ChimairaX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 12 χρόνια κάνω αυτήν τη δουλειά φίλε μου σας τώρα και ξανά λέω και μεταχειρισμένο να πήρα το πήρα σε πολύ καλύτερη τιμή από ότι πωλείται έλα εντάξει σας χάλασε για τους δικούς σας λόγους... Δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε και βρίσκεται κουσούρια..... η συσκευή δεν έχει ούτε χρήση Ούτε σημάδι ακόμα και στη υποδοχή της φορτίσεις και σε έναν μήνα μετά την παραγωγή της δεν θα μπορούσε να είναι μεταχειρισμένο και μετά ανακατασκευή και πωλήσει Χαχαχ πάρτε εσείς τα ακριβά καινούργια σας και αφήστε σε εμάς να έχουμε τα ίδια σε καλύτερη τιμή..και όπως είπα η ζήλια αν ήταν ψώρα.... Μέσα σε 5 χρόνια έχω δει εκατοντάδες χιλιάδες συσκευές. Εσύ μέσα σε 12 χρόνια θα έχεις δει εκατομμύρια. Παρ'όλα αυτά ισχυρίζεσαι τα λεγόμενά σου ενώ θα 'πρεπε να ξέρεις πως μοιάζει ένα καινούριο κινητό και πως ένα μεταχειρισμένο. Κάτι δε μου κάθεται καλά... Και επαναλαμβάνω καλά έκανες και το πήρες 70 ευρώ φθηνότερο. Κι εγώ το δικό μου κοψοχρονιά το πήρα.
Eddy_Gordo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλά...Ότι να'ναι..Αλλος είχε παλιό φορτιστή,αλλος otg,αλλος χρησιμοποιημένο....ποιό χρώμα έχεις πάρει;Από περιέργεια,όχι ότι έχει σχέση... Πήρα το χρυσαφί. Όλα τα παρελκόμενα του είναι λευκά. Υ.Γ. Μακάρι όσοι πουλάτε S7 με κουτί μεταχειρισμένα να είναι όπως αυτό που παρέλαβα 1
gabriel1981 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα στη παρεα. Παρελαβα 2 συσκευες και τελικα θα κρατησω τη μια. Οποιος την θελει pm
vgiozo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί δεν παίρνετε ένα τηλέφωνο τη Samsung Hellas να ρωτήσετε - αν ήταν δυνατό να διατεθούν καινούριες συσκευές σε bulk συσκευασία (πχ στα πλαίσια κάποιας συνεργασίας με εταιρείες) - ή αν θα μπορούσε μια εταιρεία έχοντας παραλάβει τα τηλέφωνα σε μαζική ποσότητα για κάποιο πρότζεκτ, να τα ξαναέσπρωξε στην αγορά σε συσκευασία "bulk" αντί να μετράει ο καθένας το μήκος...των γνώσεών του και της εμπειρίας του; Δεν έχει νόημα αυτή η αντιπαράθεση όπως γίνεται. Από κει και πέρα, βάσει και των ενδείξεων των ίδιων των τηλεφώνων που αναφέρθηκαν, δεν φαινόταν να είναι κοινή περίπτωση "μεταχειρισμένων" ή "ανακατασκευασμένων". Προσωπικά πάντως συσκευή εκτός συσκευασίας θα αγοραζα μόνο μέσω Paypal κι αν κάποιος έχει ενδείξεις πρότερης χρήσης συσκευής που πωλήθηκε ως "καινούρια", θα μπορούσε να διεκδικήσει μερική επιστροφή χρημάτων... ... ...περαιτέρω ψείρισμα από τα παραπάνω κατ' εμέ δεν χωράει παρά μονο για να κάνουν οι μεν τους έξυπνους στους δε, ή για να χαλιουνται από μόνοι τους οι τελευταίοι. Θυμίζω μόνο πως το συγκεκριμενο μαγαζί πωλάει και μεταχειρισμενα και μάλιστα σε υψηλότερη τιμή, και θα μπορούσε κι αυτά να τα πωλήσει ως μεταχειρισμένα, στην ίδια τιμή(των 380€), χωρίς να μπλέξει με αμφισβητήσεις της "νέας/καινούριας" κατάστασής τους, Αν έγινε έλεγχος τεχνικός ή μερική χρήση (ίίσως κι όχι όλων) στα πλαίσια του "demo" που αναφερθηκε αρχικά ή αν κάποια επιστράφηκαν από τους πρώτους αγοραστές τους, αυτό δεν αναιρεί εν τέλει τη κατάσταση στην οποία βρίσκονται τώρα. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Εφυγαν ποστς με χαρακτηρισμους και με τις σχετικες ποινες. Μεινετε σε αναφορα ανατροφοδοτησης οπως κανουμε σε καθε τοπικ που εχει τελειωσει/εξαντληθει και υπαρχουν προβληματα, χωρις ομως διαμαχες και επιθεσεις. Παντως στην ουσια δεν θα επρεπε να υπαρχει καν το θεμα οπως προκυπτει απο οσους πηραν, αφου υπαρχει το 10% απο την επομενη τιμη σαφως, αλλα ΔΕΝ προκειται για σφραγισμενες συσκευες επομενως δεν μπορουμε να μιλαμε για 10% αφου προκειται για διαφορετικα πραγματα. Ετσι προσφορα συμφωνα με τους ορους της κοινοτητας ΔΕΝ ειχαμε. 4
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Σε σχεση με 2 ποστς που εφυγαν τωρα: Δεν χρειαζονται επαναληψεις αυτων που εχετε ηδη γραψει σε προηγουμενα ποστς. Κανουν κακο μαλιστα στην συνοχη του θεματος. Το θεμα ειπαμε οτι μενει ανοικτο για feedback - μονο οποιος εχει να προσθεσει κατι νεο θα εχει να προσφερει στην κουβεντα.
petran91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Οκ matrix. Όποιος δεν έλαβε otg adaptor μπορεί να επικοινωνήσει με το καταστημα και να του στείλουν δωρεάν.
Dev1l Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μεταχειρισμένο το παίρνεις πιο φθηνό και με κουτάκι φίλε μου Ευρωπαϊκό και σίγουρα όχι με υπόλοιπο 24 μηνών εγγύησης. Συμβιβασμός λέγεται... Θα πάρω το κατάστημα την Δευτέρα να μου στείλει το otg.
argosixna Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Και σε εμενα για s6 γραφει στο σακουλακι @eddy_Gordo.. Kαι ελειπαν τα επιπλεον "earbuds"(αυτα τα λαστιχακια για τα ακουστικα) που απο τα unboxing που εχω δει , κανονικα επρεπε να διαθετει. Μικρο το "κακο" , ημουν υπερκαλυμμενος με το meizu και δεν σκεφτομουν για αγορα νεου κινητου αλλα τελικα το ευχαριστηθηκα! πολυ καλη αγορα και το κινητο φοβερο σε ολα! (ετσι ειχα αγορασει παλιοτερα ενα iphone 4s 150-200 ευρω φθηνοτερο αλλα εκεινο ηταν "ζελατινα/κουτατο" απο επιδοτηση μελους του φορουμ που ειχε 2 επιπλεον)!
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδή για να καταλάβω ποια η διαφορά με το και καλά ευρωπαϊκό που γράφετε; αφού υποτίθεται ότι είναι ίδια τα κινητά, σωστά; τα ευρωπαϊκά πόσο καιρό έχουν εγγύηση;
Dev1l Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Τα ευρωπαϊκά έχουν την ίδια εγγύηση με τα Ελληνικά αλλά τα Ελληνικά έχουν άλλο κύρος και η αντιπροσωπία δεν κάνει ούτε γκουκ ούτε μουκ για οτιδήποτε. Πλας ότι ακόμα και αν χάσεις απόδειξη αγοράς είναι αποδεκτά στο service ενώ στα ευρωπαϊκά στον δεύτερο χρόνο θέλουν ντε και καλά απόδειξη. Τώρα αυτά παίζουν από εταιρία σε εταιρία και αλλάζουν κάθε μέρα ανάλογα πως κοιμήθηκα να το βράδυ. 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 http://imgur.com/a/mPgxJ και τα ακουστικα
petran91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Τα ευρωπαϊκά έχουν την ίδια εγγύηση με τα Ελληνικά αλλά τα Ελληνικά έχουν άλλο κύρος και η αντιπροσωπία δεν κάνει ούτε γκουκ ούτε μουκ για οτιδήποτε. Πλας ότι ακόμα και αν χάσεις απόδειξη αγοράς είναι αποδεκτά στο service ενώ στα ευρωπαϊκά στον δεύτερο χρόνο θέλουν ντε και καλά απόδειξη. Τώρα αυτά παίζουν από εταιρία σε εταιρία και αλλάζουν κάθε μέρα ανάλογα πως κοιμήθηκα να το βράδυ. Βασικά στα ελληνικά αν βγάλουν πρόβλημα γίνεται αντικατάσταση του κινητού, κάτι που στα ευρωπαϊκά δεν το κάνει η ελληνική αντιπροσωπία. Βάσει των όσων έχω διαβάσει εδώ δηλαδή..
pittas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλα κανε ονειρα εσυ οτι θα παρεις αντικατάσταση εαν συμβει κατι περα των 15 πρωτων ημερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις