Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ ξανά τον TS

Ρε μάγκες τι σημαίνει το TS?

Το βλέπω σε αρκετά θέματα να αναφέρεται και φαντάζομαι  :huh:  ότι ευχαριστείτε αυτόν που άνοιξε το εκάστοτε θέμα?

Σε ελέυθερη μετάφραση όμως?

Topic Starter.
  • Like 1
  • Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και γω τόσο καιρό νόμιζα ότι το ts είναι thread starter :-)

Σε πιο αυστηρή μετάφραση νομίζω ότι Thread Starter είναι. Αυτός που ξεκίνησε το νήμα. Όπως και να είναι, TS είναι πάλι και συνεννοούμαστε :P

• Like 1
Δημοσ.

Έπεσε το μάτι μου σε αυτό:
https://stechi.gr/index.php?route=product/product&product_id=1416925&search=galaxy+s7&sort=p.price&order=DESC

Εϊναι από άλλο κατάστημα, αλλά είναι στην ίδια τιμή, και λέει μεταχειρισμένο, και δίνει εγγύηση 20μήνες.
Αυτό σε συνδιασμό με το ότι στο cellphones στην αρχή έλεγε μεταχειρισμένο και μετά το άλλαξαν σε καινούριο, δεν είναι λίγο ύποπτο?
Δεν ξέρω, λέω εγώ τώρα γενικά :P

• Like 2
Δημοσ.

Έπεσε το μάτι μου σε αυτό:

https://stechi.gr/index.php?route=product/product&product_id=1416925&search=galaxy+s7&sort=p.price&order=DESC

Εϊναι από άλλο κατάστημα, αλλά είναι στην ίδια τιμή, και λέει μεταχειρισμένο, και δίνει εγγύηση 20μήνες.

Αυτό σε συνδιασμό με το ότι στο cellphones στην αρχή έλεγε μεταχειρισμένο και μετά το άλλαξαν σε καινούριο, δεν είναι λίγο ύποπτο?

Δεν ξέρω, λέω εγώ τώρα γενικά :P

Εμένα μου φαίνεται ύποπτο πάντως. Το μονο οτι στο link σου, δεν αναφέρει οτι είναι bulk.

Ίσως το project όντως να μην έγινε αλλά η εγγύηση να έτρεχε. Ίσως πάλι η Samsung να κάνει τα στραβά μάτια για να φύγουν τα κινητά. (; )

Δημοσ.

Η ίσως τα αμεταχειριστα κομματια απο το project ήταν από το Cellphones.gr και τα μεταχειρισμενα από το κατάστημα που αναφέρεις. Όπως και να έχει εγώ ένα ξέρω, τελευταία παρτίδα S7 που στην καλύτερη να έφυγε από το εργοστάσιο τον Δεκέμβριο και με διακοπές στην περίοδο εκείνη δεν παίζει να το δούλεψε κάνεις. Το συν είναι ότι ήρθαν σε ζελατίνα εργοστασίου και η απόδειξη στο Email γράφει 24 μήνες. Με βεβαίωση από το κατάστημα για καινούργιο και έχω αγοράσει και με paypal, οτιδήποτε και να γίνει, μια φορά τα λεφτά μου τα παίρνω πίσω. Εγώ οφείλω να πω πως το κινητό που μου ήρθε ήταν καινούργιο!

Δημοσ.

Η ίσως τα αμεταχειριστα κομματια απο το project ήταν από το Cellphones.gr και τα μεταχειρισμενα από το κατάστημα που αναφέρεις. Όπως και να έχει εγώ ένα ξέρω, τελευταία παρτίδα S7 που στην καλύτερη να έφυγε από το εργοστάσιο τον Δεκέμβριο και με διακοπές στην περίοδο εκείνη δεν παίζει να το δούλεψε κάνεις. Το συν είναι ότι ήρθαν σε ζελατίνα εργοστασίου και η απόδειξη στο Email γράφει 24 μήνες. Με βεβαίωση από το κατάστημα για καινούργιο και έχω αγοράσει και με paypal, οτιδήποτε και να γίνει, μια φορά τα λεφτά μου τα παίρνω πίσω. Εγώ οφείλω να πω πως το κινητό που μου ήρθε ήταν καινούργιο!

Στην αντιπροσωπεία πήρες τηλέφωνο να μάθεις υπόλοιπο της εγγύησης;

Δημοσ.

το λέω και πίσω με imei θα δείτε τι υπόλοιπο εργοστασιακής εγγυήσεις έχει η συσκευή επικοινωνώντας με την Sammy εδώ .. 24 μήνες ειναι η εγγύηση του καταστήματος

• Like 2
Δημοσ.

Παρέλαβα πριν λίγο πάντως.

Εμφανησιακά δεν έχει το παραμικρό. Είχε τις ζελατίνες του κολλημένες, και αφαιρώντας τες από κάτω δεν είχε τίποτα απολύτως. Είναι τόσο ευαισθητο το γυαλί που αν είχε δαχτυλιά θα φαινόταν.
Επίσης και εμένα ήταν με 47% μπαταρία όταν το άνοιξα όπως ανέφερε κι ένας άλλος συμφορουμίτης εδώ.

Τώρα, στην απόδειξη που έχω, δεν γράφει το ΙΜΕΙ της συσκευής, ούτε την διάρκεια της εγγύηση. Να του στείλω mail να το ζητήσω?

FIXED: Γράφει το IMEI, μόνο την διάρκεια εγγύησης δεν γράφει. Κομπλέ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...