Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν μεμβράνες για το S7 edge που είναι μια χαρά αρκεί να διαβάσετε μερικά ποστ στο XDA, με αναλυτικά reviews και φωτο, τουλάχιστον αυτό με την 1 μεμβράνη ανά εβδομάδα είναι υπερβολικό αν βρεις την σωστή δεν παθαίνει τίποτα, δες και τις Screen Knight με υγρή τοποθέτηση οι οποίες ειναι πολύ καλές

https://forum.xda-developers.com/s7-edge/accessories

Δημοσ.

Το έχω 5 6 μήνες ούτε γρατζουνιά ούτε τίποτα μια θήκη και ούτε μεμβράνη τίποτα δεν έχει κανένα θέμα με θήκη uag δεν έχεις πρόβλημα με το κύριο μέρος της οθόνης με την σωστή θήκη στο χειρισμό του και αν προσέχεις και λίγο κομπλέ και σίγουρα καλύτερα το edge λογο μπαταρίας, ένα κινητό είναι δεν είναι ποια και το ποιο σημαντικό πραγμα στην ζωη μας.... enjoy...it...

Δημοσ.

Καλησπέρα, τελικά εσείς που το πήρατε μπορείτε να πείτε αν υπάρχουν σημάδια χρήσης ή είναι ολοκαίνουρια και σαν λογισμικό τρέχει κανονικά με όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου ή υπάρχουν τίποτα περιορισμοί ;;; Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες απλά για σιγουριά ρωτάω πριν κάνω τελικά την αγορά !!!

Δημοσ.

Καλησπέρα, τελικά εσείς που το πήρατε μπορείτε να πείτε αν υπάρχουν σημάδια χρήσης ή είναι ολοκαίνουρια και σαν λογισμικό τρέχει κανονικά με όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου ή υπάρχουν τίποτα περιορισμοί ;;; Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες απλά για σιγουριά ρωτάω πριν κάνω τελικά την αγορά !!!

ολοκαινουρια, ζελατινατα. κανονικα με ολες τις λειτουργιες, χωρις εφαρμογες παροχων κλπ. αμα ψαχνεσαι για s7 παρ'το

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω απολύτως με τον AMD Expert, και για να γίνει ένα ξεκαθαρίσμα προς όλους όσους μου στέλνουν pm και ρωτάνε:

Αγαπητοί φίλοι, τα τηλέφωνα είναι ολοκαίνουργια (ούτε ανακατασκευασμενα) όπως θα τα ξεσφραγιζατε αν περνάτε με κουτί, δεν έχουν ούτε το παραμικρό ψεγαδι, ούτε κοκο σκόνης. Έρχεται με το official λειτουργικό με κανονικές αναβαθμίσεις όπως όλα τα S7 (Εγώ με το που το άνοιξα το τηλέφωνο μου ήρθε μια μικρή αναβάθμιση). Είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας με 2 έτη εγγύηση και είναι το κανονικό μοντέλο, όχι το Demo (τσεκαρισμενο με φίλου "κουτατο" S7 που εχει) δεν έχει περιορισμούς σε τίποτα. Είναι ξεκλειδωτα για όλα τα δίκτυα. Επιβεβαιωμενο από την Samsung Hellas & το Cellphones.gr.

Αν ζητάτε S7 πάρτε το.

• Like 1
Δημοσ.

ναι ξεστοκαρισαν προς το παρον ειπαν στο φαιςμπουκ

Σας ενημερώνουμε ότι προς το παρόν όλα τα κομμάτια έχουν εξάντληθει!

Δημοσ.

ρε παιδια εχω χρονια το meizu mx4 , στις αρχες το προσεχα παρα πολυ και θηκη και ζελατινα και που το αφηνα/πως το αφηνα.

Μετα απο καιρο εβγαλα και θηκη και ζελατινα και το πετουσα και στο γραφειο και γενικα δεν το προσεχα αλλα δεν εχει ουτε γρατσουνια.

Μηπως δεν θελει να ειμαστε τοσο ψειρες? 

Ή μηπως ειναι τοσο ευαισθητο το σ7 και θελει προσοχη οπως λετε? 

Το πηρα και γω και δεν ηθελα να βαλω θηκη /ζελατινα , γιατι αλλαζει ΟΛΟ το κινητο. (αν και ειδα μια πιο πανω ζελατινα και θα την παραγγειλω :P)

Δημοσ.

Παίδες δύο απορίες σε εσάς που παραλάβατε

Με τι λογισμικό σας ήρθε και αν κάνατε αναβάθμιση;

Και η μπαταρία πόσο σας κρατάει με την χρήση που του κάνετε;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις καθώς και τον τοπικ σταρτερ που με ξεφραγκιξε :)

• Like 1
Δημοσ.

Για να λεει προς το παρον ειναι πιθανο,να ξαναστοκαρουν.

Πιο πιθανό βλέπω να αφήνουν πια "πισινή" να μην παραλάβουν κάποιοι που το έχουν παραγγείλει (γιατί στην Ελλάδα είμαστε), παρά να βρούν απόθεμα από άλλο "πρότζεκτ"
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...