Phoenix7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 κανονικά δεν απαγορεύεται η πώληση demo unit απο καταστήματα; 1
DimitrisDrama Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 φιλε μου επιδει εχει τυχει να δουλεψω σε καταστηματα που ουκ ολιγες demο unit περασαν απο τα χερια μου υπαρχουν πολλών ειδών demo !!!!! και ενα ειδος ειναι και αυτο που πωλειται ειναι ενα κανονικο τηλεφωνο χωρις τιποτα μεσα μονο λειτουργικο τιποτα αλλο ...
shamrock1404 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Επομένως,γλιτώσατε 70 ευρώ..Άρα,να υπολογίζουμε καμιά 70αρια σχόλια για τα προβλήματα που θα προκύψουν...Απευχομαι εννοείται
ninos30 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Επειδή στον τίτλο γράφει (Δεν Υπάρχει η Σελίδα) το παρακάτω link δουλεύει κανονικά (ενώ το αρχικό ΟΧΙ): https://www.cellphones.gr/samsung-galaxy-s7-32gb-sm-g930f-gold-syskeyasia-bulk-24-mines-eggyisi
Exploticon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Επειδή στον τίτλο γράφει (Δεν Υπάρχει η Σελίδα) το παρακάτω link δουλεύει κανονικά (ενώ το αρχικό ΟΧΙ): https://www.cellphones.gr/samsung-galaxy-s7-32gb-sm-g930f-gold-syskeyasia-bulk-24-mines-eggyisi αλλαξα το λινκ
AMD Expert Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μίλησα με το κατάστημα, είπαν είναι demo αλλά καινούργιο με όλα τα παρελκόμενα, παίρνει τηλέφωνα και update κανονικά. Έριξα μία παραγγελία προσωπικά, ειδωμεν 1
ReaperX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πάντως πήρα.Το τηλέφωνο είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς εξωτερικές φθορές.Δεν είναι branded και όντως πρέπει να είναι ελληνική συσκευή.Παρελκόμενα πλήρη,μέχρι και το σιδεράκι για τη sim,αν και αυτά πρέπει να είναι από bulk συσκευασίες που πουλάνε τα skroutzομάγαζα. Ωστόσο ήταν σεταρισμένο και με άδεια μπαταριά με αρκετές ώρες standby,καθώς μου είπαν ότι τα ενεργοποιούν για να τα δοκιμάσουν... Δεν ξέρω αν ισχύει,αλλά δεν το σκέφτηκα και πολύ αφού δεν παύει να έχουν 24μήνες εγγύηση και να είναι σε καλή τιμή.Εδώ στο φόρουμ πουλάνε μεταχειρισμένα μηνών στα ίδια ή και περισσότερα λεφτά,οπότε....
ziaba Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω αν ισχύει,αλλά δεν το σκέφτηκα και πολύ αφού δεν παύει να έχουν 24μήνες εγγύηση και να είναι σε καλή τιμή.Εδώ στο φόρουμ πουλάνε μεταχειρισμένα μηνών στα ίδια ή και περισσότερα λεφτά,οπότε....Έριξα και γω μια μάτια στα μτχ όντως πουλάνε πιο ακριβά και απ τα καινούργια στο Σκρουτζ μερικοί χεχε
metalmike Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εγώ τσίμπησα 2 πάντως. Είναι κανονικά και λειτουργικότατα. Ήταν εκθεσιακά demo που όμως λειτουργούν όπως πρέπει, είναι σε άριστη κατάσταση και δεν έχουν ούτε περιορισμένες λειτουργίες ούτε τίποτα. Έχουν όλα τα παρελκόμενα του κουτιού εκτός από το ίδιο το κουτί (κλαιν). Εφόσον υπάρχει και 2ετής εγγύηση τι το φοβάστε; Έχω πάρει πολλά πράγματα από το συγκεκριμένο μαγαζί και ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. 3
arma1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 αυτα τα χρηματα που κερδιζεις κανοντας την συγκεκριμενη αγορα ,τα χανεις στην μεταπωληση ,εκτος και αν καποιος κραταει το κινητο πολλα χρονια 2
PETROS13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μια φιλη είχε αγοράσει πιο παλιά iphone ως demo έκδοση και δεν είχε κάποιες λειτουργίες όπως τα υπόλοιπα ίδιου είδους κινητά. Κάντε έναν έλεγχο και για αυτό καλού κακού.
dali13gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μια φιλη είχε αγοράσει πιο παλιά iphone ως demo έκδοση και δεν είχε κάποιες λειτουργίες όπως τα υπόλοιπα ίδιου είδους κινητά. Κάντε έναν έλεγχο και για αυτό καλού κακού. Απλά δεν είχατε κάνει restore και είχε το retail firmware επάνω.
Dev1l Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Πήρα και εγώ ένα αύριο λογικά θα το εχω για να δουμε, εχει φίλος το κουτατο Ευρωπαϊκό, θα τα συγκρίνουμε και αν κάτι είναι διαφορετικό τότε στο περιθώριο 2 ημερών θα το επιστρέψω. Θα ενημερώσω εδώ σχετικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις