shamrock1404 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Παρέλαβα πριν λίγο πάντως. Εμφανησιακά δεν έχει το παραμικρό. Είχε τις ζελατίνες του κολλημένες, και αφαιρώντας τες από κάτω δεν είχε τίποτα απολύτως. Είναι τόσο ευαισθητο το γυαλί που αν είχε δαχτυλιά θα φαινόταν. Επίσης και εμένα ήταν με 47% μπαταρία όταν το άνοιξα όπως ανέφερε κι ένας άλλος συμφορουμίτης εδώ. Τώρα, στην απόδειξη που έχω, δεν γράφει το ΙΜΕΙ της συσκευής, ούτε την εγγύηση. Να του στείλω mail να το ζητήσω? Περίεργο.....Εγώ που είχα ρωτήσει συμφορουμίτη από εδώ με διαβεβαίωσε ότι το αναγράφει... Τα ξέρω γιατί έχω πουλήσει εδώ αρκετά πράγματα όπως και έχω αγοράσει. μερικοί είναι όντως να μην πω τι, εδώ τους δίνεις π.χ. κινητό που το πουλάνε εδώ μέσα 300, το βάζεις 260 και σου λέει... δεν έχω τόσα, σου δίνω 240 γιατί τα μάζευα καιρό μπλα μπλα και μετά σε αρχίζει με χίλια δυο όπως... εγώ για να το πάρω θέλω και αυτό, θέλω και το άλλο και αν έχεις εκείνο και πάει λέγοντας.... Ναι αγορίνα μου, πάνω στην απόδειξη γράφει κανονικά το imei στις παρατηρήσεις. Οχι δεν γράφει κάτι για 24 μήνες αλλά είναι αυτονόητο. Πάτα το, το ρημάδι.. Σελίδα 8..
petran91 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Περίεργο.....Εγώ που είχα ρωτήσει συμφορουμίτη από εδώ με διαβεβαίωσε ότι το αναγράφει... Σελίδα 8.. Έκανα λάθος. ΤΟ IMEI το αναγράφει στα σχόλια της απόδειξης. Αυτό που δεν αναγράφει είναι τα 2 χρόνια.
Eddy_Gordo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Χθες βράδυ το επεξεργαστηκα και έκανε αναβάθμιση (λογικά ήταν ασφαλείας διότι δεν ήταν μεγαλη) αλλά μετά που μπουταρε και ξεκινησα το στησιμο είδα ότι είχε κάποιες εφαρμογές και φακέλους ήδη (Facebook, social media me instagram & whatsup messenger) σε εσάς υπήρχαν; Επίσης επειδή η μπαταρία του είχε πέσει πήγα να πάρω τον φορτιστή του και είδα επάνω στο σακουλάκι του καλωδίου USB ότι ήταν για s6 Υπήρχε σε άλλον ; ανησυχώ ήδη ότι βιάστηκα για την αγορά του
vaas93 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σχετική απορία: μπορεί ένα κατάστημα να πουλήσει μεταχειρισμένο κινητό ως καινούριο με απόδειξη αγοράς με αποτέλεσμα η εγγύηση να αναγνωρίζεται από την αντιπροσωπεία πως ξεκινάει από την ημερομηνία αγοράς?
ziaba Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Χθες βράδυ το επεξεργαστηκα και έκανε αναβάθμιση (λογικά ήταν ασφαλείας διότι δεν ήταν μεγαλη) αλλά μετά που μπουταρε και ξεκινησα το στησιμο είδα ότι είχε κάποιες εφαρμογές και φακέλους ήδη (Facebook, social media me instagram & whatsup messenger) σε εσάς υπήρχαν; Επίσης επειδή η μπαταρία του είχε πέσει πήγα να πάρω τον φορτιστή του και είδα επάνω στο σακουλάκι του καλωδίου USB ότι ήταν για s6 Υπήρχε σε άλλον ; ανησυχώ ήδη ότι βιάστηκα για την αγορά του καντο επαναφορά ερ. δεδομένων ... δεν υπάρχει θέμα που το καλώδιο ειναι από s6
ReaperX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σχετική απορία: μπορεί ένα κατάστημα να πουλήσει μεταχειρισμένο κινητό ως καινούριο με απόδειξη αγοράς με αποτέλεσμα η εγγύηση να αναγνωρίζεται από την αντιπροσωπεία πως ξεκινάει από την ημερομηνία αγοράς? Φυσικά μπορεί...
ziaba Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σχετική απορία: μπορεί ένα κατάστημα να πουλήσει μεταχειρισμένο κινητό ως καινούριο με απόδειξη αγοράς με αποτέλεσμα η εγγύηση να αναγνωρίζεται από την αντιπροσωπεία πως ξεκινάει από την ημερομηνία αγοράς? αν η συσκευή αγοράστηκε και δεν έχει ενεργοποιηθεί και δεν έχει δηλωθεί απ το κατάστημα ότι πουλήθηκε η εγγύηση δεν ξεκινάει
petran91 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Χθες βράδυ το επεξεργαστηκα και έκανε αναβάθμιση (λογικά ήταν ασφαλείας διότι δεν ήταν μεγαλη) αλλά μετά που μπουταρε και ξεκινησα το στησιμο είδα ότι είχε κάποιες εφαρμογές και φακέλους ήδη (Facebook, social media me instagram & whatsup messenger) σε εσάς υπήρχαν; Επίσης επειδή η μπαταρία του είχε πέσει πήγα να πάρω τον φορτιστή του και είδα επάνω στο σακουλάκι του καλωδίου USB ότι ήταν για s6 Υπήρχε σε άλλον ; ανησυχώ ήδη ότι βιάστηκα για την αγορά του Υπήρχαν και σε μένα αυτές οι εφαρμογές που λες. Αν την πρώτη φορά που το άνοιξες σε έβαλε να βαλεις τα στοιχεια σου, να σεταρεις λογαριασμους κτλ κτλ σημαινει οτι το ανοιξες πρωτη φορα (ειτε μετα απο επαναφορα ρυθμισεων, ειτε γενικοτερα), οποτε να το ανοιξε αλλος πριν και να κατεβασε τις εφαρμογες που λες, απλα δεν παιζει. Μιλάω με Samsung αυτη τη στιγμή. Επιστρέφω με ενημέρωση. =-=-UPDATE=-=-= Από την Samsung μου είπαν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να δουν πότε ενεργοποιήθηκε η συσκευή μέσω ΙΜΕΙ. Για την δική μου συσκευή μου είπαν κατά λέξη: Είναι γνήσια συσκευή Samsung με ημερομηνία εισαγωγής την 17.11.2016. Άρα υποθέτω ότι είναι ελληνικής εισαγωγής. Επίσης μου είπε ότι έχω 2 χρόνια εγγύηση από την ημερομηνία που αναγράφει η απόδειξη. Αυτά από την Samsung Hellas. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος, το κινητό είναι καινούριο. Full 2ετης εγγυηση και ελληνικό, χαλάλι το κουτί. Καλορίζικο σε όσους το πήραμε και μην το ψάχνετε άδικα, χαρείτε τη συσκευή σας. 2
Eddy_Gordo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Υπήρχαν και σε μένα αυτές οι εφαρμογές που λες. Αν την πρώτη φορά που το άνοιξες σε έβαλε να βαλεις τα στοιχεια σου, να σεταρεις λογαριασμους κτλ κτλ σημαινει οτι το ανοιξες πρωτη φορα (ειτε μετα απο επαναφορα ρυθμισεων, ειτε γενικοτερα), οποτε να το ανοιξε αλλος πριν και να κατεβασε τις εφαρμογες που λες, απλα δεν παιζει. Μιλάω με Samsung αυτη τη στιγμή. Επιστρέφω με ενημέρωση. =-=-UPDATE=-=-= Από την Samsung μου είπαν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να δουν πότε ενεργοποιήθηκε η συσκευή μέσω ΙΜΕΙ. Για την δική μου συσκευή μου είπαν κατά λέξη: Είναι γνήσια συσκευή Samsung με ημερομηνία εισαγωγής την 17.11.2016. Άρα υποθέτω ότι είναι ελληνικής εισαγωγής. Επίσης μου είπε ότι έχω 2 χρόνια εγγύηση από την ημερομηνία που αναγράφει η απόδειξη. Αυτά από την Samsung Hellas. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος, το κινητό είναι καινούριο. Full 2ετης εγγυηση και ελληνικό, χαλάλι το κουτί. Καλορίζικο σε όσους το πήραμε και μην το ψάχνετε άδικα, χαρείτε τη συσκευή σας. Ναι εγώ το σεταρα αλλά με παραξένεψε. Πριν ήμουν με xiaomi redmi note 2 & 3 καθώς και με Motorola Moto g 2 και δεν είχαν τέτοιες εφαρμογές προεγκατεστημένες. Ο περτραν91 με έβαλε σε σκέψεις για τυχόν μεταχειρισμένα με το λινκ που ποσταρει.. Τεσπα όπως και να χει το κινητό πετάει και δείχνει σούπερ (χρυσαφί) και όπως πολύ σωστά είπες δεν χρειάζεται άλλο ψάξιμο... Πότε θα μαζευτούμε για καφέ που λέγατε;
petran91 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ναι εγώ το σεταρα αλλά με παραξένεψε. Πριν ήμουν με xiaomi redmi note 2 & 3 καθώς και με Motorola Moto g 2 και δεν είχαν τέτοιες εφαρμογές προεγκατεστημένες. Ο περτραν91 με έβαλε σε σκέψεις για τυχόν μεταχειρισμένα με το λινκ που ποσταρει.. Ο petran91 είμαι ο ίδιος που μίλησα και με Samsung και είπα και τα παραπάνω. Αυτό με τις εφαρμογές το έχω ξαναδεί. Συνήθως έχουν τους φακέλους έτοιμους με τις εφαρμογές Facebook / instagram / Whatsapp, αλλά όταν πας να τις ανοίξεις πρώτη φορά θα δεις ότι δεν σε αφήνουν και λένε θέλει update. Το ίδιο έγινε και σε μένα απλά επειδή το έχω ξαναδεί σε Samsung συσκευές δεν έδωσα σημασία σε αυτό. Το Moto g είναι σχεδόν Stock android, γι αυτό δεν είδες κάτι αντίστοιχο. Αυτά είναι τα "κακά" της Samsung. Οι προεγκατεστημένες εφαρμογές. Έκανα Samsung Account και μου κατέβασε ένα κάρο εφαρμογές από μόνο του. Σπαστικό. Εγώ ανησυχούσα κυρίως για την εγγύηση αν τυχόν είναι μεταχειρισμένο. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχει ανοίξει ούτε μία φορά στο παρελθόν. Εφόσον όμως η εγγύηση είναι full, δεν με ενδιαφέρει αν έχει δουλέψει και μια ώρα αφου πρακτικά κάτι τέτοιο δεν φάνηκε ούτε στο ελάχιστο όταν το παρέλαβα. Οπότε όλα καλά Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια καλή αγορά.
petran91 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τέλος καλό όλα καλά επομένως; Θα δούμε κύριε σπανακόριζε. So far so good. 1
sils Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 παιδια μην παραπονιέστε μολις πηρατε το καλύτερο κινητο που κυκλοφορει και μαλιστα ΤΣΑΜΠΑ!!!!!! Γαμω τις προσφορες ηταν εγω το πληρωσα 460 Δηλαδη εδωσα 100 παραπανω επειδη εχει κουτι........΄..΄.. so fucking what!!!!!!! Παντως ειλικρινά ειναι πολυβολο το κινητο δεν ζεστενεται ποτε και παει σφαιρα.
petran91 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 παιδια μην παραπονιέστε μολις πηρατε το καλύτερο κινητο που κυκλοφορει και μαλιστα ΤΣΑΜΠΑ!!!!!! Γαμω τις προσφορες ηταν εγω το πληρωσα 460 Δηλαδη εδωσα 100 παραπανω επειδη εχει κουτι........΄..΄.. so fucking what!!!!!!! Παντως ειλικρινά ειναι πολυβολο το κινητο δεν ζεστενεται ποτε και παει σφαιρα. Ε καλά, τζάμπα δεν το πήραμε, το πήραμε σε ένα καλό Deal. Ειδικά για κάποιον που ψαχνόταν. Δεν ήταν προσφορά που τρέχεις ακόμα και αν δεν χρειάζεσαι κινητό. Και δεν παραπονιόμαστε, μια έρευνα κάναμε για να σιγουρευτούμε ότι δεν παίζει "κουτσουκέλα" από το κατάστημα γιατί καλώς ή κακώς τόσο καιρό εδώ μέσα διαβάζουμε πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Και όταν διαβάζεις 20 τέτοιες, ε στην 21η είσαι δυσπιστος πως να το κάνουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις