nikosmw Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα το κινητο ειναι και dual sim η εννοει το trick με τη κομμενη Sim? SIM: Single SIM (Nano-SIM) or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Exploticon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 ενημερωσε αν ειναι και dual sim γιατι στο σκρουτζ εχει 500 και πανω
arma1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Καλα ,αν ειναι dual θα κανω και εγω παραγγελια
panos7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 δεν παιζει να ειναι dual εχει παρει feed απο gsmarena
AMD Expert Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Γίνεται με κόλπο να βάλεις δεύτερη σιμ σε μονοκαρτο; Εγώ λογικά αύριο παραλαμβανω
Dev1l Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν μόλις μίλησα με το κατάστημα γιατί με τόσα που άκουσα με έπιασε η αγωνία (η φόβος, οπως θες πεσ' το), λοιπόν τα κινητά προέρχονταν για ένα project που θα γινόταν και τελικά δεν έγινε, τα κινητά είναι καινούργια και είναι τα κανονικά μοντέλα (πλήρως λειτουργικά με το επίσημο firmware που έρχοντε και τα συσκευασμένα με OTA updates μπλα μπλα...) είχαν σκοπό να τα κρατήσουν ως demo units αλλά εφόσον ακυρώθηκε το project, τα πουλάνε, δεν είναι demo (επειδή μίλησα και με Samsung απ' ευθίας μου είπαν πως οτιδήποτε είναι έστω και στο ελάχιστο demo unit δεν πωλήται για κανέναν λόγο και ειδικά από καταστήματα). Τα τηλέφωνα αυτά είναι καινούργια, δουλεμένα - τεσταρισμένα όπως και qualified για χρήση. Είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας και έχουν επίσημη εγγύηση 2 ετών. Αύριο που θα έρθει θα ενημερώσω για τα tests.... 2
touloumelek Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εγω που ρωτησα για το αν ειναι dual μου ειπαν οτι μπορεις να βαλεις τη δευτερη sim στη θεση της micro sd. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο. Οποιος γνωριζει ας ενημερωσει
shamrock1404 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πάντως,μια καλή τιμή θα ήταν τουλάχιστον 100€ κάτω από τον ανταγωνισμό(σκρουτζ)..Στο θέμα μεταπώλησης,για παράδειγμα,η έλλειψη συσκευασίας αποτελεί μειονέκτημα..Τι πρότζεκτ είναι αυτό,πού απαιτούσε ένα σκασμό ακριβά κινητά;Και Πόσο καιρό Πριν ήταν σχεδιασμένο και ποιος ο λόγος που πετάχτηκαν όλες οι συσκευασίες; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2017 από shamrock1404
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εγω που ρωτησα για το αν ειναι dual μου ειπαν οτι μπορεις να βαλεις τη δευτερη sim στη θεση της micro sd. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο. Οποιος γνωριζει ας ενημερωσει Αυτο ισχυει σχεδον σε ολα τα δικαρτα κινεζικα,πχ της Huawei ή Oneplus,αλλα στην περιπτωση της Samsung η δικαρτη συσκευη ΔΕΝ εισαγεται επισημα στην χωρα μας και αρα δεν καλυπτεται με 2ετη εγγυηση(ισως να μην καλυπτεται και καθολου δεν γνωριζω). Αρα μαλλον χαζομαρες θα σου ειπε,γιατι ουτως ή αλλως το κανονικο S7 δεν ειναι δικαρτο.
touloumelek Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αυτο ισχυει σχεδον σε ολα τα δικαρτα κινεζικα,πχ της Huawei ή Oneplus,αλλα στην περιπτωση της Samsung η δικαρτη συσκευη ΔΕΝ εισαγεται επισημα στην χωρα μας και αρα δεν καλυπτεται με 2ετη εγγυηση(ισως να μην καλυπτεται και καθολου δεν γνωριζω). Αρα μαλλον χαζομαρες θα σου ειπε,γιατι ουτως ή αλλως το κανονικο S7 δεν ειναι δικαρτο. Το φανταστηκα απλα ειπα να το αναφερω μηπως και ειναι κατι που δεν ειχα ακουσει.thanks!
iakoboss7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αυτο ισχυει σχεδον σε ολα τα δικαρτα κινεζικα,πχ της Huawei ή Oneplus,αλλα στην περιπτωση της Samsung η δικαρτη συσκευη ΔΕΝ εισαγεται επισημα στην χωρα μας και αρα δεν καλυπτεται με 2ετη εγγυηση(ισως να μην καλυπτεται και καθολου δεν γνωριζω). Αρα μαλλον χαζομαρες θα σου ειπε,γιατι ουτως ή αλλως το κανονικο S7 δεν ειναι δικαρτο. αν εισαγεται στην ΕΕ εχεις μια χαρα εγγυηση. 1
notist Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εμένα ο ξάδερφος μου που δουλεύει ως σεφ σε ένα πολύ ακριβό εστιατόριο μου είπε ότι είχαν πάρει μία παρτίδα s7 για όλο το προσωπικό να τα χρησιμοποιούν οι σερβιτόροι στις παραγγελίες,και οι υπόλοιποι για άλλα,και τελικά το ακύρωσαν.Κανονικά τηλέφωνα μου είπε ότι είναι και θα ζήταγε να αγοράσει ένα.Δεν έχω μάθει τι έκανε τελικά.Μπορεί να είναι κάτι αντίστοιχο με το πρότζεκτ η μπορεί να είναι και αυτά.
shamrock1404 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εμένα ο ξάδερφος μου που δουλεύει ως σεφ σε ένα πολύ ακριβό εστιατόριο μου είπε ότι είχαν πάρει μία παρτίδα s7 για όλο το προσωπικό να τα χρησιμοποιούν οι σερβιτόροι στις παραγγελίες,και οι υπόλοιποι για άλλα,και τελικά το ακύρωσαν.Κανονικά τηλέφωνα μου είπε ότι είναι και θα ζήταγε να αγοράσει ένα.Δεν έχω μάθει τι έκανε τελικά.Μπορεί να είναι κάτι αντίστοιχο με το πρότζεκτ η μπορεί να είναι και αυτά. για μάθε...Στενεύουν τα περιθώρια
shamrock1404 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Παρέλαβε και τσέκαρε κανένας ενδελεχώς;;;Ήμουν αρνητικός,αλλά ψήνομαι...Περιέχειτα πάντα η σακούλα(πλην φυλλαδίου);
Προτεινόμενες αναρτήσεις