arma1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Επειδή το ρώτησα αυτό όταν μίλησα με τη Samsung. Δεν υπάρχει τρόπος να δούνε ποτε ενεργοποιηθηκε η συσκευή, οπότε η εγγύηση σου ισχύει με την ημερομηνία αγοράς της απόδειξης και τίποτα άλλο απολύτως. Σε αυτό το θέμα μείνε ήσυχος. και αλλοι που δεν εχουν αποδειξη ,πως ξερει η samsung μεχρι ποτε ισχυει λεγοντας το imei;
barimagas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 μην ψαχνετε για γωνιες στο τετραγωνο, το κινητο ειναι καινουργιο εκτος συσκευασιας και τι εγινε αν το ανοιξαν και το δοκιμασαν απο το μαγαζι? Αν θελετε κουτι μπορειτε πολυ ευκολα να δωσετε 445 και να το παρετε κούτα. Για 380 χεστηκα αν το κανανε και δοκιμη. 1
petran91 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 και αλλοι που δεν εχουν αποδειξη ,πως ξερει η samsung μεχρι ποτε ισχυει λεγοντας το imei;Με το IMEI μπορούν να δουν την ημερομηνία εισαγωγής, οπότε η εγγύηση μετράει από εκείνη την ημερομηνία. Εγώ συγκεκριμένα ρώτησα να μου πουν αν η συσκευή μου είναι μεταχειρισμενη και αν έχω φουλ εγγύηση. Μου ζήτησε το ΙΜΕΙ και μου είπε ότι η συσκευή μου είναι αυθεντική με ημερομηνία εισαγωγής μπλα μπλα( δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία). Στη συνέχεια με ρώτησε αν έχω απόδειξη, τους είπα ναι και μου είπε ότι δεν χρειάζεται καν το ΙΜΕΙ τότε. Τέλος τους είπα ότι εγώ θέλω να δω αν η συσκευή μου έχει ενεργοποιηθεί πριν την αγοράσω για να διαπιστωσω την ορθότητα των όσων μου είπε το κατάστημα και μου απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούν να το ξέρουν αυτοί με το ΙΜΕΙ. Επίσης παιδιά οποίος θέλει ας μπει στη Samsung hellas να ρωτήσει. Είναι πραγματικά 2 λεπτά υπόθεση δεν έχει αναμονή. 1
shamrock1404 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις τώρα μίλησα...Ο τεχνικός είπε ότι τα τσέκαρε όλα κι απλά μπορεί ν'αφησε κάνα δύο στη φόρτιση λίγο παραπάνω..Εσάς ήταν για κάποιο διάστημα ανοιχτό,πριν την αγορα;;;
petran91 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις τώρα μίλησα...Ο τεχνικός είπε ότι τα τσέκαρε όλα κι απλά μπορεί ν'αφησε κάνα δύο στη φόρτιση λίγο παραπάνω..Εσάς ήταν για κάποιο διάστημα ανοιχτό,πριν την αγορα;;; Εμένα και να ήταν δεν μπορώ να το ξέρω γιατί ήταν το first time άνοιγμα, το οποίο είναι το ίδιο είτε όταν είναι ολοκαίνουριο το κινητό είτε αν κάνεις μια απλή επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Επομένως και σε σένα αν ήθελαν να κρυψουν αυτήν την χρήση μπορούσαν πολύ εύκολα να κάνουν επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και δεν θα αντιλαμβανοσουν τίποτα.
shamrock1404 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Άρα,προφανώς εμένα δεν είχαν κάνει επαναφορά...Έτσι,μου είπε ο τεχνικός..Ότι όλα τα ελέγχει,επειδή ήρθαν από τη Samsung χωρίς συσκευασία..Άρα,καλορίζικο μου κι ας αφήσω τη ψειριαση..χαχαχα 2
shamrock1404 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι ακόμα...Βρήκα ένα τηλέφωνο στο προφίλ χρήστη...Τ' οποίο και κάλεσα...Για καλή μου τύχη άνηκε......Στον τεχνικό του καταστήματος,τ' οποίο επιβεβαιώνει ότι απλά τέσταρε το τηλέφωνο..Ουφ 1
petran91 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι ακόμα...Βρήκα ένα τηλέφωνο στο προφίλ χρήστη...Τ' οποίο και κάλεσα...Για καλή μου τύχη άνηκε......Στον τεχνικό του καταστήματος,τ' οποίο επιβεβαιώνει ότι απλά τέσταρε το τηλέφωνο..Ουφ Χαχαχ τρομερό Τώρα μπορείς να κοιμηθείς ησυχος και να απολαύσεις το νέο σου τηλέφωνο
shamrock1404 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Χαχαχ τρομερό Τώρα μπορείς να κοιμηθείς ησυχος και να απολαύσεις το νέο σου τηλέφωνο όντως...Ρε,που φτάσαμε...
bromiaris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 23 ώρες έχει χρησιμοποιηθεί στις 24/1.. Κάτι ακόμα...Βρήκα ένα τηλέφωνο στο προφίλ χρήστη...Τ' οποίο και κάλεσα...Για καλή μου τύχη άνηκε......Στον τεχνικό του καταστήματος,τ' οποίο επιβεβαιώνει ότι απλά τέσταρε το τηλέφωνο..Ουφ Μωρέ μπράβο.. θα είναι από τους καλούς τεχνικούς αυτός που του πείρε 23 ώρες να τεστάρι μια συσκευή, τόσο που αποθήκευσε και το τηλέφωνο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
stelios18120 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Χαχαχχα Το είχε το κινητό,βγήκε βόλτα έκανε τον χαβαλε του,και μετά ξανά στο κουτί για πώληση Χαχαχαχαχα τραγικοοοο 4
shamrock1404 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Χαχαχχα Το είχε το κινητό,βγήκε βόλτα έκανε τον χαβαλε του,και μετά ξανά στο κουτί για πώληση Χαχαχαχαχα τραγικοοοο Καλύτερα τεχνικός,παρά ένας από εμάς....Αυτός ,το πολύ,να το άφησε ανοιχτό..Εμείς;;;;χαχαχα
stelios18120 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Τι να σ πω. Εγώ δεν το αγόρασα..Εσύ ξέρεις καλύτερα που το πήρες 1
bromiaris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλύτερα τεχνικός,παρά ένας από εμάς....Αυτός ,το πολύ,να το άφησε ανοιχτό..Εμείς;;;;χαχαχα Έλα πες μας ειλικρινά αγαπητέ ότι αυτό απλά δεν το πιστεύεις και ότι το έγραψες μόνο και μόνο για να δώσεις λίγο κουράγιο στον εαυτό σου... Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2017 από bromiaris 3
shamrock1404 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Έλα πες μας ειλικρινά αγαπητέ ότι αυτό απλά δεν το πιστεύεις και ότι το έγραψες μόνο και μόνο για να δώσεις λίγο κουράγιο στον εαυτό σου?Δεν θα σκάσω κιόλας..Τουλάχιστον,απέφυγα να το πήρε κάποιος πελάτης και να το επέστρεψε με υπαναχώρηση..Επομένως,το θέμα μου θεωρείται λήξαν.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις