Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χθες βράδυ το επεξεργαστηκα και έκανε αναβάθμιση (λογικά ήταν ασφαλείας διότι δεν ήταν μεγαλη) αλλά μετά που μπουταρε και ξεκινησα το στησιμο είδα ότι είχε κάποιες εφαρμογές και φακέλους ήδη (Facebook, social media me instagram & whatsup messenger) σε εσάς υπήρχαν;

Συγγνώμη ρε παλικάρια αλλά πως εξηγείτε το ότι είχε μέσα εγκατεστημένες εφαρμογές (Facebook,  instagram , whatsup messenger) γιατί η κοπελιά μου που έχει ελληνικό galaxy s7 αγορασμένο με σφραγισμένη συσκευασία… δεν είχε τίποτα εγκατεστημένο… και δεν είναι εφαρμογές που θα εγκαθιστούσε καμία Samsung από όσο γνωρίζω!

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη ρε παλικάρια αλλά πως εξηγείτε το ότι είχε μέσα εγκατεστημένες εφαρμογές (Facebook,  instagram , whatsup messenger) γιατί η κοπελιά μου που έχει ελληνικό galaxy s7 αγορασμένο με σφραγισμένη συσκευασία… δεν είχε τίποτα εγκατεστημένο… και δεν είναι εφαρμογές που θα εγκαθιστούσε καμία Samsung από όσο γνωρίζω!

λογικά από το πρότζεκτ που έλεγαν?

Δημοσ.

θα μπορούσε μήπως να ήταν και μέρος της αναβάθμισης; Δεν το ξεκαθάρισε ο φίλος αν ήταν ήδη εκεί...ίσως να ήταν και τις πρόσεξε μετά...

Σε κάθε περίπτωση, αν ήταν να το πουλήσουν και μεταχειρισμένο, θα έκαναν την επαναφορά, που θα έσβηνε περιττές εφαρμογές...δεν θα το πωλούσαν έτσι από τον προηγούμενο (προσωρινό έστω) χρήστη...

Δημοσ.

Οι προεγκατεστημενες ηταν της ROM. Και επαναφορά συστήματος στις εργοστασιακές να κανεις, εκει θα ειναι. Πως γινεται ρωτήστε τη Samsung.

Δημοσ.

παντως πιστευω απο της καλυτερες συσκευες και vfm εγω απο s7 edge ηρθα σε αυτην γιατι ειχα και το μυαλο μου εκει συνεχεια μην μυο παθει τιποτα αλλα τωρα καλα χαλαρα ... εβαλα και nougat απο την πρωτη στιγμη με odin ... και δουλευει αψογα αν και εχω το ιδιο bug που ειχα και στο edge καποια εφαρμογη μου την κανει την λαδια με την οθονη .... σβηνει αν το αφησω λιγο σαν να μπαινει αναμονη και δεν μπαινει σε κατασταση aod  και πρεπει να πατησω 4 5 φορες το power on .... και επανερχεται τι να πω θα δω ... 

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, εφόσον μπορεί να βρει κανείς παρόμοιες επιδόσεις και σε πολύ φθηνότερες συσκευές, έχει πολύ καλή οθόνη βέβαια, αλλά βρίσκει κανείς υψηλής ανάλυσης κι αλλού  κτλ τι νομίζετε ότι δικαιολογεί το κόστος των ~400€ σε ένα κινητό;

Πώς το χρησιμοποιείτε και θεωρείτε ότι βγάζει τα λεφτά του, με τρόπον που δεν θα το έκανε κάποι άλλο στα μισά πε΄ριπου λεφτά;

Έχει κορυφαία κάμερα βέβαια, αλλά με τόση διαφορά από εφάμιλλων προδιαγραφών (μνήμη, χωρητικότητα, επεξεργαστής) τηλέφωνα, υπερκαλύπτεται το κόστος μιας χωριστής φωτογραφικής.

• Like 1
Δημοσ.
Έχει κορυφαία κάμερα βέβαια, αλλά με τόση διαφορά από εφάμιλλων προδιαγραφών (μνήμη, χωρητικότητα, επεξεργαστής) τηλέφωνα, υπερκαλύπτεται το κόστος μιας χωριστής φωτογραφικής.

"Η καλύτερη κάμερα είναι αυτή που έχεις πάντα πάνω σου"... έτσι λέει ένα πολύ σοφό γνωμικό.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, εφόσον μπορεί να βρει κανείς παρόμοιες επιδόσεις και σε πολύ φθηνότερες συσκευές, έχει πολύ καλή οθόνη βέβαια, αλλά βρίσκει κανείς υψηλής ανάλυσης κι αλλού κτλ τι νομίζετε ότι δικαιολογεί το κόστος των ~400€ σε ένα κινητό;

Πώς το χρησιμοποιείτε και θεωρείτε ότι βγάζει τα λεφτά του, με τρόπον που δεν θα το έκανε κάποι άλλο στα μισά πε΄ριπου λεφτά;

Δε νομιζω οτι θα βρείς εύκολα κινητό σε αυτά τα λεφτά με ακριβώς αυτές τις προδιαγραφές.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, εφόσον μπορεί να βρει κανείς παρόμοιες επιδόσεις και σε πολύ φθηνότερες συσκευές, έχει πολύ καλή οθόνη βέβαια, αλλά βρίσκει κανείς υψηλής ανάλυσης κι αλλού κτλ τι νομίζετε ότι δικαιολογεί το κόστος των ~400€ σε ένα κινητό;

Μπορώ να σου αναφέρω ένα σωρό πράγματα που κάνουν κάτι καλά Στη μισή τιμή από άλλα...Δεν είναι λογική...
Δημοσ.

παντως πιστευω απο της καλυτερες συσκευες και vfm εγω απο s7 edge ηρθα σε αυτην γιατι ειχα και το μυαλο μου εκει συνεχεια μην μυο παθει τιποτα αλλα τωρα καλα χαλαρα ... εβαλα και nougat απο την πρωτη στιγμη με odin ... και δουλευει αψογα αν και εχω το ιδιο bug που ειχα και στο edge καποια εφαρμογη μου την κανει την λαδια με την οθονη .... σβηνει αν το αφησω λιγο σαν να μπαινει αναμονη και δεν μπαινει σε κατασταση aod και πρεπει να πατησω 4 5 φορες το power on .... και επανερχεται τι να πω θα δω ...

Παίζει να έχει τη λειτουργία τσέπης ενεργή και να στο κάνει;

Δημοσ.

Άσχετο...Αύριο να περιμένω ή το στέλνουν μετά από δύο μέρες;;

μετα απο μια εργασιμη. αμα το παρηγγειλες πριν το μεσημερι σημερα θα σου ερθει αυριο

Δημοσ.

Τελικα υπηρχε και ενα ενδιαμεσο σταδιο απο την αποστολη/παραδοση η ΑΚΥΡΩΣΗ.

Παραγγελια για παραλαβη απο το καταστημα ακυρωθηκε λογο εξαντλησης αποθεματος(?), υστερα απο δικια μου επικοινωνια ... ευτυχως ομως δεν εχει μεγαλη διαφορα απο το skroutz. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...