AMD Expert Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Παρέλαβε και τσέκαρε κανένας ενδελεχώς;;;Ήμουν αρνητικός,αλλά ψήνομαι...Περιέχειτα πάντα η σακούλα(πλην φυλλαδίου); παραλαμβανω αυριο εγω, θα ενημεωσω μολις το παρω
shamrock1404 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Άντε να δούμε...Θα ξεπουληθεί το πράγμα και θ'ακούμε ότι είναι σούπερ κτλ...Άμεσα παρακαλώ..χαχαχα..Πότε το παρήγγειλες;
AMD Expert Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Άντε να δούμε...Θα ξεπουληθεί το πράγμα και θ'ακούμε ότι είναι σούπερ κτλ...Άμεσα παρακαλώ..χαχαχα..Πότε το παρήγγειλες; Χθες το βραδυ, με πηραν σημερα τηλεφωνο να με ενημερωσουν και να μου πουν οτι μπορουν να καθυστερησουν μια μερα και να μου το δωσουν με το μακρυ micro usb ή να το στειλουν σημερα με το κοντο. Τωρα ξερεις πως ειναι η ανυπομονησια, χαχαχα. Μου ειπαν με ACS θα ερθει αυριο, αρα εγω λογικα εκτος απροοπτου αυριο μεχρι τις 12 θα επανελθω
shamrock1404 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 τι μακρύ και κοντό;;Το original ποιό είναι;
iakoboss7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 μαλλον κανενα απο τα 2... δικο τους καλωδιακι θα ειναι και bulk ακουστικα απο ποιος ξερει που.
AMD Expert Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ειλικρινα δεν εχω ιδεα τι ακριβως παιζει. Θα ανεβασω φωτογραφιες αυριο
Exploticon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ειλικρινα δεν εχω ιδεα τι ακριβως παιζει. Θα ανεβασω φωτογραφιες αυριο το ποιο σιμαντικο δες αν ειναι dual sim
shamrock1404 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 βγάλε το ένα,βγάλε το άλλο..μπα...χλωμιαζει το φλερτ με το κινητό..
panos7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 το ποιο σιμαντικο δες αν ειναι dual sim δεν υπαρχει περιπτωση!
AMD Expert Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 το ποιο σιμαντικο δες αν ειναι dual sim χαχαχα 1000% το μονης σιμ θα ειναι, δεν παιζει να ειναι το dual, αφου εκεινο ειναι το αμερικανικο. οπως και να'χει αμα τυχον και ειναι το dual παρτι θα κανω χαχαχαχα αν και δεν το νομιζω. θα βγαλω φωτο το tray Βασικα εγω ψηνομουν ασχημα για το S7, εδω και καιρο, το ειχα σιγουρο οτι θα το παρω και απλα περιμενα μια ευκαιρια, και μιας και το Ζ2 αρχιζει να μας κανει κατι κουλά, λέω δεν γ@ ας το παραγγειλω και χωρις κουτι, τι εγινε. οποτε ουσιαστικα το κινητρο ηταν τα 70 ευρω που γλιτωσα. εφ'οσον το κινητο δεν θα εχει κατι και η εγγυηση εννοειται ισχυει κανονικα από'κει και πέρα δεν με νοιάζει κάτι άλλο. βέβαια ας χτυπήσω ξύλο, και να δω πως θα καταφερω να κοιμηθω σημερα γιατι μαλλον θα σκεφτομαι τι θα γινει αυριο το βραδυ και δεν το κοβω να μας παρει ο υπνος
shamrock1404 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 χαχαχα 1000% το μονης σιμ θα ειναι, δεν παιζει να ειναι το dual, αφου εκεινο ειναι το αμερικανικο. οπως και να'χει αμα τυχον και ειναι το dual παρτι θα κανω χαχαχαχα αν και δεν το νομιζω. θα βγαλω φωτο το tray Βασικα εγω ψηνομουν ασχημα για το S7, εδω και καιρο, το ειχα σιγουρο οτι θα το παρω και απλα περιμενα μια ευκαιρια, και μιας και το Ζ2 αρχιζει να μας κανει κατι κουλά, λέω δεν γ@ ας το παραγγειλω και χωρις κουτι, τι εγινε. οποτε ουσιαστικα το κινητρο ηταν τα 70 ευρω που γλιτωσα. εφ'οσον το κινητο δεν θα εχει κατι και η εγγυηση εννοειται ισχυει κανονικα από'κει και πέρα δεν με νοιάζει κάτι άλλο. βέβαια ας χτυπήσω ξύλο, και να δω πως θα καταφερω να κοιμηθω σημερα γιατι μαλλον θα σκεφτομαι τι θα γινει αυριο το βραδυ και δεν το κοβω να μας παρει ο υπνος κι εγώ στα ίδια είμαι...αλλά 380€ είναι πολλά για Ρίσκο αγορά...γμτ 1
petran91 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εγώ την αγορά την έκανα πάντως, ώρα να αλλάξω το 6s. Ελληνικής αντιπροσωπείας και 2ετης εγγύηση, why not. Αν έρθει με σημάδια χρήσης βέβαια, έστω και το παραμικρό, έχει φύγει επι τόπου πίσω. Θα δείξει. 2
AMD Expert Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εγώ την αγορά την έκανα πάντως, ώρα να αλλάξω το 6s. Ελληνικής αντιπροσωπείας και 2ετης εγγύηση, why not. Αν έρθει με σημάδια χρήσης βέβαια, έστω και το παραμικρό, έχει φύγει επι τόπου πίσω. Θα δείξει. ακριβως αυτα που ειπε ο φιλος
akishellas1979 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδια αξιζει εφοσον το σφραγισμενο με κουτι κ τα παντα του το βρισκεις 400ε αν το πουλαει καποιος η ποσο αλλωστε το μεταχειρισμενο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις