shamrock1404 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ..Μίλησα και με Samsung..Όλα καλά..θέμα κεραίας δεν υπάρχει..Απλά, η προηγούμενη συσκευή όταν έδειχνε 4 γραμμές αντιστοιχεί με δύο του s7...βάσει των τεστ που έκανα...ελπίζω να σταματήσει ο αυτισμός μου εδω..Χα χα 1
turbat0s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ..Μίλησα και με Samsung..Όλα καλά..θέμα κεραίας δεν υπάρχει.. Απλή περιέργεια, τί ακριβώς ρώτησες τη samsung και τί σου απάντησε?
Dev1l Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ..Μίλησα και με Samsung..Όλα καλά..θέμα κεραίας δεν υπάρχει..Απλά, η προηγούμενη συσκευή όταν έδειχνε 4 γραμμές αντιστοιχεί με δύο του s7...βάσει των τεστ που έκανα...ελπίζω να σταματήσει ο αυτισμός μου εδω..Χα χα Μία χαρά, εφόσον είναι κομπλέ! Χαλάρωσε και απόλαυσε την συσκευή σου. Αλλά δεν έπρεπε να πεις ότι όλα καλά γιατί χαλαστηκαν αυτοί που χαίρονται να ακούν πως έχουν πρόβλημα τα S7 μας.
panosfl22 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Αν θελει κάποιος ενα χρυσό στειλτε μήνυμα. Δεν το εχω παραλάβει ακομα και θα είναι διαθέσιμο μεχρι το απόγευμα.
bromiaris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Αν θελει κάποιος ενα χρυσό στειλτε μήνυμα. Δεν το εχω παραλάβει ακομα και θα είναι διαθέσιμο μεχρι το απόγευμα. Το μετάνιωσες και το δίνεις πριν ακόμα παραλάβεις?
panosfl22 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Αντιθέτως το κλαίω... Αλλα μου ήρθε η ασφάλεια και εχω ξεμείνει απο ρευστό
vgiozo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 παίδες είναι αλήθεια ότι αν rootάρεις τα Samsung χάνεις την εγγύηση; Πρέπει να ανεχθεί δλδ κανείς τις άπειρες διαφημίσεις των εφαρμογών του Android; Αν αφαιρέσει κανείς τη root - αν είναι να κάνει χρήση της εγγύησης - υπάρχει τρόπος να φανεί αν έχει ρουταριστεί στο παρελθόν
tsiv Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Nαι τη χάνεις , έχει απαντηθεί και πιό πίσω. Γράφει ο knox και δεν υπάρχει γυρισμός
vgiozo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δεν θέλουμε ρουφιάνους ευχαριστούμε. η ερώτησή μου ήταν πάντως αν είναι ειδικό κουσουρι στο συγκεκριμένο κινητό ή κοινό σε όλα, δλδ αν και σε άλλα Samsung εκ των πραγμάτων αποκλείεται το ρουτάρισμα.
zacharias99 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά μπείτε σε κανένα xda developers και διαβάστε για τη συσκευή σας! Εκεί σίγουρα θα βρείτε πολλά! Είχα ένα Samsung Note 3, το φλάσαρα με άλλο λογισμικό, έγραψε ο Knox και μετά με μια διαδικασία τον ξαναμηδένισα! Οπότε ξαναπερνάς το αρχικό λογισμικό το μηδενίζεις και όλα καλά! Βέβαια όλα αυτά για το Note 3... Φαντάζομαι όμως ότι και για το 7άρι θα υπάρχει τρόπος για reset του knox! EDIT: Δυστυχώς ψάχνοντας για να βρω οδηγίες για reset του knox, διάβασα ότι στα παλαιότερα μοντέλα της εταιρίας γινόταν όπως σας είπα, αλλά πλέον δεν είναι δυνατό να κάνεις reset τον counter! Sorry παιδιά!
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δεν θέλουμε ρουφιάνους ευχαριστούμε. η ερώτησή μου ήταν πάντως αν είναι ειδικό κουσουρι στο συγκεκριμένο κινητό ή κοινό σε όλα, δλδ αν και σε άλλα Samsung εκ των πραγμάτων αποκλείεται το ρουτάρισμα. Σχεδον σε ολα τα Android( και φυσικα και στα iphone το jailbreak)χανεις την εγγυηση ουτως ή αλλως.Δεν υπαρχει διαχωρισμος σε ακριβοτερα και φθηνοτερα μοντελα.
petran91 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Σχεδον σε ολα τα Android( και φυσικα και στα iphone το jailbreak)χανεις την εγγυηση ουτως ή αλλως.Δεν υπαρχει διαχωρισμος σε ακριβοτερα και φθηνοτερα μοντελα. Ναι αλλά στα iPhone δεν γίνεται να δουν αν το είχες με Jailbreak αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Και σε άλλες Android συσκευές μπορείς να βάλεις την εργοστασιακή ROM χωρίς να επηρεαστεί η εγγύηση. Στη Samsung ο knox δεν ξεγράφει όμως..
cris41 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Σε αυτο μπορειτε να κανετε ασφαλεια κινητου; Ρωταω γιατι το αγοραζεις κανονικα με αποδειξη. Αν μπορεις μετραει φουλ.
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ναι αλλά στα iPhone δεν γίνεται να δουν αν το είχες με Jailbreak αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Και σε άλλες Android συσκευές μπορείς να βάλεις την εργοστασιακή ROM χωρίς να επηρεαστεί η εγγύηση. Στη Samsung ο knox δεν ξεγράφει όμως.. Δεν αντιλεγω για τα περι knox(ενας απο τους λογους που μερικοι προτιμησαν Oneplus3),απλα ηθελα να τονισω οτι γενικα ισχυει αυτο περι root,ασχετως αν στα galaxy υπαρχει ο knox.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Αν καποιος εχει να προσθεσει καποια εξελιξη σε θεμα του να μου στειλει πμ να το ανοιξω για να ποσταρει. Νομιζω οτι εχουν παραλαβει οσοι ηταν να παραλαβουν, ελυσαν και τα θεματακια τους οσοι ειχαν, οποτε εκλεισε τον κυκλο του το παρον θεμα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις