Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβε και τσέκαρε κανένας ενδελεχώς;;;Ήμουν αρνητικός,αλλά ψήνομαι...Περιέχειτα πάντα η σακούλα(πλην φυλλαδίου);

παραλαμβανω αυριο εγω, θα ενημεωσω μολις το παρω

Δημοσ.

Άντε να δούμε...Θα ξεπουληθεί το πράγμα και θ'ακούμε ότι είναι σούπερ κτλ...Άμεσα παρακαλώ..χαχαχα..Πότε το παρήγγειλες;

Χθες το βραδυ, με πηραν σημερα τηλεφωνο να με ενημερωσουν και να μου πουν οτι μπορουν να καθυστερησουν μια μερα και να μου το δωσουν με το μακρυ micro usb ή να το στειλουν σημερα με το κοντο. Τωρα ξερεις πως ειναι η ανυπομονησια, χαχαχα. Μου ειπαν με ACS θα ερθει αυριο, αρα εγω λογικα εκτος απροοπτου αυριο μεχρι τις 12 θα επανελθω :)

Δημοσ.

το ποιο σιμαντικο δες αν ειναι dual sim :P

χαχαχα 1000% το μονης σιμ θα ειναι, δεν παιζει να ειναι το dual, αφου εκεινο ειναι το αμερικανικο. οπως και να'χει αμα τυχον και ειναι το dual παρτι θα κανω χαχαχαχα αν και δεν το νομιζω. θα βγαλω φωτο το tray

Βασικα εγω ψηνομουν ασχημα για το S7, εδω και καιρο, το ειχα σιγουρο οτι θα το παρω και απλα περιμενα μια ευκαιρια, και μιας και το Ζ2 αρχιζει να μας κανει κατι κουλά, λέω δεν γ@ ας το παραγγειλω και χωρις κουτι, τι εγινε. οποτε ουσιαστικα το κινητρο ηταν τα 70 ευρω που γλιτωσα. εφ'οσον το κινητο δεν θα εχει κατι και η εγγυηση εννοειται ισχυει κανονικα από'κει και πέρα δεν με νοιάζει κάτι άλλο. βέβαια ας χτυπήσω ξύλο, και να δω πως θα καταφερω να κοιμηθω σημερα γιατι μαλλον θα σκεφτομαι τι θα γινει αυριο το βραδυ και δεν το κοβω να μας παρει ο υπνος

Δημοσ.

χαχαχα 1000% το μονης σιμ θα ειναι, δεν παιζει να ειναι το dual, αφου εκεινο ειναι το αμερικανικο. οπως και να'χει αμα τυχον και ειναι το dual παρτι θα κανω χαχαχαχα αν και δεν το νομιζω. θα βγαλω φωτο το tray

Βασικα εγω ψηνομουν ασχημα για το S7, εδω και καιρο, το ειχα σιγουρο οτι θα το παρω και απλα περιμενα μια ευκαιρια, και μιας και το Ζ2 αρχιζει να μας κανει κατι κουλά, λέω δεν γ@ ας το παραγγειλω και χωρις κουτι, τι εγινε. οποτε ουσιαστικα το κινητρο ηταν τα 70 ευρω που γλιτωσα. εφ'οσον το κινητο δεν θα εχει κατι και η εγγυηση εννοειται ισχυει κανονικα από'κει και πέρα δεν με νοιάζει κάτι άλλο. βέβαια ας χτυπήσω ξύλο, και να δω πως θα καταφερω να κοιμηθω σημερα γιατι μαλλον θα σκεφτομαι τι θα γινει αυριο το βραδυ και δεν το κοβω να μας παρει ο υπνος

κι εγώ στα ίδια είμαι...αλλά 380€ είναι πολλά για Ρίσκο αγορά...γμτ
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ την αγορά την έκανα πάντως, ώρα να αλλάξω το 6s.

Ελληνικής αντιπροσωπείας και 2ετης εγγύηση, why not.

Αν έρθει με σημάδια χρήσης βέβαια, έστω και το παραμικρό, έχει φύγει επι τόπου πίσω.

Θα δείξει.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ την αγορά την έκανα πάντως, ώρα να αλλάξω το 6s.

Ελληνικής αντιπροσωπείας και 2ετης εγγύηση, why not.

Αν έρθει με σημάδια χρήσης βέβαια, έστω και το παραμικρό, έχει φύγει επι τόπου πίσω.

Θα δείξει.

ακριβως αυτα που ειπε ο φιλος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...