Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα,παραλαμβάνω...Έχει κοπεί το ρεύμα στη γειτονιά και περιμένω στο μπαλκόνι...Ούτε νύφη στην εκκλησία τέτοιο πράγμα..Μέχρι το μεσημέρι μου είπαν ότι θα έρθει..Το θέμα είναι να μη γυρίσει η γυναίκα από τη δουλειά...Να προλάβω..

• Like 7
  • Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα,παραλαμβάνω...Έχει κοπεί το ρεύμα στη γειτονιά και περιμένω στο μπαλκόνι...Ούτε νύφη στην εκκλησία τέτοιο πράγμα..Μέχρι το μεσημέρι μου είπαν ότι θα έρθει..Το θέμα είναι να μη γυρίσει η γυναίκα από τη δουλειά...Να προλάβω..

Αχ βρε έρμε.. τι το ήθελες το s7? Δεν έδινες τα χρήματα για πιο ελαφριά παντόφλα? Θα σου χρειαστεί….

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα...Ισχύουν τα προαναφερόμενα..Με τη διαφορά ότι το δικό μου είχε 34% μπαταρία και ήταν σεταρισμενο...Δε μ'εβαλε στο αρχικό μενού" καλωσορίσατε"...τι παίζει;;

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα...Ισχύουν τα προαναφερόμενα..Με τη διαφορά ότι το δικό μου είχε 34% μπαταρία και ήταν σεταρισμενο...Δε μ'εβαλε στο αρχικό μενού" καλωσορίσατε"...τι παίζει;;

Μπες στις ρυθμίσεις μπαταρίας και δες πόσο screen time έχει. Όσο χρόνο σου λέει εκεί, τόσο έχει χρησιμοποιηθεί.

Μπορεί απλά να το άνοιξαν για να το ελέγξουν. Αν ο χρόνος χρήσης δηλαδή είναι κανένα 20λεπτο κάτι τέτοιο θα παίζει.

Δημοσ.

Ειναι super το τηλεφωνακι να το απολαυσετε ολοι απλα μην υποτιμουμε τα 380 ευρω,δηλαδη εσεις που δεν το περνατε 440 που εχει στο skroutz ηταν επειδη σας λειπαν τα 60 ευρω; επειδη εγω την εχω πατησει πολλες φορες να παρω κατι που βλεπω στο forum χωρις να ειναι αναγκη μου το αναφερω..

Δημοσ.

Ίσως στη δεύτερη φουρνιά να ήταν και τηλέφωνα που παραγγέλθηκαν κι επιστράφηκαν από τους αγοραστές ασκώντας το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Και να το μετάνιωσε κανείς δεν πειράζει, θα το άνοιξε να το δει, θα του πέρασε ο καημός, θα μοιρολόγησε τα 380€ και θα το επέστρεψε.

...και πάλι στα πλαίσια του ψειρίσματος που αποδοκιμάσατε είμαστε....και δεν αλλάζει η κατηγοριοποίηση του κινητού ως καινούριου, εν προκειμενω, αφού δεν είναι "χρησιμοποιημένο" ούτε φυσικα ήταν σε συσκευασία με σφραγίδα.

Δημοσ.

23 ώρες έχει χρησιμοποιηθεί στις 24/1..και ρωτάω εγώ: η Εγγύηση πώς γίνεται να ισχύει από σήμερα,αφού ήδη (προφανώς) θα έχει κοπεί απόδειξη στον προηγούμενο;;Άσε που κι οι ζελατινες φαίνονταν κακοβαλμένες...Μπλέξαμε...

• Like 1
Δημοσ.

23 ώρες έχει χρησιμοποιηθεί στις 24/1..και ρωτάω εγώ: η Εγγύηση πώς γίνεται να ισχύει από σήμερα,αφού ήδη (προφανώς) θα έχει κοπεί απόδειξη στον προηγούμενο;;Άσε που κι οι ζελατινες φαίνονταν κακοβαλμένες...Μπλέξαμε...

Η εγγυηση ισχυει κανονικα. Δεν θα εχεις κανενα θεμα, σύμφωνα παντα με την σαμσουν, αφου η απόδειξη σου λεει το ΙΜΕΙ και την ημερομηνία αγοράς. Το οτι εχει χρησιμοποιηθεί επισης δεν σημαίνει οτι εχει κοπεί και απόδειξη κατ ανάγκη.

Εσυ μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο στο κατάστημα και να τους ¨χεσεις¨ λέγοντας τους οτι δεν ηταν καινουριο και ειχε χρησιμοποιηθεί ηδη 23 ωρες.

Και η το γυρνάς πισω με επιστροφή χρημάτων, είτε δέχεσαι οτι σου πουν και το κρατάς.

Δημοσ.

Η εγγυηση ισχυει κανονικα. Δεν θα εχεις κανενα θεμα, σύμφωνα παντα με την σαμσουν, αφου η απόδειξη σου λεει το ΙΜΕΙ και την ημερομηνία αγοράς. Το οτι εχει χρησιμοποιηθεί επισης δεν σημαίνει οτι εχει κοπεί και απόδειξη κατ ανάγκη.

Εσυ μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο στο κατάστημα και να τους ¨χεσεις¨ λέγοντας τους οτι δεν ηταν καινουριο και ειχε χρησιμοποιηθεί ηδη 23 ωρες.

Και η το γυρνάς πισω με επιστροφή χρημάτων, είτε δέχεσαι οτι σου πουν και το κρατάς.

Γκαντεμιά...τόσο καιρό το ψειρίζω...Πάντως,δεν υπάρχει τρόπος να δούμε πότε ξεκινά η εγγύησηΣ;Δηλαδή,το κάθε μαγαζί κόβει μια απόδειξη και η Samsung δεν ζήτα επικύρωση της συγκεκριμένης ημερομηνίας;;
Δημοσ.

Πώς έκανες την αγορά;

Αν την έκανες μέσω Paypal (περνάνε κι ελληνικές κάρτες τελευταία πχ Εθνικής) κι εγώ εν προκειμένω μόνο έτσι θα το αγόραζα το συγκεκριμενο κινητό - μπορείς μέσω της διένεξης να τους ζητήσεις ένα ποσοστό επιστροφής...

..κι έτσι αν σου βγει 30-40€ λιγότερο, πιστεύω θα ήσουν ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Πώς έκανες την αγορά;

Αν την έκανες μέσω Paypal (περνάνε κι ελληνικές κάρτες τελευταία πχ Εθνικής) κι εγώ εν προκειμένω μόνο έτσι θα το αγόραζα το συγκεκριμενο κινητό - μπορείς μέσω της διένεξης να τους ζητήσεις ένα ποσοστό επιστροφής...

..κι έτσι αν σου βγει 30-40€ λιγότερο, πιστεύω θα ήσουν ικανοποιημένος.

Μπα...μετρητά..Ή προπληρωμένη κάρτα που είχα συνδέσει με PayPal είχε 377ευρώ...Βαρέθηκα να τη φορτίσω...Κι εκεί γκαντεμιά..χαχαχα
Δημοσ.

Αν το κινητό είναι μια χαρα απόλαυσέ το και ξέχνα τις 23ωρες λειτουργίας...

το πολύ-πολύ παραπονέσου πολύ ευγενικά στο κατάστημα και ζήτα να σου στείλουν καμιά θήκη ή κάποιο αξεσουάρ δωρεάν ως αποκατάσταση.

Δημοσ.

Αν το κινητό είναι μια χαρα απόλαυσέ το και ξέχνα τις 23ωρες λειτουργίας...

το πολύ-πολύ παραπονέσου πολύ ευγενικά στο κατάστημα και ζήτα να σου στείλουν καμιά θήκη ή κάποιο αξεσουάρ δωρεάν ως αποκατάσταση.

Θα μιλήσω και θα δω...Ευχαριστώ πάντως
Δημοσ.

Γκαντεμιά...τόσο καιρό το ψειρίζω...Πάντως,δεν υπάρχει τρόπος να δούμε πότε ξεκινά η εγγύησηΣ;Δηλαδή,το κάθε μαγαζί κόβει μια απόδειξη και η Samsung δεν ζήτα επικύρωση της συγκεκριμένης ημερομηνίας;;

Επειδή το ρώτησα αυτό όταν μίλησα με τη Samsung. Δεν υπάρχει τρόπος να δούνε ποτε ενεργοποιηθηκε η συσκευή, οπότε η εγγύηση σου ισχύει με την ημερομηνία αγοράς της απόδειξης και τίποτα άλλο απολύτως. Σε αυτό το θέμα μείνε ήσυχος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...