Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ποιος κάνει δώρο 400ευρω κινητό ;Στο insomnia Λουξεμβούργου είμαστε ;;Εφόσον το s7 είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό κρυφτε το μέσα σε βασιλόπιτα για εφέ,δεν χρειάζεται κουτί.

• Like 2
  • Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά ποιος κάνει δώρο 400ευρω κινητό ;Στο insomnia Λουξεμβούργου είμαστε ;;Εφόσον το s7 είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό κρυφτε το μέσα σε βασιλόπιτα για εφέ,δεν χρειάζεται κουτί.

Ή σε τούρτα....Ιδέες μου έβγαλες...
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι.

ωρε τους ξεβρακωσανε ...τετοια αγορα λεμε ...με μεγαλη μεταπωλητικη αξια,περιμενουν τωρα νεα παρτιδα να προλαβουν να τους ξαναξεβρακωσουν...

Δημοσ.

Για τον φορτιστη πως καταλαβαίνουμε για ποιο κινητο ειναι? Εμενα εχει αγγλικά γραμμένα πανω του και μια αλλη γλώσσα σαν ουκρανικά.

Βασικα ειναι ακριβως αυτος

http://hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=15177

Δημοσ.

Για τον φορτιστη πως καταλαβαίνουμε για ποιο κινητο ειναι? Εμενα εχει αγγλικά γραμμένα πανω του και μια αλλη γλώσσα σαν ουκρανικά.

Βασικα ειναι ακριβως αυτος

http://hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=15177

Για τσέκαρε ημερομηνία...Αυτός που έβαλες είναι 25-11-2014..
Δημοσ.

Βασικά, όταν εγγυημένα καινούριο κανει 60€ παραπάνω, αξίζει η ανησυχία;

https://www.skroutz.gr/s/8332719/Samsung-Galaxy-S7-32GB.html

Όποιος δίνει τελικά 380€ για κινητό δεν νομίζω ότι θα τρελαθεί για 60€ διαφορά, αν με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται περισσότερο.

Δημοσ.

24.07.2016 λέει. Αυτό σημαίνει ότι είναι για S7?

Δε ξέρω...Οι άλλοι που το έχουν θα σου πουν...

Όποιος δίνει τελικά 380€ για κινητό δεν νομίζω ότι θα τρελαθεί για 60€ διαφορά, αν με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται περισσότερο.

75€+ έχει παραπάνω και δεν γνωρίζω αν τα συγκεκριμένα καταστήματα έχουν παραεισαγωγή κτλ...Κι εγώ θα ήθελα 100€+ διαφορά για να το θεωρώ σούπερ ευκαιρία,αλλά δε παύει να είναι καλή περίπτωση..
Δημοσ.

Δεν ξέρω μου φαίνεται πολύ δύσκολο να είχαν τόσα μεταχειρισμενα στην ίδια κατάσταση και να τα εσπρωξαν. Επίσης προηγουμένως ένας φιλος είπε ότι το άνοιξε πρώτη φορά και είχε 47% μπαταρία. Κι εμένα ακριβώς τόσο είχε. Τέτοια σύμπτωση? Για μένα δεν τίθεται θέμα μεταχειρισμενου, αυτά τα πράγματα φαίνονται. Είχε τις εργοστασιακες ζελατινες πάνω του κολλημένες. Οπότε καμία ανησυχία. Αλλά και ανησυχία να υπήρχε, για 70 ευρώ παραπάνω που κάνει κουτατο με μεταφορικά καθώς μένω επαρχία, προτιμώ την "ανησυχία".

Δημοσ.

Δε ξέρω...Οι άλλοι που το έχουν θα σου πουν...

75€+ έχει παραπάνω και δεν γνωρίζω αν τα συγκεκριμένα καταστήματα έχουν παραεισαγωγή κτλ...Κι εγώ θα ήθελα 100€+ διαφορά για να το θεωρώ σούπερ ευκαιρία,αλλά δε παύει να είναι καλή περίπτωση..

65€ στη τιμή...

...στη περίπτωση της Samsung η εγγύηση δεν είναι πανευρωπαϊκή, δλδ αν έχεις μια συσκευή αγορασμένη πχ Γαλλία δεν μπορείς να απευθυνθείς στην ελληνική αντιπροσωπεία αν σου χαλάσει εδώ;

Απλώς θεωρώ προσωπικά πως όταν δίνεις τόσα λεφτά, φροντίζεις να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο...

Δεν σχολίασα το θέμα του κουτιού, μια φορά θα το παραλάβεις μεσα σ, αυτό και τελείωσε...δεν θα το χρησιμοποιείς καθημερινά...

αλλά πώς ξέρεις πχ σίγουρα πως δεν είναι manufacturer refurbished ή πως δεν έχει αλλαχθεί κάποιο ανταλλακτικό κτλ;

Το κουτί (σφραγισμένο) σε αυτή περίπτωση προσφέρει απλώς αυτή την εγγύηση.

Δημοσ.

αλλά πώς ξέρεις πχ σίγουρα πως δεν είναι manufacturer refurbished ή πως δεν έχει αλλαχθεί κάποιο ανταλλακτικό κτλ;

Αν ήταν refurbished θα μου το έλέγαν στην επικοινωνία που είχα μαζί τους.

Επίσης ξαναλέω είχε τις εργοστασιακες ζελατινες κολλημενες(χωρίς φουσκαλες παγιδευμενου αέρα ανάμεσα) που όταν αφαιρέθηκαν δεν είχαν κανένα απολύτως σημάδι χρήσης, ούτε δαχτυλια. Είμαι ψειρας και θα το έβλεπα. Δεν τίθεται θέμα μεταχειρισμενου ούτε refurbished.

Δημοσ.

Αν και δεν έχω κάνει την αγορά (το σκεφτόμουν, πήρα το edge ), μπορώ να πω ότι είναι πολύ επιλογή και πολύ καλά κάνατε

Δημοσ.

καλησπερα, τα κινη

65€ στη τιμή...

...στη περίπτωση της Samsung η εγγύηση δεν είναι πανευρωπαϊκή, δλδ αν έχεις μια συσκευή αγορασμένη πχ Γαλλία δεν μπορείς να απευθυνθείς στην ελληνική αντιπροσωπεία αν σου χαλάσει εδώ;

Απλώς θεωρώ προσωπικά πως όταν δίνεις τόσα λεφτά, φροντίζεις να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο...

Δεν σχολίασα το θέμα του κουτιού, μια φορά θα το παραλάβεις μεσα σ, αυτό και τελείωσε...δεν θα το χρησιμοποιείς καθημερινά...

μια χαρα μπορεις, εχουν πανευρωπαικη εγγυηση ολα τα samsung 

Ερωτηση.. τα κινητα ήταν χρησιμοπιοιμενα? μηπως εχει επηρεαστει η ζωη της μπαταριας τους? γιατι με ενδιαφερει 

Δημοσ.

καλησπερα, τα κινη

μια χαρα μπορεις, εχουν πανευρωπαικη εγγυηση ολα τα samsung 

Ερωτηση.. τα κινητα ήταν χρησιμοπιοιμενα? μηπως εχει επηρεαστει η ζωη της μπαταριας τους? γιατι με ενδιαφερει 

Μήπως αυτά που δίνουν τώρα είναι αυτά που επιστράφηκαν; Εκεί μπορεί να τύχει σε κάποιον και κανένα ανοιγμένο λολ

Γενικά δεν είμαι κατά της ιδέας, μακάρι να υπήρχαν τέτοιες ευκαιρίες και σε άλλα κινητα - αν έφταναν πχ τίποτα xiaomi redmi 3s prime σε bulk γύρω στα 140€ πχ θα τα τιμούσα - αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, λόγω του ύψους του κόστους, νομίζω ότι οι περισσότεροι θα αναζητούσαν πιο σίγουρες λύσεις.

Εναν μισθό καιρού κρίσης κοστίζει, δεν είναι λίγο...

...άσχετο...αυτό που επιβεβαίωσες για την πανευρωπαϊκή εγγύηση της Samsung....θα λάβει κανείς εγγύηση από την ίδια την Samsung (εδώ ή σε άλλη χώρα εντός ΕΕ) αν ΔΕΝ υπάρχει η συσκευασία;

ή έχουν κανά περίεργο τέτοιο όρο, που απαιτεί την επιστροφή μέσα στο αρχικό προστατευτικό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...