vaas93 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τα συμπεράσματα δικά σας: Τα τεμάχια είναι λίγα για όποιον προλάβει σε μαύρο και χρυσό και προοριζόντουσαν για χρήση DEMO για αυτό και είναι σε συσκευασία BULK.
AMD Expert Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Άρα κάνει να τα αγοράσουμε για προσωπική χρήση ή όχι;
pittas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Βρωμαει απο μακρυα Προσωπικα αν ηθελα τη συσκευη θα εβαζα τα λιγα παραπανω κσι θα την επαιρνα κανονικα. Ακομη και μεταχειρισμένο 1/2 μηνων βρισκει κανεις σε αυτα τα λεφτα και προσωπικά το θεωρω πολυ καλυτερο ντηλ. Για την ακριβεια... Για τηλεφωνο σε συσκευασια bulk (world first ανετα) δεν θα εδινα ουτε 20 ευρω
panos7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Εννοειται οτι κανει...απλα προφανως ισως λειπουν παρελκομενα...ακουστικα κλπ
AMD Expert Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Αν προοριζοταν για χρηση demo ομως, αυτο σημαινει οτι οι συσκευες εχουν μεσα retail apps και δεν εχουν IMEI αρα δεν μπορουν να κανουν τηλ, σωστα; 2
arma1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 βρε παιδια, δεν νομιζω να αξιζει να ρισκαρετε 380 ευρω ,δεν ειναι και λιγα ,δωστε 60 παραπανω για να ειστε οκ απ ολες τις αποψεις, βλεπω να χανετε και τον υπνο σας σε λιγο
panos7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Το τι ειναι demo ειναι σχετικο Υπαρχουν demo που ειναι ακριβως τα ιδια με τα κανονικα τηλεφωνα και αλλα που οπως ειπες δεν εχουν ιμει και δεν μπορουν να παρουν τηλ. Ε δε νομιζω με 379 να σου δινουν τα δευτερα ελεος Δεν θα ειχε νοημα Αφου φαινεται οτι σε ενδιαφερει παρε τους ενα τηλ το πρωι να στα εξηγησουν. Αν ειναι full λειτουργικο demo η συσκευη και αχρησιμοποιητο φυσικα μου μοιαζει λογικη η τιμη και μαλλον αξιζει...κατι θα γλυτωσεις
DimitrisDrama Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πήρα τηλέφωνο λοιπόν είναι συσκευή που προορίζονται για demo αλλά είναι πλήρως λειτουργική με τα χαρτιά με τα παρελκόμενα κομπλέ και δεν έχει καμία διαφορά από της άλλες.... οπότε αξίζει .
el_el Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Και γω στους ευχαριστημενους συμπεριλαμβανω τον εαυτο μου Απι κει και περα ειδα οτι εχει καλες αξιολογησεις στο σκρουτζ. Στη θεση του δυσκολα θα ρισκαρα νσ χαλασω την θετικη εικονα
Exploticon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πήρα τηλέφωνο λοιπόν είναι συσκευή που προορίζονται για demo αλλά είναι πλήρως λειτουργική με τα χαρτιά με τα παρελκόμενα κομπλέ και δεν έχει καμία διαφορά από της άλλες.... οπότε αξίζει . απο ρομ μηπως σου ειπαν τι εχει δεχεται πχ κανονικα ota updates? επισης αν ειναι για ντεμο πως γινεται να καλυπτη 24 μηνες κιολας η σαμσουνγκ?
AMD Expert Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πήρα τηλέφωνο λοιπόν είναι συσκευή που προορίζονται για demo αλλά είναι πλήρως λειτουργική με τα χαρτιά με τα παρελκόμενα κομπλέ και δεν έχει καμία διαφορά από της άλλες.... οπότε αξίζει . Φορτιστή και ακουστικά κανονικά;
smoke0man2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Φορτιστή και ακουστικά κανονικά;Όχι βέβαια.τίποτα από αυτά ούτε καν το manual ????
vaas93 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Εμένα μου απάντησαν πως τα αξεσουάρ υπάρχουν κανονικά. Το σκέφτομαι για αγορά.
tarantules Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πήρα τηλέφωνο λοιπόν είναι συσκευή που προορίζονται για demo αλλά είναι πλήρως λειτουργική με τα χαρτιά με τα παρελκόμενα κομπλέ και δεν έχει καμία διαφορά από της άλλες.... οπότε αξίζει . Επειδή τυχαίνει να έχω ένα S7 demo unit , έχω να σου πω οτι κάθε άλλο παρά λειτουργική είναι η συσκευή. Οι περιορισμοί της ROM είναι οτι φορτίζει έως το 70% την μπαταρία μιας και προορίζεται για καταστήματα όπου θα είναι μόνιμα με το φορτιστή πάνω οπότε για λόγους ασφαλείας δεν φορτίζει πλήρως , το fingerprint δεν δουλεύει όπως και το GSM (έχει μηδενικό ΙΜΕΙ) , συν οτι οποιαδήποτε εφαρμογή να εγκαταστήσεις ή ρύθμιση να αλλάξεις , μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (δεν θυμάμαι πόσο) το κινητό κάνει ένα reset και σβήνει οποιαδήποτε αλλαγή του έκανες και ξαναέρχεται στην αρχική του μορφή.Αυτό είναι για να μην "μπουκώσει" το κινητό από τις εφαρμογές που θα του φορτώσουν οι πελάτες. Όλα αυτά βέβαια μπορείς να τα αποφύγεις εαν του εγκαταστήσεις νέα ROM από την αρχή.(Πλην του fingerprint και GSM module που είναι ούτως ή άλλως αφαιρεμένα). Κάτι κωδικοί που κυκλοφορούν ώστε να παρακάμψεις το demo unit, δεν δουλεύουν.Τους είχα δοκιμάσει ανεπιτυχώς. 2
Θεkλα Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Αποκλείεται να πουλάνε τηλέφωνο με τέτοιους περιορισμούς. Πιστεύω ότι κάτι άλλο συμβαίνει και τα βάφτισαν demo. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις