stigmes Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μακάρι να φέρουν ξανά μπας και πάρουμε κι εμείς κανένα βασικά
shamrock1404 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μωρέ,βρώμα η δουλειά....(Μάρκος Λεζες-Δε κόπανοι)
Eddy_Gordo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Παίδες δύο απορίες σε εσάς που παραλάβατε Με τι λογισμικό σας ήρθε και αν κάνατε αναβάθμιση; Και η μπαταρία πόσο σας κρατάει με την χρήση που του κάνετε; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις καθώς και τον τοπικ σταρτερ που με ξεφραγκιξε Όσοι παραλάβατε σημερα παρακαλώ πολύ απαντήστε .. αν υπάρχει κάποιο θέμα να προλάβω να ακυρωσω
Dev1l Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Όσοι παραλάβατε σημερα παρακαλώ πολύ απαντήστε .. αν υπάρχει κάποιο θέμα να προλάβω να ακυρωσω Official λειτουργικό (δες screenshot σε προηγούμενο post μου), πηρα και αναβάθμιση. Η μπαταρία μου βγάζει 4 ώρες οθόνη με WiFi/ 4G / GPS / BT ανοιχτά όλη την ώρα. Δηλαδή για εμένα μαζί με τηλέφωνα και μπλα μπλα πάει μερα ολόκληρη standαρακι.
Eddy_Gordo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Official λειτουργικό (δες screenshot σε προηγούμενο post μου), πηρα και αναβάθμιση. Η μπαταρία μου βγάζει 4 ώρες οθόνη με WiFi/ 4G / GPS / BT ανοιχτά όλη την ώρα. Δηλαδή για εμένα μαζί με τηλέφωνα και μπλα μπλα πάει μερα ολόκληρη standαρακι. Φίλε μου το είδα και για αυτό και προχώρησα για αγορά αλλά δεν είδα άλλον να ποσταρει και ανησυχισα και για αυτό ήθελα περισσότερες πληροφορίες 1
nikosmw Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα, και εγω το αγορασα και μπορω να πω πως το κινητο ειναι αψογο οπως το εχουν περιγραψη τα παιδια και πιο πριν .... 1
Dev1l Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν μίλησα με το κατάστημα για να ξεκαθαρίστουν μερικά πράγματα, τα κινητά δώθηκαν από την Ελληνική αντιπροσωπία σε μία εταιρία για να χρησημοποιηθούν σε ένα διαδραστικό project μιας εταιρίας - πιθανώς στην ανάπτυξη κάποιων εφαρμογών - (Δυστηχώς τα ονόματα της εταιρίας η του project δεν είναι διαθέσιμα για ευνόητους λόγους), - ακυρώθηκε το όλο θέμα -, εν τέλη δεν χρησημοποιήθηκε ούτε ένα και έτσι η αντιπροσωπία αναγκάστηκε να τα προωθήσει για πούλημα! Αυτά σαν επίσημη απάντηση με λίγο ψάξιμο. καλησπερα, και εγω το αγορασα και μπορω να πω πως το κινητο ειναι αψογο οπως το εχουν περιγραψη τα παιδια και πιο πριν .... Καλορίζικο φίλε μου, πάντα ευχάριστες ειδήσεις!
shamrock1404 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 αν εχω καταλαβει σωστα θα φερουν κι αλλα;Οι περισσότεροι εδώ δε ξέρουμε......
ziaba Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 αν δεν μου δώσουν επίσημη απάντηση ποια εταιρία πως και τι project θα απαιτήσω επιστροφή χρημάτων και απ τις 140 συσκευές που αγόρασα ...! υ.γ πέρα απ την πλάκα τι σας νοιάζει τι project ήταν και γιατί τα πουλάνε οι άνθρωποι κάνουν την δουλειά τους από την στιγμή που οι συσκευές είναι καθαρές με νόμιμη απόδειξη κτλ δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν καμία εξήγηση πως και τι .... χαρείτε τις όσοι τις αγοράσατε και τέλος 2
shamrock1404 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 αν δεν μου δώσουν επίσημη απάντηση ποια εταιρία πως και τι project θα απαιτήσω επιστροφή χρημάτων και απ τις 140 συσκευές που αγόρασα ...! υ.γ πέρα απ την πλάκα τι σας νοιάζει τι project ήταν και γιατί τα πουλάνε οι άνθρωποι κάνουν την δουλειά τους από την στιγμή που οι συσκευές είναι καθαρές με νόμιμη απόδειξη κτλ δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν καμία εξήγηση πως και τι .... χαρείτε τις όσοι τις αγοράσατε και τέλος Εκτός κι αν μάθουμε ότι το πρότζεκτ ήταν της CIA ή της ΚΥΠ.....χαχα 2
Exploticon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μεγάλη γάτα ο matrixxx, μεγάλο ξεβρακωμα ελπιζω να τρολαρετε πραγματικα στο τελος θα πειτε οτι παιρνω και ποσοστα
Eddy_Gordo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εγώ τελικά παρέλαβα σήμερα το μεσημεράκι. Το άνοιξα και έδειχνε οκ με 47% μπαταρία. Η συσκευασία ήταν ένα κουτί (πολύ καλά βαλμενα μέσα τα πράγματα και τυλιγμένα με πλαστικό με φυσαλιδες) όπου μέσα είχε σφραγισμένα τα πάντα από τα παρελκόμενα. Το κινητό ήταν με τις ζελατίνες του. Το μόνο που έλειπε ήταν το αρχικό κουτί του.. Περισσότερα ίσως το βράδυ.. Ευχαριστώ ξανά τον TS και όσους μου απάντησαν βοηθώντας 1
tsiv Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ ξανά τον TS Ρε μάγκες τι σημαίνει το TS? Το βλέπω σε αρκετά θέματα να αναφέρεται και φαντάζομαι ότι ευχαριστείτε αυτόν που άνοιξε το εκάστοτε θέμα? Σε ελέυθερη μετάφραση όμως?
AMWN_RA Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ρε μάγκες τι σημαίνει το TS? Το βλέπω σε αρκετά θέματα να αναφέρεται και φαντάζομαι ότι ευχαριστείτε αυτόν που άνοιξε το εκάστοτε θέμα? Σε ελέυθερη μετάφραση όμως? topic starter αυτος που εγραψε το θεμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις