Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε Στελιο, εκαναν μια εκπτωση 15%.   Ουτε μικρη ουτε μεγαλη. Αν πραγματι ηταν για καποιο προτζεκτ που δεν εγινε ουτε δευτερολεπτο, τοτε η τιμη ειναι καλη. Αν απ την αλλη οι συσκευες λειτουργησαν ως demo για καποιες μερες, τοτε δεν ειναι καλη. Κατα τη γνωμη μου, θα επρεπε να δωσουν μια ξεκαθαρη απαντηση.

• Like 1
  • Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να δούμε αν έχει δουλέψει το κινητό αν το έχουν κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αμέσως πριν το στείλουν?

Εγώ από Δευτέρα το περιμένω.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να δούμε αν έχει δουλέψει το κινητό αν το έχουν κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αμέσως πριν το στείλουν?

Δεν νομιζω.

Ολα καλα θα ειναι. Μην αγχωνεσαι

• Like 2
Δημοσ.

με το imei το ποτέ ξεκίνησε η εγγύηση

Δημοσ.

Παντως θα επρεπε να ειχαν δωσει μια σαφη απαντηση για το τι ειναι αυτο το project.

Δε ξέρω αν σου απαντάει αλλά στο προηγούμενο note προτού βγει είχε παίξει πρότζεκτ ώστε να σεταριστει για τα ελληνικά δεδομένα η γραφή του. Τότε είχαν έρθει περίπου 200 κόμματια, 100 δώθηκαν σε υπαλλήλους της εταιρείας για να γράφει ώστε να μάθει το τηλέφωνο την ελληνική γραφή (είχε ειδική εφαρμογή) και 50 σε κάποιες εταιρείες δημοσκοπήσεων που καλούσαν κόσμο άμα τρεις ώρες κ τον πλήρωναν για να καταχωρεί λέξεις και προτάσεις. Τα 50 ήταν εκεί για εφεδρικα ή σε περίπτωση που δεν έβγαινε το επιθυμητό αποτέλεσμα ώστε να δώσουν και σε άλλους υπαλλήλους. Ε εάν έμειναν κυκλοφόρησαν στην αγορά ή μοιράστηκαν εσωτερικά.
  • Moderators
Δημοσ.

Αντιγραφω τον τιτλο του topic με την χθεσινη αλλαγη-προσθηκη της παρενθεσης:

samsung galaxy s7 379 euro cellphones.gr (εξάντληθηκε προς το παρον)

στο σκρουτζ παιζει στα 440 τωρα δεν ξερω τι εννοει η συκευασια bulk που λεει

15ae2d8d8041453d964d7015fcac5952.png

ναι ξεστοκαρισαν προς το παρον ειπαν στο φαιςμπουκ

Σας ενημερώνουμε ότι προς το παρόν όλα τα κομμάτια έχουν εξάντληθει!

Στο δευτερο quote μου, οκ, ειναι copy paste του exlpoticon απο την σχετικη σελιδα τους, τον τιτλο ομως τον εκανε edit o ιδιος που εγραψε και στο φεισμπουκ;;; :huh: :P

• Like 3
Δημοσ.

Στο δευτερο quote μου, οκ, ειναι copy paste του exlpoticon απο την σχετικη σελιδα τους, τον τιτλο ομως τον εκανε edit o ιδιος που εγραψε και στο φεισμπουκ;;; :huh: :P

απο το facebook βρηκα προσφορα που το πεταξε στους χορηγους και απλα τραβηξα screenshot αυτο που ειπαν

Δημοσ.

απο το facebook βρηκα προσφορα που το πεταξε στους χορηγους και απλα τραβηξα screenshot αυτο που ειπαν

Για τον ιδιο "περιεργο" τονισμο μιλαει ο matrixxx  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Για τον ιδιο "περιεργο" τονισμο μιλαει ο matrixxx  :ph34r:

πρεπει να το εκανα copy εκεινη τιν στιγμη γιατι δεν ειμαι καλως με τα ορθογραφικα οπως θα εχετε καταλαβει :P

Δημοσ.

Μήπως είναι καμιά χαζομάρα του android? Τελευταία μου προτείνει μόνο λέξεις είτε χωρίς τόνο είτε με λάθος τονισμό.

Νόμιζα ότι εγώ το είχα ξεμάθει το σύστημα, μη χρησιμοποιώντας τόνους.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, αν δείτε το αρχικό post του Exploticon θα δείτε ότι η φράση "Σας ενημερώνουμε ότι προς το παρόν όλα τα κομμάτια έχουν εξάντληθει!"  , είναι με άλλη γραμματοσειρρά, κάτι που γίνεται στo copy-paste

Βασικά , είναι μικρότερα τα γράμματα νομίζω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...