Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το ρώτησα αυτό όταν μίλησα με τη Samsung. Δεν υπάρχει τρόπος να δούνε ποτε ενεργοποιηθηκε η συσκευή, οπότε η εγγύηση σου ισχύει με την ημερομηνία αγοράς της απόδειξης και τίποτα άλλο απολύτως. Σε αυτό το θέμα μείνε ήσυχος.

και αλλοι που δεν εχουν αποδειξη ,πως ξερει η samsung μεχρι ποτε ισχυει λεγοντας το imei;

Δημοσ.

μην ψαχνετε για γωνιες στο τετραγωνο, το κινητο ειναι καινουργιο εκτος συσκευασιας και τι εγινε αν το ανοιξαν και το δοκιμασαν απο το μαγαζι? Αν θελετε κουτι μπορειτε πολυ ευκολα να δωσετε 445 και να το παρετε κούτα. Για 380 χεστηκα αν το κανανε και δοκιμη.

• Like 1
Δημοσ.

και αλλοι που δεν εχουν αποδειξη ,πως ξερει η samsung μεχρι ποτε ισχυει λεγοντας το imei;

Με το IMEI μπορούν να δουν την ημερομηνία εισαγωγής, οπότε η εγγύηση μετράει από εκείνη την ημερομηνία.

Εγώ συγκεκριμένα ρώτησα να μου πουν αν η συσκευή μου είναι μεταχειρισμενη και αν έχω φουλ εγγύηση. Μου ζήτησε το ΙΜΕΙ και μου είπε ότι η συσκευή μου είναι αυθεντική με ημερομηνία εισαγωγής μπλα μπλα( δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία).

Στη συνέχεια με ρώτησε αν έχω απόδειξη, τους είπα ναι και μου είπε ότι δεν χρειάζεται καν το ΙΜΕΙ τότε.

Τέλος τους είπα ότι εγώ θέλω να δω αν η συσκευή μου έχει ενεργοποιηθεί πριν την αγοράσω για να διαπιστωσω την ορθότητα των όσων μου είπε το κατάστημα και μου απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούν να το ξέρουν αυτοί με το ΙΜΕΙ.

Επίσης παιδιά οποίος θέλει ας μπει στη Samsung hellas να ρωτήσει. Είναι πραγματικά 2 λεπτά υπόθεση δεν έχει αναμονή.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις τώρα μίλησα...Ο τεχνικός είπε ότι τα τσέκαρε όλα κι απλά μπορεί ν'αφησε κάνα δύο στη φόρτιση λίγο παραπάνω..Εσάς ήταν για κάποιο διάστημα ανοιχτό,πριν την αγορα;;;

Δημοσ.

Μόλις τώρα μίλησα...Ο τεχνικός είπε ότι τα τσέκαρε όλα κι απλά μπορεί ν'αφησε κάνα δύο στη φόρτιση λίγο παραπάνω..Εσάς ήταν για κάποιο διάστημα ανοιχτό,πριν την αγορα;;;

Εμένα και να ήταν δεν μπορώ να το ξέρω γιατί ήταν το first time άνοιγμα, το οποίο είναι το ίδιο είτε όταν είναι ολοκαίνουριο το κινητό είτε αν κάνεις μια απλή επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.

Επομένως και σε σένα αν ήθελαν να κρυψουν αυτήν την χρήση μπορούσαν πολύ εύκολα να κάνουν επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και δεν θα αντιλαμβανοσουν τίποτα.

Δημοσ.

Άρα,προφανώς εμένα δεν είχαν κάνει επαναφορά...Έτσι,μου είπε ο τεχνικός..Ότι όλα τα ελέγχει,επειδή ήρθαν από τη Samsung χωρίς συσκευασία..Άρα,καλορίζικο μου κι ας αφήσω τη ψειριαση..χαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Κάτι ακόμα...Βρήκα ένα τηλέφωνο στο προφίλ χρήστη...Τ' οποίο και κάλεσα...Για καλή μου τύχη άνηκε......Στον τεχνικό του καταστήματος,τ' οποίο επιβεβαιώνει ότι απλά τέσταρε το τηλέφωνο..Ουφ

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι ακόμα...Βρήκα ένα τηλέφωνο στο προφίλ χρήστη...Τ' οποίο και κάλεσα...Για καλή μου τύχη άνηκε......Στον τεχνικό του καταστήματος,τ' οποίο επιβεβαιώνει ότι απλά τέσταρε το τηλέφωνο..Ουφ

Χαχαχ τρομερό :P

Τώρα μπορείς να κοιμηθείς ησυχος και να απολαύσεις το νέο σου τηλέφωνο :)

Δημοσ.

23 ώρες έχει χρησιμοποιηθεί στις 24/1..

Μωρέ μπράβο.. θα είναι από τους καλούς τεχνικούς αυτός που του πείρε 23 ώρες να τεστάρι μια συσκευή, τόσο που αποθήκευσε και το τηλέφωνο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχχα

Το είχε το κινητό,βγήκε βόλτα έκανε τον χαβαλε του,και μετά ξανά στο κουτί για πώληση

Χαχαχαχαχα τραγικοοοο

Καλύτερα τεχνικός,παρά ένας από εμάς....Αυτός ,το πολύ,να το άφησε ανοιχτό..Εμείς;;;;χαχαχα
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα τεχνικός,παρά ένας από εμάς....Αυτός ,το πολύ,να το άφησε ανοιχτό..Εμείς;;;;χαχαχα

Έλα πες μας ειλικρινά αγαπητέ ότι αυτό απλά δεν το πιστεύεις και ότι το έγραψες μόνο και μόνο για να δώσεις λίγο κουράγιο στον εαυτό σου...

Επεξ/σία από bromiaris
  • Like 3
Δημοσ.

Έλα πες μας ειλικρινά αγαπητέ ότι αυτό απλά δεν το πιστεύεις και ότι το έγραψες μόνο και μόνο για να δώσεις λίγο κουράγιο στον εαυτό σου?

Δεν θα σκάσω κιόλας..Τουλάχιστον,απέφυγα να το πήρε κάποιος πελάτης και να το επέστρεψε με υπαναχώρηση..Επομένως,το θέμα μου θεωρείται λήξαν..
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...