taslikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μπα...θα του κάνω ένα φορματ...Μάλλον, έχει θέμα..Χάνει συνέχεια το σήμα.. Εκανα...τιποτα...Μεταξύ 0 και μιας γραμμής...Τι να κάνω;Η πλάκα ειναι οτι ανεβαίνει το σημα οταν κάνω κληση...Εχει καμια ρυθμιση; μαλλον πριν την κληση εχει σημα 4g και οταν κανεις κληση επειδη δεν υπαρχει volte στην ελλαδα γυριζει σε 3g που το σημα ειναι πιο δυνατο εκει.. απλα γυρισε τον διακοπτη απο 4g σε 3g και πες μας. 1
shamrock1404 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 μαλλον πριν την κληση εχει σημα 4g και οταν κανεις κληση επειδη δεν υπαρχει volte στην ελλαδα γυριζει σε 3g που το σημα ειναι πιο δυνατο εκει.. απλα γυρισε τον διακοπτη απο 4g σε 3g και πες μας.Κομπλέ με 3g...Αλλά πώς θα παίζει το 4g?
taslikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Κομπλέ με 3g...Αλλά πώς θα παίζει το 4g? οταν θες ιντερνετ θα γυριζεις τον διακοπτη σε 4g.
shamrock1404 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 οταν θες ιντερνετ θα γυριζεις τον διακοπτη σε 4g.Μονο σε εμενα γινεται αυτο;ποιο κουμπι ειναι για το 4g?
taslikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 https://www.helpforsmartphone.com/mobilevikings/en/samsung/galaxy-s7-edge/android-6-0/guides/24/Switch-between-3G-4G-Samsung-Galaxy-S7-Edge
bromiaris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μονο σε εμενα γινεται αυτο;ποιο κουμπι ειναι για το 4g? Αυτό που το έβαλες σε 3G και σου δούλεψε…
petran91 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Tο συγκεκριμενο μαγαζι πουλαει την συσκευη s7 με εξαρτηματα απο προηγουμενα s6. To επιβεβαιωνω μιας και αγορασα την συσκευη και γραφει ξεκαθαρα s6 στα εξαρτηματα αλλα και απο τις φωτογραφιες που ανεβασαν λιγες απαντησεις πιο πισω . Μικρο το "κακο" ή μηπως ειναι διαφορετικης τασης ο φορτιστης? αν γνωριζει καποιος ας απαντησει υπευθυνα και αφηστε το ξεκατινιασμα! Πώς μπορώ να δω αν ο φορτιστής που μου έδωσαν είναι για S6? Το μόνο που είδα να λέει ξεκάθαρα πάνω του είναι η ημερομηνία κατασκευής. Παίδες...Από σήμα πώς πάει;Εμένα με τα βίας φτάνει 2 γραμμές με Wind, ενώ το προηγούμενο (honor 6) έπιανε καμπάνα!! Εγώ είμαι κομπλέ από σήμα, σχεδόν πάντα φουλ με vodafone. Επίσης μια διευκρίνηση. Από όσο ξέρω το "bulk" δεν σημαίνει απλά χωρίς κουτί, αλλά σημαίνει χωρίς κουτί και παρελκόμενα γενικότερα. Τουλάχιστον όταν βλέπω το "bulk" σε άλλα προιόντα αυτό σημαίνει. Αν κάποιος γνωρίζει σίγουρα ας με διορθώσει. Αυτό το λέω γιατί αν το bulk έχει την έννοια που λέω, είναι φυσικό επόμενο τα αξεσουάρ που μας έστειλαν να μην είναι του κινητού του ίδιου. Αλλά αν είναι από άλλο μοντέλο γενικότερα και όχι από το S7, να τους ζητήσετε από το S7. Οι άνθρωποι είναι συνεννοήσιμοι, με το που τους είπα ότι δεν μου έστειλαν το OTG adapter που σε άλλους έστειλαν, μου είπαν ότι θα μου το στείλουν άμεσα. Επίσης ποια η διαφορά του φορτιστή του S6 με του S7? 1
barimagas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μονο σε εμενα γινεται αυτο;ποιο κουμπι ειναι για το 4g? Φιλε και σε μενα το κανει ειναι φυσιολογικο μην αγχωνεσαι. Γενικα το σημα μες το σπιτι ειναι χαμηλο, αλλα δυνατοτερο απο το lg g4 που ειχα πριν. Lg και samsung εχουν τα χαμηλοτερα sar, huawei και iphone εχουν πολυ υψηλο sar και εχουν παντα δυνατοτερο σημα. Τωρα αν σου ψηνουν το κεφαλι θα το δουμε στο μελλον.
taslikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Φιλε και σε μενα το κανει ειναι φυσιολογικο μην αγχωνεσαι. Γενικα το σημα μες το σπιτι ειναι χαμηλο, αλλα δυνατοτερο απο το lg g4 που ειχα πριν. Lg και samsung εχουν τα χαμηλοτερα sar, huawei και iphone εχουν πολυ υψηλο sar και εχουν παντα δυνατοτερο σημα. Τωρα αν σου ψηνουν το κεφαλι θα το δουμε στο μελλον. Μια ερώτηση: κινητό που έχει πολύ υψηλό sar αν αλλάξουμε σε 2g/3G τον διακόπτη και πιάνουμε καλύτερο σήμα από ότι σε 4g αυτό σημαίνει ότι εκπέμπει και λιγότερη ακτινοβολία το κινητό;
shamrock1404 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Πώς μπορώ να δω αν ο φορτιστής που μου έδωσαν είναι για S6? Το μόνο που είδα να λέει ξεκάθαρα πάνω του είναι η ημερομηνία κατασκευής. Εγώ είμαι κομπλέ από σήμα, σχεδόν πάντα φουλ με vodafone. Επίσης μια διευκρίνηση. Από όσο ξέρω το "bulk" δεν σημαίνει απλά χωρίς κουτί, αλλά σημαίνει χωρίς κουτί και παρελκόμενα γενικότερα. Τουλάχιστον όταν βλέπω το "bulk" σε άλλα προιόντα αυτό σημαίνει. Αν κάποιος γνωρίζει σίγουρα ας με διορθώσει. Αυτό το λέω γιατί αν το bulk έχει την έννοια που λέω, είναι φυσικό επόμενο τα αξεσουάρ που μας έστειλαν να μην είναι του κινητού του ίδιου. Αλλά αν είναι από άλλο μοντέλο γενικότερα και όχι από το S7, να τους ζητήσετε από το S7. Οι άνθρωποι είναι συνεννοήσιμοι, με το που τους είπα ότι δεν μου έστειλαν το OTG adapter που σε άλλους έστειλαν, μου είπαν ότι θα μου το στείλουν άμεσα. Επίσης ποια η διαφορά του φορτιστή του S6 με του S7? Για τον φορτιστή..τι ημερομηνία γράφει;έχει την ένδειξη fast charge?τα σακουλακια ήταν στα κουτουρού...Με 4g έχεις σήμα καμπάνα;
petran91 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Για τον φορτιστή..τι ημερομηνία γράφει;έχει την ένδειξη fast charge?τα σακουλακια ήταν στα κουτουρού...Με 4g έχεις σήμα καμπάνα; Εχει ημερομηνια 24,07,2016 και λεει Adaptive Fast Charging απο την πανω οψη. Σημα καμπανα ναι. Δοκιμασε με αλλης εταιριας Sim μηπως σου κανει κολπα η WIND..
argosixna Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 απ οτι ειδα κ το σ6 υποστηριζει ταχεια φορτιση οποτε δεν εδωσα παραπανω σημασια
shamrock1404 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις έκανα τεστ με μια εφαρμογή για τα dbm του σήματος: με 2G -65(τέλειο), με 3g -91 (καλό ,2-3γραμμες), με 2g/3g (auto) -85(πολύ καλό ,3-4γραμμες), το κακό είναι με 2g/3g/4g (auto) -117 (κακό, 0-1γραμμες)..
spysif Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις έκανα τεστ με μια εφαρμογή για τα dbm του σήματος: με 2G -65(τέλειο), με 3g -91 (καλό ,2-3γραμμες), με 2g/3g (auto) -85(πολύ καλό ,3-4γραμμες), το κακό είναι με 2g/3g/4g (auto) -117 (κακό, 0-1γραμμες).. Προφανώς, δεν έχει καλό 4G σήμα (η Wind ή γενικότερα) στο σημείο που είσαι. Μικρό το κακό. Έτσι κι αλλιώς, όταν κάνεις τηλεφωνική κλήση, αν το έχεις σε 4G, στο κατεβάζει σε 3G για την ομιλία. Αν θέλεις να σερφάρεις πολύ γρήγορα, τότε το γυρνάς σε 4G όταν είσαι online και το γυρίζεις μετά. Πάντως, και σε 3G να το αφήσεις (λογικά θα σου δείχνει μέχρι H+), νομίζω ότι θα κάνεις μια χαρά δουλειά στο σερφάρισμα. Και επειδή δεν έχει και καλό σήμα 4G, αν το έχεις στη συγκεκριμένη επιλογή, θα σου καταναλώνει τη μπαταρία πιο γρήγορα σε σχέση με το 3G.
taslikos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Προφανώς, δεν έχει καλό 4G σήμα (η Wind ή γενικότερα) στο σημείο που είσαι. Μικρό το κακό. Έτσι κι αλλιώς, όταν κάνεις τηλεφωνική κλήση, αν το έχεις σε 4G, στο κατεβάζει σε 3G για την ομιλία. Αν θέλεις να σερφάρεις πολύ γρήγορα, τότε το γυρνάς σε 4G όταν είσαι online και το γυρίζεις μετά. Πάντως, και σε 3G να το αφήσεις (λογικά θα σου δείχνει μέχρι H+), νομίζω ότι θα κάνεις μια χαρά δουλειά στο σερφάρισμα. Και επειδή δεν έχει και καλό σήμα 4G, αν το έχεις στη συγκεκριμένη επιλογή, θα σου καταναλώνει τη μπαταρία πιο γρήγορα σε σχέση με το 3G. Ακριβώς αυτό, το σήμα 4g στην Ελλάδα δεν είναι και το καλύτερο μέχρι στιγμής..
Προτεινόμενες αναρτήσεις