papafigos84 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Φιλε Στελιο, εκαναν μια εκπτωση 15%. Ουτε μικρη ουτε μεγαλη. Αν πραγματι ηταν για καποιο προτζεκτ που δεν εγινε ουτε δευτερολεπτο, τοτε η τιμη ειναι καλη. Αν απ την αλλη οι συσκευες λειτουργησαν ως demo για καποιες μερες, τοτε δεν ειναι καλη. Κατα τη γνωμη μου, θα επρεπε να δωσουν μια ξεκαθαρη απαντηση. 1
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Τότε μία ερώτηση από δευτέρα προς το κατάστημα καλό θα ήταν να κάνουν οι κάτοχοι,ώστε να πάρουν μία ξεκάθαρη απάντηση.
shamrock1404 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Έτσι είναι...Να δούμε τι έγινε εντέλει..
petran91 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει τρόπος να δούμε αν έχει δουλέψει το κινητό αν το έχουν κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αμέσως πριν το στείλουν?Εγώ από Δευτέρα το περιμένω.
panos7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει τρόπος να δούμε αν έχει δουλέψει το κινητό αν το έχουν κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αμέσως πριν το στείλουν? Εγώ από Δευτέρα το περιμένω. Δεν νομιζω. Ολα καλα θα ειναι. Μην αγχωνεσαι 2
ziaba Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει τρόπος να δούμε αν έχει δουλέψει το κινητό αν το έχουν κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αμέσως πριν το στείλουν? Εγώ από Δευτέρα το περιμένω. με το imei το ποτέ ξεκίνησε η εγγύηση
paylidis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Παντως θα επρεπε να ειχαν δωσει μια σαφη απαντηση για το τι ειναι αυτο το project.Δε ξέρω αν σου απαντάει αλλά στο προηγούμενο note προτού βγει είχε παίξει πρότζεκτ ώστε να σεταριστει για τα ελληνικά δεδομένα η γραφή του. Τότε είχαν έρθει περίπου 200 κόμματια, 100 δώθηκαν σε υπαλλήλους της εταιρείας για να γράφει ώστε να μάθει το τηλέφωνο την ελληνική γραφή (είχε ειδική εφαρμογή) και 50 σε κάποιες εταιρείες δημοσκοπήσεων που καλούσαν κόσμο άμα τρεις ώρες κ τον πλήρωναν για να καταχωρεί λέξεις και προτάσεις. Τα 50 ήταν εκεί για εφεδρικα ή σε περίπτωση που δεν έβγαινε το επιθυμητό αποτέλεσμα ώστε να δώσουν και σε άλλους υπαλλήλους. Ε εάν έμειναν κυκλοφόρησαν στην αγορά ή μοιράστηκαν εσωτερικά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αντιγραφω τον τιτλο του topic με την χθεσινη αλλαγη-προσθηκη της παρενθεσης: samsung galaxy s7 379 euro cellphones.gr (εξάντληθηκε προς το παρον) στο σκρουτζ παιζει στα 440 τωρα δεν ξερω τι εννοει η συκευασια bulk που λεει ναι ξεστοκαρισαν προς το παρον ειπαν στο φαιςμπουκ Σας ενημερώνουμε ότι προς το παρόν όλα τα κομμάτια έχουν εξάντληθει! Στο δευτερο quote μου, οκ, ειναι copy paste του exlpoticon απο την σχετικη σελιδα τους, τον τιτλο ομως τον εκανε edit o ιδιος που εγραψε και στο φεισμπουκ;;; 3
Exploticon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αντιγραφω τον τιτλο του topic με την χθεσινη αλλαγη-προσθηκη της παρενθεσης: samsung galaxy s7 379 euro cellphones.gr (εξάντληθηκε προς το παρον) Στο δευτερο quote μου, οκ, ειναι copy paste του exlpoticon απο την σχετικη σελιδα τους, τον τιτλο ομως τον εκανε edit o ιδιος που εγραψε και στο φεισμπουκ;;; απο το facebook βρηκα προσφορα που το πεταξε στους χορηγους και απλα τραβηξα screenshot αυτο που ειπαν
overpower Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 απο το facebook βρηκα προσφορα που το πεταξε στους χορηγους και απλα τραβηξα screenshot αυτο που ειπαν Για τον ιδιο "περιεργο" τονισμο μιλαει ο matrixxx 1
Exploticon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Για τον ιδιο "περιεργο" τονισμο μιλαει ο matrixxx πρεπει να το εκανα copy εκεινη τιν στιγμη γιατι δεν ειμαι καλως με τα ορθογραφικα οπως θα εχετε καταλαβει
shamrock1404 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δεν έχω καταλάβει τι παίζει;;Τι κουβέντα γίνεται;Ε;; 1
Θεkλα Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αντιγραφω τον τιτλο του topic με την χθεσινη αλλαγη-προσθηκη της παρενθεσης: samsung galaxy s7 379 euro cellphones.gr (εξάντληθηκε προς το παρον) Στο δευτερο quote μου, οκ, ειναι copy paste του exlpoticon απο την σχετικη σελιδα τους, τον τιτλο ομως τον εκανε edit o ιδιος που εγραψε και στο φεισμπουκ;;; Μήπως είναι καμιά χαζομάρα του android? Τελευταία μου προτείνει μόνο λέξεις είτε χωρίς τόνο είτε με λάθος τονισμό. Νόμιζα ότι εγώ το είχα ξεμάθει το σύστημα, μη χρησιμοποιώντας τόνους.
germants Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μεγάλη γάτα ο matrixxx, μεγάλο ξεβρακωμα 1
nikos16717 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά, αν δείτε το αρχικό post του Exploticon θα δείτε ότι η φράση "Σας ενημερώνουμε ότι προς το παρόν όλα τα κομμάτια έχουν εξάντληθει!" , είναι με άλλη γραμματοσειρρά, κάτι που γίνεται στo copy-paste Βασικά , είναι μικρότερα τα γράμματα νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις