Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα δεύτερο τελικά ένα μαύρο και ένα άσπρο το δεύτερο παραγωγή λέει Νοέμβριο....!!!! Και είναι είναι ελληνικο.... πιστεύω σε αυτή την τιμή εξασφαλίζεις καλύτερη μεταπολιτικη αξια..... βασικό για μένα

• Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα δεύτερο τελικά ένα μαύρο και ένα άσπρο το δεύτερο παραγωγή λέει Νοέμβριο....!!!! Και είναι είναι ελληνικο.... πιστεύω σε αυτή την τιμή εξασφαλίζεις καλύτερη μεταπολιτευτική αξια..... βασικό για μένα

Δεν ξέρω αν οι μετοχές της μεταπολίτευσης είναι ανεβασμένες αυτή τη περίοδο...ή λες πως βαδίζουμε προς δεύτερη μεταπολίτευση ή πως είμαστε σε ένα μετα-μεταπολιτευτικό καθεστώς;

Ψαγμένο, προσυπογράφω...

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα δεύτερο τελικά ένα μαύρο και ένα άσπρο το δεύτερο παραγωγή λέει Νοέμβριο....!!!! Και είναι είναι ελληνικο.... πιστεύω σε αυτή την τιμή εξασφαλίζεις καλύτερη μεταπολιτευτική αξια..... βασικό για μένα

Το μαύρο τι παραγωγής είναι;
Δημοσ.

Μήπως αυτά που δίνουν τώρα είναι αυτά που επιστράφηκαν; Εκεί μπορεί να τύχει σε κάποιον και κανένα ανοιγμένο λολ

Γενικά δεν είμαι κατά της ιδέας, μακάρι να υπήρχαν τέτοιες ευκαιρίες και σε άλλα κινητα - αν έφταναν πχ τίποτα xiaomi redmi 3s prime σε bulk γύρω στα 140€ πχ θα τα τιμούσα - αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, λόγω του ύψους του κόστους, νομίζω ότι οι περισσότεροι θα αναζητούσαν πιο σίγουρες λύσεις.

Εναν μισθό καιρού κρίσης κοστίζει, δεν είναι λίγο...

...άσχετο...αυτό που επιβεβαίωσες για την πανευρωπαϊκή εγγύηση της Samsung....θα λάβει κανείς εγγύηση από την ίδια την Samsung (εδώ ή σε άλλη χώρα εντός ΕΕ) αν ΔΕΝ υπάρχει η συσκευασία;

ή έχουν κανά περίεργο τέτοιο όρο, που απαιτεί την επιστροφή μέσα στο αρχικό προστατευτικό;

εχω χρησιμοπιοισει την εγγυηση για παραεισαγωγης samsung κινητο απο e-shop.gr κανονικα και παραδιδεις μονο το κινητο και την αποδειξη τιποτα παραπανω
  • Like 1
Δημοσ.

Εκεινο δεν το κοίταξα.... Και συγγνώμη λάθος του τ9 δεν το πρόσεξα...

...σαχλοπλακίτσα έκανα, ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα...σε αυτόματη διόρθωση πήγε και μένα το μυαλό μου, μου έχει γράψει κι εμένα ό,τι νά'ναι γι αυτό την έχω απενεργοποιημένη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Διάβασα όλο το νήμα απο την αρχή. Νομίζω οτι πραγματικά αξίζει η συσκευή. Δεν είναι μόνο οτι κοστίζει 60-70 ευρώ πιό κάτω απο το Skroutz...είναι οτι είναι και Ελληνική...ενώ του Skroutz είναι παραεισαγωγής...με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει ή να μήν σημαίνει.

Εάν βγάλει μαύρο ξανά, μάλλον θα το χτυπήσω και γώ. Ήμουν δύσπιστος μέχρι τώρα...αλλά νομίζω οτι με πείσατε :-)

Μία ερώτηση. Δεν είχα ποτέ Samsung αλλά διαβάζω σε αγγελίες για μία ασφάλεια που διαθέτουν...ένα Knox το οποίο πρέπει να είναι 0x0. Ούτε που ξέρω τί είναι. Απλά το αναφέρω για να μας πει κάποιος που ξέρει. Έλεγξε κανένας αυτό το knox; Πώς ελέγχεται; Είναι όντως 0x0; Συγχωρέστε με εάν λέω π@π@ριές...αλλά επειδή το διαβάζω συχνά σε αγγελίες μεταχειρισμένων σαν αβαντάζ, γιαυτό το ρωτάω :-)

Δημοσ.

Μία ερώτηση. Δεν είχα ποτέ Samsung αλλά διαβάζω σε αγγελίες για μία ασφάλεια που διαθέτουν...ένα Knox το οποίο πρέπει να είναι 0x0. Ούτε που ξέρω τί είναι. Απλά το αναφέρω για να μας πει κάποιος που ξέρει. Έλεγξε κανένας αυτό το knox; Πώς ελέγχεται; Είναι όντως 0x0; Συγχωρέστε με εάν λέω π@π@ριές...αλλά επειδή το διαβάζω συχνά σε αγγελίες μεταχειρισμένων σαν αβαντάζ, γιαυτό το ρωτάω :-)

Το knox είναι ασφάλεια που έχει η samsung για να μην το "σκαλίζεις" (root , TWRP) κ.λ.π

Αν "δει" ότι πας να επέμβεις στο σύστημα γράφει 0χ1 και χάνεις την εγγύηση

Όσο για το πως ελέγχετε... αν δεις παραπάνω ένα screenshot γράφει 0χ0 οπότε όλα καλά.

Με το  Phone INFO ★Samsung★

θα δεις όλες τις πληροφορίες του κινητού

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...