Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενταξει ,πως κανετε ετσι, μεταχειρισμενο κινητο σε αριστη κατασταση στα 380 ευρω μια χαρα ειναι ,

ακυρο ,ξεχασα ,δεν εχει κουτι

Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα.Το τηλέφωνο είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς εξωτερικές φθορές.Δεν είναι branded και όντως πρέπει να είναι ελληνική συσκευή.Παρελκόμενα πλήρη,μέχρι και το σιδεράκι για τη sim,αν και αυτά πρέπει να είναι από bulk συσκευασίες που πουλάνε τα skroutzομάγαζα.

Ωστόσο ήταν σεταρισμένο και με άδεια μπαταριά με αρκετές ώρες standby,καθώς μου είπαν ότι τα ενεργοποιούν για να τα δοκιμάσουν...

Δεν ξέρω αν ισχύει,αλλά δεν το σκέφτηκα και πολύ αφού δεν παύει να έχουν 24μήνες εγγύηση και να είναι σε καλή τιμή.Εδώ στο φόρουμ πουλάνε μεταχειρισμένα μηνών στα ίδια ή και περισσότερα λεφτά,οπότε....

ίδια περίπτωση..
Δημοσ.

Δεν θα σκάσω κιόλας..Τουλάχιστον,απέφυγα να το πήρε κάποιος πελάτης και να το επέστρεψε με υπαναχώρηση..Επομένως,το θέμα μου θεωρείται λήξαν..

Δυσκολεύομαι να κατανοήσω την διαφορά κάποιου πελάτη, με τον υπάλληλο που προφανώς είχε στα χέρια του μια συσκευή όχι για να την τεστάρι αλλά για να την δουλέψει κανονικά σαν δίκια του για 23 τουλάχιστον ώρες (αλίμονο αν κρατούσε το τεστάρισμα ενός κινητού 23 ώρες!)

Βέβαια αν εσένα σε ικανοποιεί αυτή η θεωρία εγώ πάω πάσο. Καλή συνέχεια

Δημοσ.

Το πιο πιθανόν να ήταν κάποιος υπάλληλος από την εταιρεία και σου είπε ότι είναι και καλά τεχνικός, σιγά μην έχουν αυτοί τεχνικούς.

Δημοσ.

Κι εσύ πως ξέρεις ότι δεν την άνοιξε και την άφησε στο κατάστημα και πήγε την άλλη μέρα να την δει και να την κλείσει πάλι?

Αν την χρησιμοποιούσε σαν δικιά του κύριε έξυπνε δεν θα έμπαινε στον κόπο να κάνει μια επαναφορά συστήματος η θα την έδινε έτσι με τα δικούς του λογαριασμούς ενεργοποιημενους μέσα (που θα είχε και τους λογαριασμούς email και Facebook λογικά αφού την χρησιμοποίησε σαν δικιά του)??

Γιατί τόσο κόμπλεξ δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω. Πρέπει να κάνουμε τον άλλον δηλαδή σονι και καλά να ξενερώσει αλλιώς δεν θα ηρεμησουμε

Ρε petran αγόρι μου… μήπως εσύ έχεις κόμπλεξ θέλοντας να δεις το άσπρο μαύρο?

Ο ίδιος ο χρήστης ανέφερε ότι βρήκε αποθηκευμένο το τηλέφωνο του υπαλλήλου και επικοινώνησε μαζί του.

Θα τρελαθούμε εντελώς πιστεύοντας ότι ο υπάλληλος τέσταρε το Καινούργιο τηλ, όταν αποθηκεύει το τηλέφωνο του μέσα που προφανώς ξέχασε να σβήσει… γιατί στα υπόλοιπα κινητά τηλέφωνα εδώ των παιδιών δεν βρέθηκαν κατάλοιπα αυτού του περίεργου και πρωτότυπου τεσταρίσματος?

Έχεις κανέναν γνωστό που να εργάζεται σε κατάστημα κινητών τηλεφώνων και σου επιβεβαίωσε τον παραπάνω τρόπο τεσταρίσματος συσκευής?

Ειδικά αν αυτή είναι Καινούργια και όχι Μεταχειρισμένη… γιατί στο Μεταχειρισμένη να το καταλάβω ότι θέλεις τουλάχιστον να δεις αν μπορεί να πάρει τηλέφωνο!

Όσο για το κερί που βρήκε ο Sonis4 στα καινούργια ακουστικά του καινούργιου τηλεφώνου του, προφανώς είναι και αυτό ένα τεστάρισμα του υπαλλήλου…

Το είπα και παραπάνω. Αν αυτή η «αλήθεια» σας βολεύει τότε πάω πάσο.

Εξάλλου ο φίλος δεν έχει κανένα θέμα και μπράβο του και του εύχομαι να χαρεί την συσκευή του.

Δημοσ.

Κάτι τελευταίο..είχε κανενός το otg ανταπτοράκι μέσα;Το είδα σ'ένα unboxing video του ευρωπαϊκού μοντέλου..Τα κουτάτα που ξέρετε αν το έχουν

https://www.cellphones.gr/index.php?route=product/search&search=Samsung%20otg%20

Εμένα το είχε. Που πατάω για να ανεβάσω φωτογραφίες; Για να δείτε και οι υπόλοιποι λεπτομέρειες..
Δημοσ.

Εμένα το είχε. Που πατάω για να ανεβάσω φωτογραφίες; Για να δείτε και οι υπόλοιποι λεπτομέρειες..

Καλά...Ότι να'ναι..Αλλος είχε παλιό φορτιστή,αλλος otg,αλλος χρησιμοποιημένο....ποιό χρώμα έχεις πάρει;Από περιέργεια,όχι ότι έχει σχέση...
Δημοσ.

Μισό λεπτό... Αν κατάλαβα καλά... Μερικοί αγοράσατε από αυτά τα S7 και αναφέρετε ότι είναι καινούρια; Φάγατε τέτοιο δούλεμα ρε σείς;

Και μόνο που τα κινητά απουσίαζαν από την συσκευασία τους, είναι 100% μεταχειρισμένα ή refurbished.

To bulk έχετε ιδέα τι είναι; Έχετε την εντύπωση ότι η Samsung πουλάει συσκευές στα καταστήματα χωρίς συσκευασία;
Το γεγονός ότι είναι bulk ωστόσο δε σημαίνει ότι είναι σκάρτα ή κακής ποιότητας. Απλά είναι ... 2ο χέρι... Από εκεί και πέρα δική σας επιλογή. Αλλά μην ισχυρίζεστε ότι είναι καινούρια... Έλα μη τρελαθούμε πρωί πρωί τώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Δουλέψτε λίγο σε καταστήματα κινητών Ούτε μεταχειρισμένο ήταν Ούτε ανακατασκευή γιατί απλά ημερομηνία παραγωγής είχαν Νοέμβριο... Είναι απλό το πράγμα.... εσείς φταίτε που ασχολείστε με τα κομπλεξικα κάποιον.... Και ας κλείσει αυτό θέμα πλέον δεν υπάρχει λόγος τελείωσε η προσφορά

5 χρόνια αυτήν την δουλειά κάνω και άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω για το τι συσκευή πήρες.

Όπως λέω και στο παραπάνω post μου, δεν είναι σκάρτα ή κακής ποιότητας. Αλλά είναι 100% δεύτερο χέρι.

Η Samsung ΔΕΝ στέλνει κινητά με το τσουβάλι στα καταστήματα. Ούτε κοστολογεί διαφορετικά κάθε μια συσκευή του ίδιου μοντέλου. Από εκεί και πέρα ό,τι νομίζεις πες, αλλά να πω ότι καλά έκανες και έδωσες 70 ευρώ λιγότερα. Μην ισχυρίζεσαι όμως ότι είναι καινούριο.

Φιλικά

ΥΓ: Στοιχηματίζω ότι μπορείς να βρεις σε διάφορα μαγαζία στην Αθήνα και μεταχειρισμένα με πιο πρόσφατη ημερομηνία κατασκευής.

• Like 2
Δημοσ.

12 χρόνια κάνω αυτήν τη δουλειά φίλε μου σας τώρα και ξανά λέω και μεταχειρισμένο να πήρα το πήρα σε πολύ καλύτερη τιμή από ότι πωλείται έλα εντάξει σας χάλασε για τους δικούς σας λόγους... Δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε και βρίσκεται κουσούρια..... η συσκευή δεν έχει ούτε χρήση Ούτε σημάδι ακόμα και στη υποδοχή της φορτίσεις και σε έναν μήνα μετά την παραγωγή της δεν θα μπορούσε να είναι μεταχειρισμένο και μετά ανακατασκευή και πωλήσει Χαχαχ πάρτε εσείς τα ακριβά καινούργια σας και αφήστε σε εμάς να έχουμε τα ίδια σε καλύτερη τιμή..και όπως είπα η ζήλια αν ήταν ψώρα....

• Like 3
Δημοσ.

12 χρόνια κάνω αυτήν τη δουλειά φίλε μου σας τώρα και ξανά λέω και μεταχειρισμένο να πήρα το πήρα σε πολύ καλύτερη τιμή από ότι πωλείται έλα εντάξει σας χάλασε για τους δικούς σας λόγους... Δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε και βρίσκεται κουσούρια..... η συσκευή δεν έχει ούτε χρήση Ούτε σημάδι ακόμα και στη υποδοχή της φορτίσεις και σε έναν μήνα μετά την παραγωγή της δεν θα μπορούσε να είναι μεταχειρισμένο και μετά ανακατασκευή και πωλήσει Χαχαχ πάρτε εσείς τα ακριβά καινούργια σας και αφήστε σε εμάς να έχουμε τα ίδια σε καλύτερη τιμή..και όπως είπα η ζήλια αν ήταν ψώρα....

Μεταχειρισμένο το παίρνεις πιο φθηνό και με κουτάκι φίλε μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...