Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερες, επιστρεφω για να πω οτι οι εφραμογες προυπηρχαν, διοτι σημερα που του εκανα επαναφορα εργοστασιακων  τις εβαλε ξανα

Δημοσ.

Μια παρενθεση,  αγορασα samsung s7 edge σφραγισμενο στο κουτι του και οι εφαρμογες αυτες υπαρχουν ,ποιο ειναι το προβλημα δεν μπορω να καταλαβω

Δημοσ.

Μια παρενθεση, αγορασα samsung s7 edge σφραγισμενο στο κουτι του και οι εφαρμογες αυτες υπαρχουν ,ποιο ειναι το προβλημα δεν μπορω να καταλαβω

Το είπα κι εγώ ότι καλοκαίρι που αγόρασα edge από μεγάλη ελληνική αλυσίδα είχε όλες αυτές τις εφαρμογές προεγκατεστημένες. Απλά το ψειριζουν.

Δημοσ.

Το είπα κι εγώ ότι καλοκαίρι που αγόρασα edge από μεγάλη ελληνική αλυσίδα είχε όλες αυτές τις εφαρμογές προεγκατεστημένες. Απλά το ψειριζουν.

συμφωνώ...Πολύ ψείρισμα
  • Like 2
Δημοσ.

Άρα ήταν ειδική version για το project

Ποιος τα λέει αυτά? Έλεος παιδιά μην το ψάχνετε άλλο κανονικές είναι οι συσκευές. Ούτε ειδική version, ούτε χρησιμοποιημενες ούτε παραεισαγωγης ούτε τίποτα. Απλά χωρίς κουτί. Τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Ποιος τα λέει αυτά? Έλεος παιδιά μην το ψάχνετε άλλο κανονικές είναι οι συσκευές. Ούτε ειδική version, ούτε χρησιμοποιημενες ούτε παραεισαγωγης ούτε τίποτα. Απλά χωρίς κουτί. Τίποτα άλλο.

Αν το έχουν ήδη οκ μία χαρά είναι απλά κάντε και έλεγχο με samsung ,για να είστε σίγουροι για εγγύηση

Δημοσ.

+1 και από εμένα. ΑΥΤΟ . & -
Δημοσ.

Αν το έχουν ήδη οκ μία χαρά είναι απλά κάντε και έλεγχο με samsung ,για να είστε σίγουροι για εγγύηση

Εχουμε κανει και με Samsung έλεγχο, τα λεμε 3-4 σελίδες πριν αυτα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...