι και μένει ένα κλικ ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αχ και να ξερες ποσο περιεργοι ειναι καποιοι..ειδικα με το κουτι! :) :)

Τα ξέρω γιατί έχω πουλήσει εδώ αρκετά πράγματα όπως και έχω αγοράσει.

μερικοί είναι όντως να μην πω τι, εδώ τους δίνεις π.χ. κινητό που το πουλάνε εδώ μέσα 300, το βάζεις 260 και σου λέει... δεν έχω τόσα, σου δίνω 240 γιατί τα μάζευα καιρό μπλα μπλα και μετά σε αρχίζει με χίλια δυο όπως... εγώ για να το πάρω θέλω και αυτό, θέλω και το άλλο και αν έχεις εκείνο και πάει λέγοντας....

Η απόδειξη από το κατάστημα γράφει επάνω το imei,ε;Έχει και καμιά επισήμανση για τους 24 μήνες εγγύηση;;Το έχω ήδη βάλει στο καλάθι και μένει ένα κλικ ....

Ναι αγορίνα μου, πάνω στην απόδειξη γράφει κανονικά το imei στις παρατηρήσεις. Οχι δεν γράφει κάτι για 24 μήνες αλλά είναι αυτονόητο. Πάτα το, το ρημάδι.. :P

Επεξ/σία από Dev1l
Δημοσ.

Συγνώμη για τις χάλια φωτογραφίες αλλά είναι από το παλιό κινητό:

IMG_20170126_105933.jpg

Kαλή επιλογή θήκης,την συνιστώ και σε οσους αλλους ψάχνονται,την συγκεκριμενη.

Επίσης,μάλλον τελείωσαν τα αποθέματα,γιατι το αρχικο link δεν βγαζει πουθενά.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης,μάλλον τελείωσαν τα αποθέματα,γιατι το αρχικο link δεν βγαζει πουθενά.

Διάβασε λίγο και τα προηγούμενα ποστ και θα τα βρεις όλα

• Like 2
Δημοσ.

Διάβασε λίγο και τα προηγούμενα ποστ και θα τα βρεις όλα

Just seen it.

Εγω comple ειμαι ουτως ή αλλως,απο ενδιαφερον για το αν ήταν απάτη παρακολουθω το τοπικ.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ υπέρ-υπέρ κομπλέ είμαι και το παρακολουθώ απλά για ενημέρωση...

Το παρακολουθώ όμως , δεν μπαίνω όποτε...

Το κάθε νήμα είναι σαν ένα βιβλίο... δεν "πηδάς" σελίδες διότι χάνεις το νόημα... ;)

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα εσύ που το έχετε πάρει στα χερια σας έχετε πάρει κανένα τηλ στην Samsung 

να δείτε αν το κινητό είναι από ευβροπι  και αν έχει δυο χρονια η είναι κινεζικο και έχει ένα

Δημοσ.

Καλο θα ηταν να κανατε ενα τηλέφωνο στο επισημο service της ελληνικής αντιπροσωπίας για να είστε 100% σίγουροι. Eπισης κάντε ενα τσεκ για να δείτε αν υπαρχουν διαθέσιμες αναβαθμίσεις.

καλησπέρα εσύ που το έχετε πάρει στα χερια σας έχετε πάρει κανένα τηλ στην Samsung 

να δείτε αν το κινητό είναι από ευβροπι  και αν έχει δυο χρονια η είναι κινεζικο και έχει ένα

Παιδιά, αντι να πηδάτε τις σελίδες διαβάστε λίγο προσεκτικά και θα δείτε τι γράφω πιο πίσω... 

Λοιπόν μόλις μίλησα με το κατάστημα γιατί με τόσα που άκουσα με έπιασε η αγωνία (η φόβος, οπως θες πεσ' το), λοιπόν τα κινητά προέρχονταν για ένα project που θα γινόταν και τελικά δεν έγινε, τα κινητά είναι καινούργια και είναι τα κανονικά μοντέλα (πλήρως λειτουργικά με το επίσημο firmware που έρχοντε και τα συσκευασμένα με OTA updates μπλα μπλα...) είχαν σκοπό να τα κρατήσουν ως demo units αλλά εφόσον ακυρώθηκε το project, τα πουλάνε, δεν είναι demo (επειδή μίλησα και με Samsung απ' ευθίας μου είπαν πως οτιδήποτε είναι έστω και στο ελάχιστο demo unit δεν πωλήται για κανέναν λόγο και ειδικά από καταστήματα). Τα τηλέφωνα αυτά είναι καινούργια, δουλεμένα - τεσταρισμένα όπως και qualified για χρήση. Είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας και έχουν επίσημη εγγύηση 2 ετών. Αύριο που θα έρθει θα ενημερώσω για τα tests....  :-)

Screenshots: 

Screenshot_20170126_122512.png

Screenshot_20170126_122556.png

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...